Дали сте срамежливи?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Многу. Тоа ми претставува голем проблем. Обично погрешно ме сфаќаат, па од срамежлив излегувам препотентен, можеби и глуп.
Денес срамежливоста и повлеченоста се страшен хендикеп. Подобро е да се биде дрзок, амбициозен простак со пречки во развојот:uvo:.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ептен многу ... и многу ми е глупо заради тоа. :kesa:

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
И јас мислам дека тој што ќе ви каже дека не е воопшто срамежлив :nenene:ве лаже!
Барем јас мислам така!
Кај мене дома е многу чудна ситуација! Татко ми и сестра ми се мноогу срамежливи а јас и мајками сме мнооогу комуникативни!
Не сум срамежлива! Никогаш не ми е срам да приидам без разлика дали тоа е машко или женско и да напраам муабет! Единствено малце ми е срам коа треба да се запознаам со некој поголем од мене! Неззнам зашто!
Порано се сеќавам сестра ми коа бевме доста помали! Коа ќе отидевме на гости на сестра ми и беше срам да си го земе сокчето или со шо ја почастиле и да се напие! Ама фала богу сеа помалце е срамежливаа!:pos2:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Порано се срамев многу, а сега се опуштив али сепак малце се срамам :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не се срамам, само можи малку нервозен да бидам.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Зависи од ситуацијата. :pipi:

Z

Zoza

Гостин
da i mnogu cesto znaat nekoi da kazat kako sum diva :kesa: :kesa::kesa: a nema vrska komunikativna sum mnogu....:pipi:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Не сум ни многу срамежлива а не сум ни многу комуникативна:).
Средно.Кога сум во друштво со непознати луѓе,повеќе си ќутам,не дека ми е срам од нив,туку не сум ептен којзнае колку зборлеста.

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Срамежлив сум .. да... за некои работи... а и за некои кога не треба некогаш пак ме фаќа срам... ете таков сум .. :icon_mrgr

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Воопшто. По природа сум многу отворена личност и лесно стекнувам нови пријателства, и не ми е срам скоро од ништо, што некогаш не е толку добро :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па тие прв пат шо ги гледам срамежлива сум спрема них.А тие шо ме познават....каква срамежливост бре....

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Сме срамежливи додека да се упознаам убаво со човекот, тапа ми е да не бидам срамежлив на почеток да не помисли дека сум нападен. Али, од коа ќе се упознаеме убао се опуштам максимално. :)

S

StereoLove

Гостин
Да,срамежлива сум.И тоа премногу,мора да го променам тоа:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom