Долги или кратки врски!?

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
kazi bitch so e muvanje...ja uste ne znam tocno so znaci to...imam mislenje ama neznam dali e tocno....

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Мување.. како да ти објаснам сеа што е мување. Еднодневна или краткотрајна мека еротска екскурзија.:icon_lol:

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Времето е исклучено кога станува збор за Љубовта...а сето останато..бројки,бројки,бројки..приказни за внуци..
Тоа што денес Љубовта се вулгаризира,се продава..ефтино..под разни имиња "забава","фурање","фаќање","мување"..итн..тоа е само знак за декаденцијата на моето време..Во ред..треба да се пробаат разни овошки за да видиш која е хранлива,а која не..ама ова денес што се случува е бессмислено..Имам контакти со многу луѓе од најразлична возраст(таква ми е работата) и слушам секакви приказни..подеднакво се грижат за времетраењето на една врска и машките и девојките..можам да кажам дека девојките дури и се послободни од машките во однос на врските и честото менување на партнерот..навидум слободни..Кој ѓавол ќе знае..а и јас најдов да пишувам тука..туку ај..денес секој може да си ја дозволи најдолгата врска..
Инаку јас сум за вечност..кога ке се пронајдеш мирен во нечии раце...што се однесува до должината..

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Сите се за вечност. Денес ретко кој го наоѓа вистинскиот за да ја доживее таа вечност.

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Не ги разбирам повеќето луѓе на Балканов..така да...не знам што сакаат и дали воопшто сакаат..не разбирам..

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Па ако тргнеш од тоа дека вечноста е премногу голем залак за човекот ( иако посакувана ) можеби ќе ги сфатиш.

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
svako svoju karmu nosi
ja tu nemam što da dam
osim da se ne zanosim
neučinjenim djelima

zato oni koji misle
cijene riječi gospodnje
al' kopija nije original
niti sredstvo najbolje

kuda idu ljudske snage
kamo bježe guzice
ako si u kremenadli
nisi za kobasice

Член од
20 октомври 2005
Мислења
1
Поени од реакции
0
Јас викам долга врска - мора да се има нешто да се прави у паузата измеѓу кратките :devil3:

H

HCL

Гостин
The`bItCh напиша:
Сите се за вечност. Денес ретко кој го наоѓа вистинскиот за да ја доживее таа вечност.
Секој човек денес,барем еднаш во животот наишол на некој кој многу го сакал,а раскинал со него(или слично)-најчесто под изјава:рано ми е,млада сум,сакам уште да се "забавувам",или па има некои:он/таа можда не ме сака,па ај да не се заебам,нема да го сваќам ова сериозно...И најчесто тие ќе завршат со некој што воопшто не е како што го замислувале од соништата,туку ќе биде некој обичен дечко/девојка,таков каков што имале милион пати,ама не останале со него поради горенаведените причини.

Не постојат принцови на бели коњи

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
HCL напиша:
Секој човек денес,барем еднаш во животот наишол на некој кој многу го сакал,а раскинал со него(или слично)-најчесто под изјава:рано ми е,млада сум,сакам уште да се "забавувам",или па има некои:он/таа можда не ме сака,па ај да не се заебам,нема да го сваќам ова сериозно...И најчесто тие ќе завршат со некој што воопшто не е како што го замислувале од соништата,туку ќе биде некој обичен дечко/девојка,таков каков што имале милион пати,ама не останале со него поради горенаведените причини.

Не постојат принцови на бели коњи
predpostavuvam istoto vazi i za tebe...ili ti mozebi ne se vodis spored toa pravilo?

H

HCL

Гостин
mary_jane напиша:
predpostavuvam istoto vazi i za tebe...ili ti mozebi ne se vodis spored toa pravilo?
Ај подразмисли убаво Маја,за послеедната моја врска па кажими дали се водам според тоа правило.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
80
Поени од реакции
2
bolje e dolga vrska vo koja redovno kje vnesuvas promeni,otkolku kratki vrski so luge sto nema da ti znacat nisto..

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
мувантус е кул ствар..дугачка врска коа ќе осетам дека ми треба скво за репродукција да напраам деца...бтв жена е само за тоа..НЕ!

V

VirtualA

Гостин
досега сите врски шо сум ги имал биле долку максимум 1 недела. Е сеа со оваа шо сум си ги соборив сите рекорди и останав 2 месеци. А причината зашо сите траеле кратко е оти брзо ми се здосадуваат женските :)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
imav edna mnooooooogu dugachka vrska izgubiv orjentacija za vreme mesto mnoguuu bev zaljuben 2 godini ama toa zavrshi izlegov mnogu povreden od taa vrska i nikogash vishe dugachko samo kratko muvanje i gleanje moze 3 4 pati u mesecot nisho poeke od toa

Kajgana Shop

На врв Bottom