Дали сте срамежливи?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Ептен. На почеток дур се опуштам, целата сум црвена. После од ко ке се опуштам неам гајле. :smir:

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Зависи за што.. и во каква ситуација се наоѓам :P

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.269
Да, сум срамежлив, али дур се опуштам, после гајле си немама:toe:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Па доста сум. Тоа е тоа.

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
Кога како. Инаку обично на почеток сум ептен шај:kesa: ама со тек на време се опуштам :)

Член од
22 јануари 2012
Мислења
76
Поени од реакции
23
do 15tata godina bev premnogu sramezliv..:D ali so tek na vreme se se menuva taka da od 15-16tata navamu ni sram ni perde.. haha:D mozam da se gibam so sekoj poznat nepoznat... da pram sekakvi gluposti... ali edinstvena rabota so seuste mi e golem stram e muabeti za seksualniot zivot so roditelite... :Duffff.... den denes da me prasa majka mi ili da mi reci nesto begam ko poparen... hahaha:D

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
zavisi od situacijata ama znam da bidam sramezliva ili se crveneam. ili znam da svrtam grb za da ne mevidat.:oops:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
До ден денес не сфатив дали сум само премногу срамежлива или премногу здрвена или двете. Знам само дека премногу ми е тешко да се опуштам. Посебно во гужва, се губам меѓу луѓе и зборувам со 600 на саат, затоа што ми е така едно незгодно, па зборам за се и сешто. Најтрагично од се, што некои луѓе ми викаат ти си најопуштениот човек што го знам и се имам расправано и до ден денешен не ми веруваат дека сум срамежлива, некои ми викаат зашто си толку срамежлива.:eek: Да не имам јас сестра близначка? :cautious: Не е дека не сум социјално суштество, сакам луѓе, ама понекад не знам како со нив. :confused:
Башка многу се вцрвенувам. По природа сум ептен бела и ептен се приметува кога ќе се вцрвенам од срам. Ко 5 години да имам. Ма и пудри и све, џабе, ко црвена пиперка сум, среќа само тие што ме знаат приметуваат, други може не знаат... Тоа може и највеќе ме нервира кај таа моја срамежливост ли е, здравеност ли е, кој да ја знае. Или ќе почнам да се фаќам за коса, па и цела вцрвенета...
Животна мистерија ми е, ич не се сфаќам во тој поглед. Не ми е проблем да зборувам пред полна просторија со луѓе, да предавам или да говорам нешто пред група луѓе, ама затоа стави ме во социјална ситуација, готова сум, се вцрвенувам, се гужвам како бакшиш, се губам понекад... А трагедијата е што многу луѓе имаат прв лош впечаток за мене, мислеле дека сум арогантна, а веза нема...:(
Не знам ни дали се надминува.
Од средно до сега додуша имам постигнато напредок, ама ме кочи доста.

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
До ден денес не сфатив дали сум само премногу срамежлива или премногу здрвена или двете. Знам само дека премногу ми е тешко да се опуштам. Посебно во гужва, се губам меѓу луѓе и зборувам со 600 на саат, затоа што ми е така едно незгодно, па зборам за се и сешто. Најтрагично од се, што некои луѓе ми викаат ти си најопуштениот човек што го знам и се имам расправано и до ден денешен не ми веруваат дека сум срамежлива, некои ми викаат зашто си толку срамежлива.:eek: Да не имам јас сестра близначка? :cautious: Не е дека не сум социјално суштество, сакам луѓе, ама понекад не знам како со нив. :confused:
Башка многу се вцрвенувам. По природа сум ептен бела и ептен се приметува кога ќе се вцрвенам од срам. Ко 5 години да имам. Ма и пудри и све, џабе, ко црвена пиперка сум, среќа само тие што ме знаат приметуваат, други може не знаат... Тоа може и највеќе ме нервира кај таа моја срамежливост ли е, здравеност ли е, кој да ја знае. Или ќе почнам да се фаќам за коса, па и цела вцрвенета...
Животна мистерија ми е, ич не се сфаќам во тој поглед. Не ми е проблем да зборувам пред полна просторија со луѓе, да предавам или да говорам нешто пред група луѓе, ама затоа стави ме во социјална ситуација, готова сум, се вцрвенувам, се гужвам како бакшиш, се губам понекад... А трагедијата е што многу луѓе имаат прв лош впечаток за мене, мислеле дека сум арогантна, а веза нема...:(
Не знам ни дали се надминува.
Од средно до сега додуша имам постигнато напредок, ама ме кочи доста.
Можеби премногу се оптоваруваш со впечатокот што сакаш да го оставиш во тие одредени ситуации?

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Веза немам, ама не е на арно работава...:pos:
Сум го имал истиот проблем, со тек на време исчезна. претпоставувам дека е од премногу замарање со себеси.

Иначе just for the record: не се декларирам за срамежлива личност

Член од
8 декември 2010
Мислења
84
Поени од реакции
16
Зависи со со кој луѓе седам....со некој што ги знам долго време сум многу опуштен а па со некој исто така што го знам долго време неможам да бидам опуштен...

Kajgana Shop

На врв Bottom