Дали се успивате наутро?

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
ne se uspivam ama cel den sum zasemetena obavezno na prv cas na fax dremam:)....a inace ne se uspivam

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
не се успивам,станувањето и не ми е проблем,без разлика што спијам многу малку.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Se uspivam daaaa,mnogu cesto :kesa:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ne se uspivam.Mi e strav da si gi dozvolam tie "pet minuti" oti znam deka mozi da stanat(ustvari poveke od sigurno e deka ke stanat)2-3 sati,pa moram da stanam.Koga mnogu mi se spie iznervirano lezam v krevet i go slusam budilnikot(koj ima premnogu odvraten zvuk i mi e podaleku od krvetot,za da nemozam da go isklucam)nekoja minuta....... i posle so teski maki stanuvam.Problem mi e stanuvanjeto nasabajle,ama ako ne stanam koga sto treba mozi da se razbudam po 4 sati.:)

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Redovno....a, ako ne sum se uspala, poskauvam da se uspijam...I'm not a morning person. :)

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Konstantno se uspivam!!! Barem 3 pati nedelno :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Во основно скоро секој ден се успивав каснев на 1-2 час.

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Незнам јас се успивам но не каснам многу.Само по 10-15 мин најмногу...ама сепак е успивање!Тоа ми се случува како резултат на моето седење до касно пред компјутер.Или пак кога сум изморен многу а си легнам касно таа вечер,обавезно каснам :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Најчесто, леле па додека се кренам од кревет после лесно е:)

Член од
30 декември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
Lele...sekogas!!! Pred 4 dena imav sostanok vo 13h I se uspav! :( Spanka sum :pos2:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Ако имам некаква обврска ставам пет минути пред телефонот да ме разбуде ама ако немам...ич не ни ставам ко денеска на пример :)

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Teшко ми е да станам за во школо зошто касно си легнувам.Често каснам на први и поради тоа толку неоправдани во школо.Со моето уште малце,ај уште малце не стигам нигде на време:)

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Па да ви кажам честопати се успивам наутро уствари јас или се ѕспивам или порано станувам од потребното (ама баеги порана) така да никогаш кога ѕвони часовникот.

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
од септемви па наваму ми се нема случено ниту еднаш да се успијам аи порано мн малце се успивав. punctulity is important... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom