Дечко/ девојка или друштво?

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Дали би го одбиле друштвото само за да бидете со дечкото/девојката, или пак обратно?

Мислите дека подобро би си поминале со дечкото на одмор или ако сте со друштво?

B

BrunoFresh

Гостин
Секогаш е во прашање тоа каде се оди и како планирате да го поминете одморот или нешто слично.
Кога е во прашање дечко/девојка, ако веќе имате можност да одите со него/неа тогаш според мене мислам дека подобро е да си идеш со девојката или дечкото, отколку со друштво. Но веќе ако немаш нешто такво подобро е да идеш со нив нормално, затоа што:
1. Кога ќе немаш девојка/дечко, мислам дека ќе ти биди дозволно се преку граници насамиот себе, ќе идете каде сакате и колку сакате.
2. А ако имаш девојка/дечко, тогаш е добро да идеш со неа, пошо сепак имаш и со неа или со него работи, што не би ги правел со друштво.
3. Аако имаш дечко/девојка а сакаш со друштво, ќе биди тоа да појдиш да одмор само ако ти е досадно со неа или ако се договорите секој посебно со друштво.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ќе се скараш со друштвото за девојката после 2 месеци ќе се скарате и ќе останиш без друштво :icon_lol:
А кога сме кај одморот најубо е цело друштво заедно со својте девојки и решен проблем

B

BrunoFresh

Гостин
Ќе се скараш со друштвото за девојката после 2 месеци ќе се скарате и ќе останиш без друштво :icon_lol:
А кога сме кај одморот најубо е цело друштво заедно со својте девојки и решен проблем
А добро ако имаш девојка, значи дека ќе се скараш со друштвото?
Јас на пример имам девојка но и имам друштво, но секако и обрнувам повеќе внимание нејзе.
И башка тоа, зборуваме за врски кои не ги гледаме само како пролазни.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Јас подобро би си поминал со девојка. А поинтересно со друштво!

Конечно да видам едно нормално мислење на член од денес , број на мислења 1

пс - мислам дека темава нема да иде во канта како сите други создаени од новите членови!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
jesus... уште еден новајлија што отвара тема во љубов и секс :tapp:
У дилема е дали да оди со партнерот/партнерката или со друштвото :)

Он топик: Ја би со друштво :) Со нив можеш да правиш глупости кои со женската не можеш ни да ги замислиш

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
А добро ако имаш девојка, значи дека ќе се скараш со друштвото?
Јас на пример имам девојка но и имам друштво, но секако и обрнувам повеќе внимание нејзе.
И башка тоа, зборуваме за врски кои не ги гледаме само како пролазни.
Ако ги одбијаш полојната ќе ти се скараат:icon_lol:

B

BrunoFresh

Гостин
Па тоа значи дека не ти се другари. :)
Кој другар би бил љубоморен а да е правилен другар?
Не познавам такви прави другари јас...така е?

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ама некој неможи да речи дека сите другари се вистински тие се многу поретки

B

BrunoFresh

Гостин
Тоа и го зборувам, но да не заминуваме далеку од темава.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па заедно бе.
и девојката и дечкото и друштвото и сите заедно идеме на забаваааа (y)

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
У дилема е дали да оди со партнерот/партнерката или со друштвото :)

Он топик: Ја би со друштво :) Со нив можеш да правиш глупости кои со женската не можеш ни да ги замислиш
А јас би одел со девојка затоа што тоа со неа што ќе го праам со друштвото неможам :)

B

BrunoFresh

Гостин
@true_red_devil

Беше почетник? Беше !
Те обвинуваја? Да, но ти не беше изгледа глупав, па се нервираше оти така те третираа. Не се прави ко да не си бил почетник, а и тоа не е важно колку мислења имаш.
Друго:
Што заклучуваме од ова што го комнетираш, дека за тебе важни ти се коментарите а не кој е мудал или пробал да ви отвори тема за можеби некаква помош или дружење. Едноставно, ако неможеш да помогниш или ако не сакаш да одговориш, немораш !Никој не те присилува на тоа.
За прав форумџија не е важно колку мислења имаш или отворени теми. Сепак според ова твоето ти ако сакаш сакаш имаш милијарда мислења, јас сеа за тебе знам што мислам.

Kajgana Shop

На врв Bottom