Депилација

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Мистичност ти планираш да почнеш со депилација во блиска иднина? :je:
 

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Преку лето редовно се средуем бе на трбушниот и градниот дел! :)
 

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Macedalien напиша:
Ја си купив една доста ефикасна тема и мислам дека ќе си останам на неа (се додека функционира). Ниту имаш впечаток на сврб, ниту пак нешто останува. Ефикасно е ама препорачано од аптекарот мој и развиено во една Шпанска лабораторија. Се вика El Coraje.

Macedalen напиша:
Пробав на интимни ама како нанесов така и остана. Ништо. Дајте ај некој совет за да симнам овој џбунов : жени приоритетни сте, кажувајте што да праам со Veet на интимни делови!!!

Jas nemozam da go razberam...sega kremata funkcionira ili ne...i od kade moze da se nabavi???

Jas nemozam sama da si nanesuvam bolka...probav ednash sama da se depiliram i nikogash poveke...sekogash koga se depilirav odev na kozmeticar...no si napraviv belja so depiliranje imam vospalenie na foelkulite na vlaknata i potkozni vlakna koi nema shansi vo bliska idnina da gi izretcam ili odstranam sega sum na bric i mi se smiruva celata situacija...neznam im se divam na tie koi nemaat problemi...bev da deramtolog koj mi preporaca da mackam nekoi kremi koi mi gi prepisha i da ne se depiliram vo dogledno vreme...pa sega....toa e...trpi za ubavina..ama nekogsh ne e se taka rozevo..
 

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Неможе кремата да депилира. Нејзиното дејство е "систем брич".

Од искуство зборам, се имам заебано така, згуснуваат после.
 

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
divine напиша:
:lud: Ма каква депилација што ви е :roll: Поголема мака е бричење, ама па тие болки нема шанси да ги трпам. Осетлива кожа имам и премногу ме боли. Јас будам комшии ако си фатам некое ново влакно на веѓите, не па цели нозе, препони, раце итн ... ау никако. Кремите се некоја варијанта за поосетливи делови каде што е опасен бричот, а Форчн, има и за интимни делови, така да не се ваљда и тие опасни :? Не ми прави параноја ... не се нели? :pos: :pos: :wink:

Против депилација, против бричење.. хмммм

Баш би сакал да те видам како изгледаш денеска... :)
 

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
abe koj ne sozdal be em zenski em so vlakna...ebate beljata:pos:
Nego ..sto se mora ..mora se:)A osven depilacija...drugo ne doagja u obzir(eventualno nekad krema ..ama retko). Samo posle depilacija sekoj pat se prasuvam..."leleeeeeeeee zar vredi be da se trpi tolkava bolka:icon_eek: " Ama jbga...nemam odgovor...i po izvesno vreme..ete me mene pak na depilacija:pos:
 

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
ja izbegnuvam kremovi,bricovi i sprejovi za depilacija!epten se kruti i ama bas ic ne pomagaat tuku odmagaat poso posle 3 dena rezultatite se pekolni!
najdobra depilacija e depilacijata so vosok ili aparatce za depiliranje(ke go pofalam onoj od Zepter-noviot!!!)isto taka i serbetot e dobar,posebno ako vi e pogoden t.e. ne mn izvrien!
i na kraj,mislam deka klucnoto prasanje vo depilacijata e HIGIENATA!koga taa bi se zapazila,mislam deka nema da ima nikakvi problemi!:je:
 

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Abe kakov bric kakvi kremi sve ti e toa isto! :mad:
Si zemas 2-3 lenti so laden vosok od Veet si se mavas pred banjanje i ajt! :) Ama i od sherbetot ne se zalam.Zakon e!
 
Член од
28 јануари 2006
Мислења
7
Поени од реакции
0
Pa i ne boli bas taka mnogu.Mos prviot pat ama posle ne
Se depiliram so vosok, vo aparatcinjata nemam mnogu verba.:kez:
 

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
До сега не сум се депилирал пошто и сум немал потреба(малце ми е глупо машки да се депилираат) ама сепак би се депилирал да речеме летово или така нешто
 

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Абе така е се сложувам дека БЕШЕ срамота машко издепилирано ама сега , веќе коа ќе се свртиш на плажа(на пример) сите избричени ,средени а рака на срце похигиенски е и поубаво изгледа.Затоа преку лето оправдувам депилација на груди и нозе , а преку зима НЕ!Ја бар така праам...на груди неам јамболија уште:)
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Козметичарката кај што одам на депилација, нема шанси да фати да депилира машко на градите. И на една друга тема пишав дека подобро изгледаат гради со влакна, отколку гради со поткожни влакна и црвенило.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom