Дали сте ѓубриња?

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Vo odredeni slucai samo znam da bidam Gubrence, ali za sreka ne mi seslucuva cesto,
I HATE MY SELF vo toj moment:tapp:
 
Член од
8 јуни 2008
Мислења
189
Поени од реакции
2
Нормално мислам дека не сум ѓубре ама луѓе сме сите грешиме но на тие што многу често "ненамерно" им се случува да му згрешат нешто на некого може да ги наречеме ѓубриња.
 
Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Da ne gledam zosto ne bi bila,koga treba da si gi branam interesite moi polosa sum i od gubre.
 

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не сакам на некој да му наштетам или да го понижам без причина.Ако има причина тогаш да и едноставо ми е мило после тоа(збориме ако некој ми згрешил нешто)Едноставо на тие што ми прават лошо им враќам инаку не сакам да наштетам на никој:back:
 
Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
зашо да не? кога веќе сите се такви и газат се пред себе за да добијат тоа што го сакаат, неможам јас да си останам добра и мирна и да- со празни раце. некогаш и јас посакувам нешто а сега си се научив и да го добивам.не секогаш, мн поретко ми се случува ова, али да, знам да бидам ѓубре. и тоа големо. посебно ако тој/таа е таков/таква со мене тогаш и јас сум таква. тоа е. јбг:)
 

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ја ребрам луге многу често ... ама никоаш не го мислам тоа онака шо би се рекло од душа.. туку чисто колку да се смееме.. такада сите шо ме знаат знаат дека знам да изедам гомна ама дека не е со зли намери такада ако се лутат не ми е ни мене интересно па прекинувам.. а не се лутам и коа се маа ремет на моја сметка исто :)
 
С

Сатори

Гостин
Искрено се обидувам да не бидам, колку и боли да се налета на „ѓубре“, секогаш може да се побегне од него, но сам од себе не можеш да побегнеш, сепак ...
Не, не сум, барем во последниов период, тешка транзиција е, ама, на крајот барем нема да мириса.
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Се трудам да не бидам, ама кога ќе видам дека некој ја искористува мојата добрина, станувам џелат.Тој што тогаш го "ребрам" нема шанса да примети, ама јас си работам по план.
 

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
абе вака да сум некое класично ѓубре не сум, ама сум циник на моменти и ако си најдам жртва тогаш НЕнамерно можам да повредам некого...во принцип се трудам да имам коректен однос со овие околу мене
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Имам еден пријател кој што кога ќе почувствуваше дека ја преминал границата викаше се заебавам позитивно,така тој ставаше до знаење дека не мислел ништо лошо.Инаку гревота од господ е да заебаваш глуп човек,затоа што тој не знае да ти врати.Инаку јас лично противникот сакам да ми биди достоен на мене за кога ќе тргни играта на зборови да ми врати со иста или поголема мерка за потоа јас повеќе да се потрудам за да го надмудрам(позитивно).Инаку сум ѓубре во друга област али темата не е за тоа.
 

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
119
Da, znam da bidam! Cinicno, sarkasticno, za nesreka nekogas i zlobno...sustestvo?Ne, gjubre!
No, se tesam so toa sto ili sum biodegradable ili recycling! Ili se raspagam za brzo vreme, ne smrdam i ne im zagaduvam okolina na tie okolu mene, isceznuvam i ne postojam vo nivnite zivoti ili pak tie sto me poznavaat me frlaat vo nekoja recycle bin i op za nekoe vreme ete me kako nova, pa site srekno si ziveeme:pipi:
Kolku i da e uzasno, ne sum so bezgresna i cista dusa:smir:
 
Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
A be edno devojce mi doaga mi vika, dobra maica...... Ja i vikam da znaes ti sto e dobro nemase taka da se oblakas hahaha GJUBRE SUM?
 
Член од
19 ноември 2008
Мислења
110
Поени од реакции
32
Јас сум наголемо ѓубре .. од дома ме избркаа , зивеам у контињер , си иам лап топ со ваирлес ... и мака неам
 
Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
да ете иам и такви денови, моменти и точкички....и коа ќе ме фанат лошо е зошто сум и ѓубре и кучка и змија и се во едно ... страшно!!! а башка ако се погоди во `оние` незгодни ПМС=овски денови стварно иам статус опасно по живот!!!:kesa:
како се завршува??? ништо бргу ми поминува и после не ми е сеедно за глупостите што сум ги направила, за срањата што сум ги кажала и за срцата што сум ги скршила!!!:kesa:
 

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Сметам дека не сум ѓубре, најчесто, и гледам да им помагам на сите. Но знам да бидам и премногу големо ѓубре само ако некој ми згреши нешто или пак да ме повреди, е тогаш може сешто да се случи најчесто враќам со многу поголема доза
(математички кажано n пати , n тежи кон бесконечно :baeh:)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom