Macedalien напиша:Ја си купив една доста ефикасна тема и мислам дека ќе си останам на неа (се додека функционира). Ниту имаш впечаток на сврб, ниту пак нешто останува. Ефикасно е ама препорачано од аптекарот мој и развиено во една Шпанска лабораторија. Се вика El Coraje.
Macedalen напиша:Пробав на интимни ама како нанесов така и остана. Ништо. Дајте ај некој совет за да симнам овој џбунов : жени приоритетни сте, кажувајте што да праам со Veet на интимни делови!!!
divine напиша::lud: Ма каква депилација што ви е :roll: Поголема мака е бричење, ама па тие болки нема шанси да ги трпам. Осетлива кожа имам и премногу ме боли. Јас будам комшии ако си фатам некое ново влакно на веѓите, не па цели нозе, препони, раце итн ... ау никако. Кремите се некоја варијанта за поосетливи делови каде што е опасен бричот, а Форчн, има и за интимни делови, така да не се ваљда и тие опасни :? Не ми прави параноја ... не се нели? :wink:
aj kazete nekoi kremi za depilacija za intimni delovi...ThA-BiTcH напиша:Она е по кремите