Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

spidio

SOBEDEBEL
Член од
18 јуни 2007
Мислења
200
Поени од реакции
2
eh be ne znaete da si pominete ubavo ni so 10 milioni
ja licno prvo so bi naprail e edno jako setanje niz sveto,las vegas,havai,svajcarija.........
pa posle nazad vo zlatna makedonia(posle 1god)
zlaten prilep,zlaten forum
plus znaete be vie kolku pici cigari i kafinja lezat vo tie pari
abe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej


:eek:jea:

P.S. do togas ce izumra ovie anri .....i ostanatite dzekcina.......:)
 
Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
УуУуу...хммм прво,ќе се онесвестам од возбудаsook...после им зиам на моите куќа на Хаваите,скромна и ги селам таму а за себе купувам огромна вила тука некаде на водно, и Хамер розев (животна желба ми е тоа :pos:) и праам една невидена журка во куќата којашто би траела одприлика недела дена :) после на сите најблиски им го купувам тоа што најмногу го посакуваат-на дечкоми уште еден сет бубњеви,Симона ја носам во шопинг да си земе се што и душа сака, на даде ќе и ги зеам сите кондури што и се свиѓаат, а после тоа ќе ја одкупам Маракана ,мало реновирање и одма праам нов schedule и мењам бендови :pos: после тоа би инвестирала во паркот,да се подсреди малце, би дала на голем дел од парите на домот за деца без родители, и остатокот од парите-ако уопште останат би ги инвестирала во нешто сигурно и големо,недвижнини, ау дааа и одма отварам приватен факултет за уметност кај нас!...ааххх зашо отварате вакви теми бее,мака ми стана сеа шо ги неам тие пари :nesum:
 

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
1 милион ќе донирам т.е ќе формирам фонд за помош на сиромашни деца од Скопје кои скитаат и просат по улици.
1 милион ќе им поделам на сите мои роднини и пријатели т.е на луѓе кои ги сакам и ми значат.
останатите 7.5 милиони ќе ги ставам во Citi Bank, да се одморат, а другите 500.000 ќе ги спичкам најбрзо можно.
Мислам дека ќе си уплатам 3 месеци на Куба, Мексико, Јамајка и сите други Оффшор држави во регионот. Ама ќе уплатам со се можно. Просеравање до јаја.
 
Член од
2 мај 2007
Мислења
38
Поени од реакции
2
Како прво се селам од Македонија, во Њу Јорк, Лондон, Дубаи или некаде слично. После таму купувам некоја огромна куќа, си отварам сопствен бизнис и уживам :helou:
 

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Едноставно е: Си ги земам парите одам во кафана се опивам убаво и ги губам остатокот од парите:toe:
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ќе ги инвестирам и ќе ги умножам па ќе имам и за мене и за тие шо ќе им требаат многу за да им помогнам да им тргне животот и на тие шо не им иде.
 
Член од
12 јуни 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
pa pretezno parite ke mi otidat na koli..
i na edna dobraa jahta..
i edno avionce..

a za kuka ne bas.. valjda bi menjala cesto destinacii
 

B u S a V

It's clue to madness
Член од
17 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
4
точкест напиша:
Зимам за сите пари „поликолор„ од граница и автоматски станувам Тони(ТОЧКЕСТ)Монта. You know who i am? Im Tockest Montana you better not f*&$ with me...LOL
и автоматски парите рипаат двојно(дупло) тројно и така натака
A si razmislil deka moze i da "SVIRIS PIJANO" vo KPD Idrizovo???

Nego jas koga bi gi imal parite 6 miljona bi vlozil u nekoj biznis so drugite ke go prosetam svetot!!
 

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Kukja u ohrid,u skopje,edno bentli kontinentaal ,zurki na ibiza,NBA utakmici, ke si otvoram eden kafic i ostatokot na berza!
 

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Аууууу шо би правел со толку пари....како изгледа тоа?????
ај нека ми даде некој толку пари па ја коа ќе ги трошам и потрошам сите ќе ве известам а и ќе ве нагостам не викам не,хуманизам владее :vozbud: :vozbud:
 

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8
Како прво, ќе гледам утакмица на Јуве у најлуксузниот хотел во светот и ќе си земам 1.5L Пепси и кило кикирики.. После тоа, завршува утакмицата...чек бе малце, види ама сум глуп, со толку пари можам да седнам до тренерот и у живо да ја гледам утакмицата, али таму неможам да јадам кикирики :pos2: .. Добро, завршува утакмицата, најмувам професионален платен убиец, и му давам милионче, па макар и 2, за да ги упуца Берлускони или Анчелоти, Кака и Тоти... Потоа идам на тенис, кога игра Ана Иванович, најнормално... после идам до Кина да го видам Санг Гил Ким ( човек со кој се допишувам на МСН ) .. потоа и нудам 2 милиони на Катарина Ивановска за да преспиеме една ноќ заедно... аиии да беее... лееее... како можев да заборавам ова... Ке купам нова тастатура пошо на оваа ми откажаа SHIFT-овите и сеа се мучам ко никој... После идење на толку многу утакмици, станувам менаџер на Јувентус, освојуваме 40 титули у Серија-А и 10 у Лига на Шампиони, стануваме најдобриот клуб на сите времиња... И парите што ке ми останат ке ги дадам за да убијам што поише грци, али ќе си остаам 600 евра настрана и кога ќе наполнам 66 год. со нив ќе зеам еден пиштол и одам кај Зидан дома, онака облечен у негов дрес од Јувентус... ZIDANE#21, и искача жена му и го вика Зизу, а ја му викам на него: ЗОШТО СИ ОТИДЕ ОД ЈУВЕ, и му давам 3 куршуми у чело и го ставам пиштолот у уста, накај мозокот насочен, и само ......... БАММММ..........

И се будам од сон, онака исплашен пошо нешто пукнало, и гледам стакло врз мене, и се стрчува татко ми, отвара врата, жива темница, и само ми вика, шо се деси бе сине, и мене ми текнува дека сум го заборавил светлото запалено кога сум заспал, и му викам на татко ми, Абе сијалицата пукна, и овој, земи исчисти тоа стаклото, и легни си... и ја, ок тато, и си легнувам, се будам утредента, и гледам у дрес на Зидан од Јувентус, а неам од него дрес дома, и се чудам... Одам да измијам лицето, се гледам на огледало и гледам крв на лицето, Палам компјутерот и гледам нова тастатура..............

МАНИ ДРУГО ЦЕЛО ФИЛМЧЕ СИ НАПРАВИВ, НЕГО КАЖЕТЕ МИ ДАЛИ ЗНАЕТЕ ОДКАДЕ КРВ НА ЛИЦЕТО КОГА СУМ СЕ РАЗБУДИЛ, А??????
 

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Би го прошетал цел свет, би направил/купил вили на некој висок клиф, би купил нов компјутер, би станал ИСП и би нудел екстравагантни интернет услуги (колку амбициозно, ова ми е од копнежот за подобри интернет услуги), би купил кило кока, еден голем телескоп (не колку Хабл, шо вие на вас? љољ), џип, Ауди A6...ако ми притекне нешо ќе допишам:)
 
Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Ke kupam ogromna kuka so ogromna garaza a vo nea ke ima rolce royce fantom mercedes slr ferrari i edno 20 yamaha r1 i posle so drugite ke ebavam
 

Kajgana Shop

На врв Bottom