Дечко/ девојка или друштво?

Член од
1 август 2011
Мислења
6
Поени од реакции
3
ma idi so koj stignis ne e bitno da si so nea/nego ili pak so drustvoto bitna e atmosverata ke zapoznais novi faci
uzivaj siii :))

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Прво и кажувам дека другарите ми се на прво место,а после тоа одржувам баланс,гледам да не ги забаталам ни нив ни неа..

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Тешко прашање. Сакам да сум и со другарите и со девојкат. Моментално имам 1 другар што многу ми значи и ми е криво кога излегувам со девојката а тој не е со мене и обратно...кога сум со него, криво ми е што девојката не е со мене :/ Добро е што денес бев и со девојката и со другар ми :D

Член од
27 март 2011
Мислења
359
Поени од реакции
160
jas mislam deka e podobro da go odberes partnerot,zasto sekoj den si so drustvoto pa malku da smenis... a i plus partnerot moze da ti ponudi poinakvi zadovolstva od onie koi moze drustvoto...:pos::vozbud::icon_mrgr:;)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....а зошто едноставно не ги откачите и девојката/дечкото и друштвото и не отидете на одмор со кучето?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
сето тоа на одмор со дечко/девојка или со друштво сите сме доживеале изминативе лета, но се прашувам како би доживеал да одам на одмор и тоа сам како Робинзон Крузо и што би се случил дали би полудел што немам со кого да разговарам или фрустрации,депресии и др. е тоа не знам но тоа е вистински предизвик и авантура:) :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Немој со вакви папучарски изливи 1 Август сме кажи дека си бил пијан.
Гледај да не ти се повтори ваква работа у иднина, океј?
ебаго, пијан.....тука би се надоврзал на постот на Довичински со кој потполно се сложувам
А јас би одел со девојка затоа што тоа со неа што ќе го праам со друштвото неможам :)

A

Auditore

Гостин
Друштво и девојка за мене се две различни приказни.
Но од двете избирам сега, а најверојатно и во иднина ќе изберам девојка, затоа што со девојка ми ми е најубаво, можам опуштено да разговарам без да се докажувам на незрели кретени кои абер немаат од ништо, со неа се осеќам пријатно и сакано но јас сум тип на човек што повеќе вредност дава на прошетка со девојка или романтична вечера отколку на луди журки и пијанки.

B

BrunoFresh

Гостин
Друштво и девојка за мене се две различни приказни.
Но од двете избирам сега, а најверојатно и во иднина ќе изберам девојка, затоа што со девојка ми ми е најубаво, можам опуштено да разговарам без да се докажувам на незрели кретени кои абер немаат од ништо, со неа се осеќам пријатно и сакано но јас сум тип на човек што повеќе вредност дава на прошетка со девојка или романтична вечера отколку на луди журки и пијанки.
Te поддржувам во ова, ист сум и јас.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Дали би го одбиле друштвото само за да бидете со дечкото/девојката, или пак обратно?

Мислите дека подобро би си поминале со дечкото на одмор или ако сте со друштво?
Neznam kako da go svatam prvoto prashanje. Pa neli treba nekogash nekogo da odbies za da bidesh sam/a so nekogo? Primer ako sum za so drushtvo ke treba da go odbiem dechkoto ako me prasha, ili ako sum so dechkoto ke go odbiem drushtvoto. Ova primer ako imam plan vekje, a ako sme za da se druzime site bez problem. Sum bila so dechko na odmor, sum bila i so drushtvo, nema vrska. Kako sho ke si go naredish odmoro taka i ke si pominish. Ti mozish ludo da si pominish so partnero, ama mozi i ludo so drushtvoto. Ja bi idela site zaedno :) Taka mislam najubavo bi pominala! Inache poveke pati bez dechko idem na odmor, i se troshish na telefon samo.

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
хахаха :Dфино кажано од страна на @wot@ типот си објаснил убаво ..
ама.. јас би за пријатели ..најсериозно..
јас верувам во машко женско пријателство повеќе дури од машко-машко пријателство
зашо секогаш во пријателството со спротивниот пол секогаш лежи еден потаен оган:sneaky: во нивните срца :P
јас иам другарка што се муваме како сакаме и колку сакаме и кога сакаме а пак сме си френдови и пак сме си на исто ниво..тоа е ѕверовско(y) .. позз земи кафе btw :coffee:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Girlfriends/Boyfriends come and goes, Friends stays.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
ако ти немаш пријатели и цел ден висиш пред компјутер тоа не значи дека пријателство нема.
a od kaj znaes kakov drustven zivot imam ?
ne tuku tresi zeleni kazauvam deka prijateli nema koga ce ti zatrebaa najmnogu.
probaj vidi pobaraj gi koga ce ti zatrebat da vidime kolku ce ti se najdat ili ce ti go opnat stapot.
--- надополнето: Aug 2, 2011 7:14 AM ---
Girlfriends/Boyfriends come and goes, Friends stays.
da ama devojka e devojka nisto ne moze da ja zameni osven druga devojka :)

Kajgana Shop

На врв Bottom