jas koga idam vo park idam vo diskotekite. najcesto vo Cube. vo park da dremam bezveze ama ic ne mi se prai toa. Nekako mi e tapa toa da sedam na treva celo vreme da praam bezvezni muabeti. Daj be lugje malce ZURKAAAAA
У парк увек се навраќаш како на стара љубовнема тука што да се полемизира, факт е дека скопјаниве немаат каде да се движат преку лето, па единствена опција да се видат и соберат е паркот.
Седењето у парк некако веќе ми е израснато. Средношколски филм е тоа. Не дека нема да седнам никогаш, ама дефинитивно сега за сега дискотеките се подобар избор.
последново лето само еднаш отидов во дискотека и тоа беше на свирка на студени нозе само, иначе цело време во лето дремам на гоце и најбоље е + најефтино си поминуваш.
ехххх да се стопли уште малку.... ко ќе почнам пак да се бесам в парк до сабајле.... гитарчиња, пивце... уффффффф..... не го давам паркот за ниту една дискотека на светов... со добро друштво ништо друго не ти треба...
Definitivno park!!! Nisto poubavo od cist vozduh nebo polno zvezdi gitarce, hladno pivo i dobro drustvo!!!
Ma kakva diskoteka ce se gusam vnatre i ke nema kaj da sednam!!!
Vaka kefojni.
Samo so policijata problemi praj Inaku puvki e
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.