Љумфер рулз. Нема подобро нешто од тоа да седнеш кај што се спојуваат двата „наслоњачи” на „љумферот”, да ги рашириш рацете наназад, да си „пашнуваш” од цигарчето повремено, а во истиот момент пред тебе да има прекрасна девојка клекната на колена и да те блоуџабосува. Интересно е зошто си толку опуштен и релаксиран, а во исто време напнат да не помине некој...ROBOCOP напиша:dada mora i ja da go pofalam ljunfer zakon e se iamat tamo OPAKI aktivnosti desavano porano HMHMHMHMHMHMHM
Да не мислиш комарци? Пајаци....бар објасни како тоа?Acid напиша:Edit:
Дефинитивно не парк. Ме испокасаа пајаци - мамицата!
Така, пајаци!TpH_Bo_OkO напиша:Да не мислиш комарци? Пајаци....бар објасни како тоа?
Acid напиша:Така, пајаци!
И јас мислев дека се комарци и чудно ми беше од кај толкави „пликови“ имам по рацете... Кога станува, и гледам како (обесен на пајажина) ми виси еден пајак на рака. Ау, језиво човече! Сум рипал ко луд за да го тргнам од мене.
Цела вечер ми ја уништи.
E da, od pajaci i komarci vrie.....ipak glasam za toa.Acid напиша:Така, пајаци!
И јас мислев дека се комарци и чудно ми беше од кај толкави „пликови“ имам по рацете... Кога станува, и гледам како (обесен на пајажина) ми виси еден пајак на рака. Ау, језиво човече! Сум рипал ко луд за да го тргнам од мене.
Цела вечер ми ја уништи.