Slatka mala
*** unique ***
- Член од
- 10 јули 2007
- Мислења
- 652
- Поени од реакции
- 2
Секако дека не е точно тоа дека само првиот пат мора да е од љубов. Според мене, мора да е така и за секој нареден сексуален однос и не би имала однос со некој само заради задоволување на мојата сексуална потреба, заради навика или пак ради реда, ај да му направам мерак на типот, заслужи. Сега ќе ме попљукаат многу од мажиштата на форумов, пошто цврсто стојам на ставот дека сексот е само за и од љубов.Чекајте, чекајте САМО ПРВИОТ ПАТ Е ОД ЉУБОВ? После тоа е од навика, потреба или ради реда????
Претпоставувам веќе си запознаен со фактот дека секоја девојка копнее за тоа првиот пат да и биде во кревет, на убаво, да има некоја си романтика, да и биде незаборавно и за паметење (секоја со своите мечти, нели) ?!Искрено не ми е јасна таа женска филозофија, дека првиот пат мора да биде нешто ептен посебна љубов, се' околу да цвета перфекции, милиони пеперутки, свеќи романтики триста други карики.....а после првиот пат може и во кола, на клупа, у грмушки.
Па од многу летање испаѓа дека не е баш се` така како што замислувала. Пошто со искуство се` се усовршува, секој нареден пат би требало да е поубаво (со ова несакам да кажам е*ете се што е можно повеќе за да ви биде поубаво).