Некоја крема за да ми ги заштити рацете од студот? Обавезно пред излегување надвор ставам Нивеа ама изгледа не ми користи.:icon_conf
Крема за раце:48 така пишува на паковката,ја има во аптеките,ја користам 2 годиниНекоја крема за да ми ги заштити рацете од студот? Обавезно пред излегување надвор ставам Нивеа ама изгледа не ми користи.:icon_conf
Златно дете.Zatoa sto ima tuka i doktori saakav da prasam znaci pocna kako nastinka pred mesec dena, piev cefaleksin ne pomina pocnav da kaslam se vlosi mi prepisaa samo surup dr taise za kaslica malce kaslicata mi se podobri ja snema, ama pak imav custvo na desnata grada kako cesanje vnatresno i koga kaslav kako da sviri pomalce grozno otidov pak na lekar ama lekarot edna den molotov koktel ke mu frlam,, mi prepisa folkodin sirup i macropen piev se kako treba ja snema kaslicata za 5 dena pak se pojavi istoto i mi idat blagami da isplukuvanje i povtorno ja imam taa mala bolka na desnatra grada,da mi kaze nekoj care..
Другарче твојов проблем најдобро е да го реши твојот матичен а од она што би се рекло народна медицина би ти препорачал да си земеш чај од бел слез го имаш во аптека и чај грипогал исто така се наоѓа по аптекиве. Чај од бел слез ке ти го исчисти балгамот, а грипогалот ке помогне побрзо да заздравиш со кашлањето т.е го смирува воспалението на горните дишни патишта. Но сепак според тоа колку време те мачи ова сигурно е сериозно така да овие секундарни лекови нема да ти се од помош без добар примарен лек, претпоставувам некој јак антибиотик како сумамед.Zatoa sto ima tuka i doktori saakav da prasam znaci pocna kako nastinka pred mesec dena, piev cefaleksin ne pomina pocnav da kaslam se vlosi mi prepisaa samo surup dr taise za kaslica malce kaslicata mi se podobri ja snema, ama pak imav custvo na desnata grada kako cesanje vnatresno i koga kaslav kako da sviri pomalce grozno otidov pak na lekar ama lekarot edna den molotov koktel ke mu frlam,, mi prepisa folkodin sirup i macropen piev se kako treba ja snema kaslicata za 5 dena pak se pojavi istoto i mi idat blagami da isplukuvanje i povtorno ja imam taa mala bolka na desnatra grada,da mi kaze nekoj care..
--- надополнето ---
I kaslam sesuste zaboraviv da pisam
Ќе си го смениш матичниот, ќе одиш кај друг и ќе побараш нови лекарства ќе му објасниш што си пиел предходно, па и неколку инјекции нема да бидат проблем.Zatoa sto ima tuka i doktori saakav da prasam znaci pocna kako nastinka pred mesec dena, piev cefaleksin ne pomina pocnav da kaslam se vlosi mi prepisaa samo surup dr taise za kaslica malce kaslicata mi se podobri ja snema, ama pak imav custvo na desnata grada kako cesanje vnatresno i koga kaslav kako da sviri pomalce grozno otidov pak na lekar ama lekarot edna den molotov koktel ke mu frlam,, mi prepisa folkodin sirup i macropen piev se kako treba ja snema kaslicata za 5 dena pak se pojavi istoto i mi idat blagami da isplukuvanje i povtorno ja imam taa mala bolka na desnatra grada,da mi kaze nekoj care..
--- надополнето ---
Ако долго време имаш проблем со болката бо градите, предложи му на товојот доктор да направиш снимањеZatoa sto ima tuka i doktori saakav da prasam znaci pocna kako nastinka pred mesec dena, piev cefaleksin ne pomina pocnav da kaslam se vlosi mi prepisaa samo surup dr taise za kaslica malce kaslicata mi se podobri ja snema, ama pak imav custvo na desnata grada kako cesanje vnatresno i koga kaslav kako da sviri pomalce grozno otidov pak na lekar ama lekarot edna den molotov koktel ke mu frlam,, mi prepisa folkodin sirup i macropen piev se kako treba ja snema kaslicata za 5 dena pak se pojavi istoto i mi idat blagami da isplukuvanje i povtorno ja imam taa mala bolka na desnatra grada,da mi kaze nekoj care..
--- надополнето ---
Што антибиотик пиеш? Доктор ти го препиша или на своја рака го зема?Веќе 3-4 дена трае настинкава, никако да помине, вчера немав воопшто температура, денес пак качив 38.4+.. Веќе ни далерон (парацетамол) не ја симнува температурата, неможам да престанам да кашлам.. Пробав секакви глупости, али не помага. Почнав антибиотик да пијам, некој совет да дадете друг?