Ихааа професија ми е успивање мене Се успивам и тоа многу често лоша мана тоа е.Најчесто зимно време,ќе си се стуткам ќе си заспијам и амин станување како некој дебел медвед сум Летно време поретко ми се случува ама се случува.A за тоа таблетите не би земал такво нешто,природна работа е да си мамурлак
последниве две недели? секое утро станувам накај 05.30/06.00 и неможам да заспијам до пред 08.00 а од 10.30/11.00 сум на работа. И кога ке дојде некаде пред 08 часот спијам и неколку минути пред да идам на работа значи накај 10.20/10.25 ме будат како знаат. Најчесто со малтретирање
Кога учев средно секогш бев прва смена и имав створено навика за станување сабајле, станував 2-3 минути пред да ми заѕвони телефонот така да мноооооооогу ретко ми се има случено да се успијам
retko se uspivam zasto ako se uspijam toa sto sum go planirala sabajle nema da mozam da go napravam, u princip ne obozavam da spijam spijam po 6 saati i toa mi e dovolno
ooo ne da se uspiovam abe 3 alarmi navivam za da se osvestam na sabajle...spanka sum ...inace ako ne sum naspana celo utro zevam i oite mi pagjaat - treba da probam nekogas flasteri da gi zalepam(kako tom i jery na eden crtan ak vi teknuva) :pos2::pos2::pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.