ебаго, пијан.....тука би се надоврзал на постот на Довичински со кој потполно се сложувамНемој со вакви папучарски изливи 1 Август сме кажи дека си бил пијан.
Гледај да не ти се повтори ваква работа у иднина, океј?
А јас би одел со девојка затоа што тоа со неа што ќе го праам со друштвото неможам
Број на мислења?
Te поддржувам во ова, ист сум и јас.Друштво и девојка за мене се две различни приказни.
Но од двете избирам сега, а најверојатно и во иднина ќе изберам девојка, затоа што со девојка ми ми е најубаво, можам опуштено да разговарам без да се докажувам на незрели кретени кои абер немаат од ништо, со неа се осеќам пријатно и сакано но јас сум тип на човек што повеќе вредност дава на прошетка со девојка или романтична вечера отколку на луди журки и пијанки.
Neznam kako da go svatam prvoto prashanje. Pa neli treba nekogash nekogo da odbies za da bidesh sam/a so nekogo? Primer ako sum za so drushtvo ke treba da go odbiem dechkoto ako me prasha, ili ako sum so dechkoto ke go odbiem drushtvoto. Ova primer ako imam plan vekje, a ako sme za da se druzime site bez problem. Sum bila so dechko na odmor, sum bila i so drushtvo, nema vrska. Kako sho ke si go naredish odmoro taka i ke si pominish. Ti mozish ludo da si pominish so partnero, ama mozi i ludo so drushtvoto. Ja bi idela site zaedno Taka mislam najubavo bi pominala! Inache poveke pati bez dechko idem na odmor, i se troshish na telefon samo.Дали би го одбиле друштвото само за да бидете со дечкото/девојката, или пак обратно?
Мислите дека подобро би си поминале со дечкото на одмор или ако сте со друштво?
a od kaj znaes kakov drustven zivot imam ?ако ти немаш пријатели и цел ден висиш пред компјутер тоа не значи дека пријателство нема.
da ama devojka e devojka nisto ne moze da ja zameni osven druga devojkaGirlfriends/Boyfriends come and goes, Friends stays.