Како прво, ќе гледам утакмица на Јуве у најлуксузниот хотел во светот и ќе си земам 1.5L Пепси и кило кикирики.. После тоа, завршува утакмицата...чек бе малце, види ама сум глуп, со толку пари можам да седнам до тренерот и у живо да ја гледам утакмицата, али таму неможам да јадам кикирики :pos2: .. Добро, завршува утакмицата, најмувам професионален платен убиец, и му давам милионче, па макар и 2, за да ги упуца Берлускони или Анчелоти, Кака и Тоти... Потоа идам на тенис, кога игра Ана Иванович, најнормално... после идам до Кина да го видам Санг Гил Ким ( човек со кој се допишувам на МСН ) .. потоа и нудам 2 милиони на Катарина Ивановска за да преспиеме една ноќ заедно... аиии да беее... лееее... како можев да заборавам ова... Ке купам нова тастатура пошо на оваа ми откажаа SHIFT-овите и сеа се мучам ко никој... После идење на толку многу утакмици, станувам менаџер на Јувентус, освојуваме 40 титули у Серија-А и 10 у Лига на Шампиони, стануваме најдобриот клуб на сите времиња... И парите што ке ми останат ке ги дадам за да убијам што поише грци, али ќе си остаам 600 евра настрана и кога ќе наполнам 66 год. со нив ќе зеам еден пиштол и одам кај Зидан дома, онака облечен у негов дрес од Јувентус... ZIDANE#21, и искача жена му и го вика Зизу, а ја му викам на него: ЗОШТО СИ ОТИДЕ ОД ЈУВЕ, и му давам 3 куршуми у чело и го ставам пиштолот у уста, накај мозокот насочен, и само ......... БАММММ..........
И се будам од сон, онака исплашен пошо нешто пукнало, и гледам стакло врз мене, и се стрчува татко ми, отвара врата, жива темница, и само ми вика, шо се деси бе сине, и мене ми текнува дека сум го заборавил светлото запалено кога сум заспал, и му викам на татко ми, Абе сијалицата пукна, и овој, земи исчисти тоа стаклото, и легни си... и ја, ок тато, и си легнувам, се будам утредента, и гледам у дрес на Зидан од Јувентус, а неам од него дрес дома, и се чудам... Одам да измијам лицето, се гледам на огледало и гледам крв на лицето, Палам компјутерот и гледам нова тастатура..............
МАНИ ДРУГО ЦЕЛО ФИЛМЧЕ СИ НАПРАВИВ, НЕГО КАЖЕТЕ МИ ДАЛИ ЗНАЕТЕ ОДКАДЕ КРВ НА ЛИЦЕТО КОГА СУМ СЕ РАЗБУДИЛ, А??????