koga treba da odam nekade(vazno e),patuvanje ili sl. nikoga ne docnam, postojano na toa mislam ..... a za na uciliste kasnam i toa kako..... za izleguvanje sekogas jas sum posleden, se ceka nevestata
никогаш... имам био-часовник, никаде не доцнам (освен ако не сакам намерно) оваа година прв пат задоцнив на сколо два дена по ред (ненамерно)... се надевам и последен
За доцнење не доцнам, ама станувањето наутро ми е тешко. А, ако немам некоја обврска одсабајле спијам ,,до даље,,. денес на пример спиев до три поручек.Тоа ти е не скратен ,,ојден,, ден.
аууууууу и тоа како,ни алармот не го слушам,ми се спие и крај.Оваа година првите предавања ми беа лабораториски вежби три дена во неделата од осум и морав да станам на сила.Имам навика да станам од кај мене од кревет и да се тупнам во дневна...И да,доцнам,мноооогу
Никогаш не сум се успала.И во живот само 2 пати сум закаснила,не по моја вина.Еднаш на факултет,на предавање по француски,ептен беше измрзнато,автобусите едвај возеа и еднаш на работа,имаше грозна сообраќајка на патот,беше блокирано..
Кога треба да се стане ќе станам па макар сум спиел и само пола час.Многу време можам да останам без сон (рекорд ми е 48+ часа).Ама после тоа откако ќе заспијам и ќе отспијам 10 часа пак сум уморен.:turn:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.