Неандерталка викаш а ?????како пиат тие ај кажи ми???simonce* напиша:za diskotekite se razbira...ne sum od toj tip da sedam u park na treva i da pijam ko neandrtalka...mislam HELLO!
Неандерталка викаш а ?????како пиат тие ај кажи ми???simonce* напиша:za diskotekite se razbira...ne sum od toj tip da sedam u park na treva i da pijam ko neandrtalka...mislam HELLO!
Да, на местото кај што се сега летните дискотеки сака да прави забавен парк, а овие се планира да бидат дислоцирани кај новата сала што се градиDuFFy напиша:ќе ГИ дислоцира??? што ке дислоцира....дискотеките ???
Да , да и ја прочитав тоа. Кај шо се гради новата сала кај Палас ќе има комплекс дискотеки , а сеа кај шо се дискотекиве ќе се рушат и ќе се праи нешо као АКВА ПАРК ( као шо има у Софија , Солун .... ) па да се надеваме дека ова ќе биде готово за едно 10 години :pos2:asterix_m напиша:Да, на местото кај што се сега летните дискотеки сака да прави забавен парк, а овие се планира да бидат дислоцирани кај новата сала што се гради
Гижо напиша:да го цитирам водкамикс
"да неможе човек ни пешки на раат да отиде до дискотека" )))
малце подалеку да ги ставеа ебаго
Во кое диско се прави тоа што го спомна?Си видела?кики напиша:секој има право на свој избор.никогаш не сум седела во парк не знам можда би ми било забавно.по дискотеки не ми се иде многу многу тоа ти е стандардна шема на сепаре се шлапаат и драпаат/а тоа може да го праат на друго место/,на шанк си маваат флаши од глава и му раскажуваат на шанкерот/ко он да е таму да ги слуша нив/ за нивната пропадната врска, а на подиум некои што само ги клатат главите ко на час по физичко у осмолетка мислат дека денсаат???????????? е па сеа остана само една опција што не е спомната а тоа е на кафе со тивко музиче у позадина за да моеш да си напраиш муабет