Ne se uspivam.Mi e strav da si gi dozvolam tie "pet minuti" oti znam deka mozi da stanat(ustvari poveke od sigurno e deka ke stanat)2-3 sati,pa moram da stanam.Koga mnogu mi se spie iznervirano lezam v krevet i go slusam budilnikot(koj ima premnogu odvraten zvuk i mi e podaleku od krvetot,za da nemozam da go isklucam)nekoja minuta....... i posle so teski maki stanuvam.Problem mi e stanuvanjeto nasabajle,ama ako ne stanam koga sto treba mozi da se razbudam po 4 sati.
Незнам јас се успивам но не каснам многу.Само по 10-15 мин најмногу...ама сепак е успивање!Тоа ми се случува како резултат на моето седење до касно пред компјутер.Или пак кога сум изморен многу а си легнам касно таа вечер,обавезно каснам
Teшко ми е да станам за во школо зошто касно си легнувам.Често каснам на први и поради тоа толку неоправдани во школо.Со моето уште малце,ај уште малце не стигам нигде на време
Па да ви кажам честопати се успивам наутро уствари јас или се ѕспивам или порано станувам од потребното (ама баеги порана) така да никогаш кога ѕвони часовникот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.