Дали се успивате наутро?

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
koga treba da odam nekade(vazno e),patuvanje ili sl. nikoga ne docnam, postojano na toa mislam ..... a za na uciliste kasnam i toa kako..... za izleguvanje sekogas jas sum posleden, se ceka nevestata

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
не најчесто никогаш секогаш станувам пред или токму на време

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Па понекогаш се успивам ама ретко...повеќе станувам на време....

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
аууу да... и тоа многу во последно време :)

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
никогаш... имам био-часовник, никаде не доцнам (освен ако не сакам намерно) :) оваа година прв пат задоцнив на сколо два дена по ред (ненамерно)... се надевам и последен :)

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
За доцнење не доцнам, ама станувањето наутро ми е тешко. А, ако немам некоја обврска одсабајле спијам ,,до даље,,. денес на пример спиев до три поручек.Тоа ти е не скратен ,,ојден,, ден.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
аууууууу и тоа како,ни алармот не го слушам,ми се спие и крај.Оваа година првите предавања ми беа лабораториски вежби три дена во неделата од осум и морав да станам на сила.Имам навика да станам од кај мене од кревет и да се тупнам во дневна...И да,доцнам,мноооогу

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Никогаш не сум се успала.И во живот само 2 пати сум закаснила,не по моја вина.Еднаш на факултет,на предавање по француски,ептен беше измрзнато,автобусите едвај возеа и еднаш на работа,имаше грозна сообраќајка на патот,беше блокирано..

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Nikogas ne sum se uspala vo zivotot, pa makar i dva casa da sum spiela samo

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Uspivanjeto sabajle mi e redovna praksa... ne ne..
toa mi e hobi koe go praktikuvam sekojdnevno i koe ama bas ic ne mi smeta

J

JohnnyMass

Гостин
Кога треба да се стане ќе станам па макар сум спиел и само пола час.Многу време можам да останам без сон (рекорд ми е 48+ часа).Ама после тоа откако ќе заспијам и ќе отспијам 10 часа пак сум уморен.:turn:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A zoshto voopshto prashuvate? Ako ne se uspijam barem 5 minuti baksuz mi e denot!

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Sea u Leto ne tolku ali u zima svekoas pa komu se stanue u zima krevetot topol nadvor ladno pa ela stani

rebel kid

chokolino adicted!
Член од
5 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
оооооооооо.и те како се успивам од сабајле,никад не сум можел да станам рано ептен=(

Kajgana Shop

На врв Bottom