Дали сте ѓубриња?

Член од
12 август 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Ste sakale li nekogas nekogo da zaebavate ili da go ponizite onaka samo oti ve faka tackata ili oti taka vi teknalo. I ednostavno nemozete da si pomognete, ednostavno "ve tera, ve kopka". Sto moze da se prevzeme vo vrska so toa????
 
S

Sith_Lord

Гостин
Ste sakale li nekogas nekogo da zaebavate ili da go ponizite onaka samo oti ve faka tackata ili oti taka vi teknalo. I ednostavno nemozete da si pomognete, ednostavno "ve tera, ve kopka".
За среќа, доволно сум сигурен во сопствената вредност така да немам потреба да понижувам никого за да се чувствувам добро. Стварно е идиотски и укажува на тешка искомплексираност кога некој "го копка" да заебава некого- просто, ако си задоволен со себеси нема толку да ги потенцираш недостатоците на другите за сопствените фалинки да ти изгледаат помали. To each his own, I guess...

Sith
 
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кога треба да се спуштат некои дигнати шмизли на земја...не му ја мислам
Ако е така Џубре сум!
 

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Само тие што тоа го прават им враќам. И не ме боли како се чувствуваат од тоа... Here's a taste of their own medicine...
 
V

VirtualA

Гостин
Mac)) напиша:
Кога треба да се спуштат некои дигнати шмизли на земја...не му ја мислам
Ако е така Џубре сум!
И јас така, али најчесто на сите :zlo:
 
Член од
1 јули 2006
Мислења
86
Поени од реакции
5
da gordo tvrdam deka sum i ke prodolzam da bidam :pishtoldz
 

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Абе види вака ако ЗАСЛУЖИЛ ИЛИ ЗАСЛУЖИЛА да го правам од гомно поделе без размислување ќе го правам од гомно подоле и секоја минута излезен или излезена ќе наебе ама ич око нема да ми трепне.
А ако тоа го сметаш за ЃУБРЕ ОНДАК СУМ
 

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
ofcourse I am! :)
pa lugje sme,sekoj ima ispadi...nekogas znam da bidam stvarno zlobna bez nikakva pricina ili eventualno nekoj,na koj ne sakam da mu vrakjam posto premnogu mi znaci,ako me iznervira pa znam da se izduvavam na nekoj drug...toa me pravi valjda gjubre...ali najcesto ne pravam nisto bez pricina,moze vo momentot da mi tekne deka nekad za nesto odredena licnost me iznervirala pa sega da i vratam ili slicno...vo sekoj slucaj ne sum gorda na mojata zloba sto se projavuva s vremena na vreme,a neznam sto bi prevzela za da gi sprecam zlobnite ispadi...neznam dali sakam da gi sprecam voopshto :)
 

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
Да сум и не ми е жал за тоа. Понекогаш знам да претерам со заебанција ама до сега не сум понижувал никого. Додуша знам и на моја сметка да терам заебанцијаи очекувам од тој да го прифати тоа нормално и да возврати, доколку не е така можам да бидам и многу безобразен и без обзир.
 
N

NeMiRnA

Гостин
Malku ne mi e kejf da zezam,glupavo mi e zal mi e,ama nekoi luge ednostavno zasluzuvaat na zloben nacin,ama sepak nemozam,ama cisto onaka povrsno remetenje bez da navredam nekoj da mi se desava,pa luge sme da se nasalime nema namkori se da sedime,pa duri i na moja smetka si pravam pa sto da ne,ama da omalovovazuvam i da vregam preku sali ednostavno ne e moj stil.Mislam deka vcera dokazav deka e taka iako znae nekad da me ponese atmosfera:)
 

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Знам да бидам душа ама понекогаш знам да бидам и ѓубре!Кој како си заслужил!Не го понижувам и навредувам само му покажувам кај му е местото!Не се чуствувам виновна кога некој ќе го направам гомно затоа што всушност и тоа е!
 
С

Сатори

Гостин
Се обидувам да не бидам, иако ако се решам, тогаш повеќе сум кучка, зошто знам да бидам претерано иронична и саркастична, ама во последно време редуцирам се повеќе.
 
Член од
17 февруари 2006
Мислења
63
Поени од реакции
5
Душата ми доаѓа на место кога заебавам некого,така да според тоа ДА јас сум доста големо ѓубре.но оставам моите постапки да сведочат за тоа и моите жртви да раскажуваат.:zlo: :zlo:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom