Дечко/ девојка или друштво?

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
a od kaj znaes kakov drustven zivot imam ?
ne tuku tresi zeleni kazauvam deka prijateli nema koga ce ti zatrebaa najmnogu.
probaj vidi pobaraj gi koga ce ti zatrebat da vidime kolku ce ti se najdat ili ce ti go opnat stapot.
--- надополнето: Aug 2, 2011 7:14 AM ---
Tuka mislam deka si malku vo greshka. Imam ja prijateli/drugari/drugarki sho mi pomognale vo mn raboti bash ko ke mi trebat. Samo treba iti da si gi najdish onie vistinskite. Gi ima ama retki se.

da ama devojka e devojka nisto ne moze da ja zameni osven druga devojka :)
Epa normalno. Nikoj nemozi da ja zameni osven druga. Samo sho nekogash ima periodi kaj sho se nema devojka za mashkite i dechko za zenskite :) Mene toj period mie najubav! Bez problemi e :)))))))

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
taka pa ce recam pravo prijatelstvo retko e . a za druzenje ne e problem imam polno drugarki i drugari , rabotata e vo nevolja koga ce se najdes kolku ce ti pomognat

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Iti neznaes mislam sho si kazuvash 100 % :))))))))
ne dobro znam sto govoram i sto pisam
vo slucajov sto pisam ce vidi i toj kolku mu se iskreni prijatelite koga ce se najde vo nevolja
--- надополнето: Aug 2, 2011 7:59 AM ---
хахаха, смешен си :D
па ти кажа дека немало пријатели, тоа ме тера да мислам дека немаш, не дека мене ме интересира за тебе...
nema pravo drugarstvo kako sto bilo nekogas porano kako sto kazuva tatko mi sega a se najde vo nevojla gotov si
zatoa vikam edno e druzenje a drugo e pravo drugarstvo, da mi dades pomos da ti dadam kako sto bilo nekogas

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Ako izpadnalo tebe da ne ti se iskreni ne znachi deka site se takvi. Primer ti sega i za sebe kazhuvash deka ne chinish ako ti se obrati tebe nekoj prijatel. Ti ke mu go svrtish grbo i nema da chini za tebe.
ne vo kolkava mera ti e prijatel vo tolkava treba da si i ti
so prijatel e toj so ce te ostavi na cedilo vo tepacka ?
polos od dusman so ce ti takov prijatel
ne velam deka se site taka skraja da e ama povejketo da
a i drugo ce ispustev zenskiot drugar e 10 pati pogolem drugar i od najdobriot drugar :)

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Ti izgleda si mn razocharan od nekoj si drugari sho si gi imal. Zalam sho tie taka i sho nemozish da veruvash vo nikogo ili pa da zamislish deka ima dobri lugje nekade.
ne sum razocaran od kade pa tie ne mi se povejke drugari samo davam edno mislenje svoe. velam deka se retki lugjeto sto ce ti pomognat vo nevolja a ne deka gi nema :) vo zivoto se gradat novi prijatelstvo i pak ce kazam deka zenskiot drugar e najdobar :)))
i odime po temata dosta me analiziravte mene :)) hah hhah

B

BrunoFresh

Гостин
Girlfriends/Boyfriends come and goes, Friends stays.
Aко одговориш на тема со спортивно мислење, значи дека морал некој да те разочара? Кажа подолу @Suhoj за пријателите ...милијарда можи да имаш пријатели но работата е кој ќе е вистинскиот. Претпоставувам не си мала и ти се немаат десено работи од страна на другари према тебе. Но има време, пред тебе е животот. Секој го осетил тоа, никој нема да избега од тоа ;)

А за девојка/дечко дека идат и си одат? Е јас ќе кажам на тоа КОЈ КАКО СИ НАРЕДИЛ, како што @Chucky си кажа подолу за пријателите.
Така да овде се бара мислење на темава, а не кој колку има и како има.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Aко одговориш на тема со спортивно мислење, значи дека морал некој да те разочара? Кажа подолу @Suhoj за пријателите ...милијарда можи да имаш пријатели но работата е кој ќе е вистинскиот. Претпоставувам не си мала и ти се немаат десено работи од страна на другари према тебе. Но има време, пред тебе е животот. Секој го осетил тоа, никој нема да избега од тоа ;)

А за девојка/дечко дека идат и си одат? Е јас ќе кажам на тоа КОЈ КАКО СИ НАРЕДИЛ, како што @Chucky си кажа подолу за пријателите.
Така да овде се бара мислење на темава, а не кој колку има и како има.
neznam sho sakash da kazish so ovaj post :) Ama aj za ubo ! :D

B

BrunoFresh

Гостин
Нека продолжи на дискусија темава на тоа што се бара како сите останати.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Нека продолжи на дискусија темава на тоа што се бара како сите останати.
Така е. Добив пријава за некоректна дискусија и навистина беше некоректна. Како последица на тоа, нападните мислења се избришани. Ако има уште некакви пријави, пријавете, ама следното вакво препукување ќе повлече бан за секој што учествува во истото.

Поздрав и продолжете со дискусијата.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
И од двете но во умерена доза. Не е убаво да го запоставиш друштвото заради девијката, но не е убаво ни обратното.

B

BrunoFresh

Гостин
@Крусер
Паметно, и јас би играл така. Благодарам што конечно чу за тоа. Секако..нека продолжи.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Jas ke odberam drustvo. Pozabavno e ima poveke sali i smei a so decko mozes da bides koga sakas. I od niv da ima nekoi sto fakat krivini pak ke ti ostane nekoj/ nekoja za druzenje.

I

indigo child

Гостин
BOYS WHATEVER, FRIENDS FOREVER !!!

Yea right (;
Isti se. Kaj i da tipuvash, ista e shansata da ostanesh so podotvorena usta i rasplakani ochi -.-

Da imav dechko, kje tipuvav na dechkoto.
Tinje drugarki iam.
Da imav netinje drugarki, kje tipuvav na niv.
Da imaa dechkovci moite drugarki, kje idevme dzoa parovi itn.
Ima milijarda kombinacii -.-
Edina stvar sho me iritira kaj ovoj odnos "Iam dechko sea, ne se znaeme, ama ko kje raskinam so nego kje mi bidesh drugarka pak" e toa sho ja nikad ne sum imala shansa da i go napraam na nekoja shmizla sho bi se narekuvala sebesi moja drugarka -.-
Ima mn bolni zheni na svetov. Mazhite se porazbrani i porazumni i popametni i imaat podobra smisla za humor -.-
Da bev mushko, nemashe da se mislam ich. Drugar4injata so edna ruka, pivceto so druga, zajdisonce na more i prijatna tishina bez piskavi glasovi naokolu -.-

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
со другарчињата секако :D

Kajgana Shop

На врв Bottom