Дали сте срамежливи?

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Срамежлив бев кога бев помал, сега не:)

Г

Господ

Гостин
Порано не бев воопшто,правев многу работи на кои не ни сакам да помислам,во последно време некако се повеќе,не знам зш...уште ми немаат израстено умници:pos2:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Зависи коа како... некад сум опуштена ептен и се осеќам ко да сум оперирана од срам, а некад сум ко исплашен зајак

S

stereo m'c

Гостин
паа што знам порано бев многу срамежлив можда сеа сум малце ама незнам зависи кога како....:toe::toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Па да, прилично. Неможам додека соговорникот не ми даде слобода да зборувам за се и сешто да се опуштам во муабетот, туку е онака, формално. Додека со оние со кои се знам многу долго, пред нив не ми е срам и проблемите да си ги кажувам и да почнам некоја тема што неможам да ја почнам пред некој што го знам кратко време.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Па тие што ги знам не сум срамежлив, а за нешто друго само за тоа сум многу срамежлив... :toe:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
обично не сум .. али сеа зависи има ситуации кај што стбарно знам да се засрамам...

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
сум срамежлив во ситуацја кога сум со непознати луге т.е. луге што не ги познавам баш добро .

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
НЕ,ама често може некој/а да ме застрами ама после тешко ке си помини!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Малку.Порано бев многу, но со тек на време се помалку и помалку.Добро е:)

Y

Young J

Гостин
Значи срамежлив сум со луѓе што не ги знам доволно (а ми треба доста време да се опуштам пред нив):toe:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Да срамежлива сум(иако сите на прв поглед имаат сосема друго мислење)...како мала бев ептен, а сега со некој што не го знам и треба да се запознаам, ми иде во земја да пропаднам:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom