Дали се успивате наутро?

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Уфф и тоа како. Ни топ не ме буди на сабајле...

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
*angelce* напиша:
ooo ne da se uspiovam abe 3 alarmi navivam za da se osvestam na sabajle...spanka sum :)...inace ako ne sum naspana celo utro zevam i oite mi pagjaat - treba da probam nekogas flasteri da gi zalepam(kako tom i jery na eden crtan ak vi teknuva) :pos2::pos2::pos2:

:shok::shok::shok::shok:

пробај зошто да не :pos2::pos2::pos2:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не сум се успала никогаш. Без разлика на времето кога ќе заспијам сабајле се будам најдоцна до 8:30. Не ми претставува проблем да станам од спиење и веднаш да почнам со некоја работа, никогаш и не ми претставувало.

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
Често се успивам на сабајле многу мразам да станувам рано посебно кога требам да идам во школо...најгадно нешто...

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Генерално, не.
Мобилниот ми е доволен за да се разбудам, ама се случува кога ми е ургентно покрај тој аларм да имам навиено уште 4 - 5 саати кои ѕвонат последнователно на 10 минути. (џаст ин кејс :pos:).
Штом ѕвнои телефонот (со мелодија која пре ми предизвикува тахикардија него ли што ме буди) се будам, и ако увидам дека нема теоретска шанса да отворам очи, го гасам и се прошетувам по собата да ги доизгасам останатите саати, па назад во кревет.
Обично пред битен настан си легнувам во пристојно време, и ретко се случува вака, ама едно 2 - 3 пати сепак ми се има случено.

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Многу сакам да спијам и многу ми е тешко насабајле кога ке го слушнам тој аларм во седум саат...леле ми се лоши!!! Ама не се успивам речиси никогаш. Ако не станам ме гризе совест и одма станувам иако мноогу сакам да си останам гушната со перницата.

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Jas sekogas se uspivam,koma sum...Ako treba da stanam vo 7 alarmot go navivam vo 5 i na sekoi 15 minuti zvoni.A koga sum na uciliste redovno kasnam na prv cas ili odam od vtor cas...Ama site profesori znaat sega deka kasnam nasabajle i ne me zapisuvaat na prv cas

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
мене дефинитивно ми требаат тие апчиња
се успивам секој ден,тешко се будам и ги мрзам сите саат време по будењето
респекат и :bravo: за тие шо се у моја близина тогаш :uvo:

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
леле ужасно ме нервира станување, немора да е рано голема флегма сум станал у последно време така да апчињава би ми биле повеќе од добредојдени

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
ova utro se uspav do 15:00 poradi dolgoto sedenje na msn do 6 sabajle so ...si znae:helou:

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
abe jas sea za vreme na raspustov spijam epten ali sto mi e gajle imam uste dva meseca

Член од
10 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
da...nogo cesto mi se slucuva tava

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
хаха ... да се успивам нон стоп... и не само сабалје туку и поручек :)

N

NeMiRnA

Гостин
Во последно време тешко се будам,незнам што се случува,дури не го ни слушам мобилниот кога ѕвони,а после тоа тешко станување ме фаќа некоја нервоза,зашеметеност,незнам што ми се случува!

Kajgana Shop

На врв Bottom