Секој човек денес,барем еднаш во животот наишол на некој кој многу го сакал,а раскинал со него(или слично)-најчесто под изјава:рано ми е,млада сум,сакам уште да се "забавувам",или па има некои:он/таа можда не ме сака,па ај да не се заебам,нема да го сваќам ова сериозно...И најчесто тие ќе завршат со некој што воопшто не е како што го замислувале од соништата,туку ќе биде некој обичен дечко/девојка,таков каков што имале милион пати,ама не останале со него поради горенаведените причини.The`bItCh напиша:Сите се за вечност. Денес ретко кој го наоѓа вистинскиот за да ја доживее таа вечност.
predpostavuvam istoto vazi i za tebe...ili ti mozebi ne se vodis spored toa pravilo?HCL напиша:Секој човек денес,барем еднаш во животот наишол на некој кој многу го сакал,а раскинал со него(или слично)-најчесто под изјава:рано ми е,млада сум,сакам уште да се "забавувам",или па има некои:он/таа можда не ме сака,па ај да не се заебам,нема да го сваќам ова сериозно...И најчесто тие ќе завршат со некој што воопшто не е како што го замислувале од соништата,туку ќе биде некој обичен дечко/девојка,таков каков што имале милион пати,ама не останале со него поради горенаведените причини.
Не постојат принцови на бели коњи
Ај подразмисли убаво Маја,за послеедната моја врска па кажими дали се водам според тоа правило.mary_jane напиша:predpostavuvam istoto vazi i za tebe...ili ti mozebi ne se vodis spored toa pravilo?