Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да, ми украдоа радио од кола. Толку.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Досега не сум бил ограбен:toe:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Два мобилни апарати во рок од 6 месеци... Двата пати се работеше за забави на кои бев невнимателна со ташните. Кога требаше да си одам, погледнувам внатре во ташната...Гледам само Септолете ми оставиле(се грижат за моето здравје). И новчаникот ми го собрале, таман колку да немам пари да си ги платам пијачките... Инаку, онака холивудски ме немаат ограбено.

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
сега брзо ми го зедоја мобилнио..ц ц го остајф на маса дома немаше никој..заклучиф и заминаф да играм фудбал..ама џамот да ти бил отворен..и ете ти...неам мобилка сеа..ама че си купуем сеа

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Dosega fala bogu mi se nema deseno da mi zdiplat nesto.Mada sum dosta raseana vo posleden period no sepak otvaram oci kaj mi se klucevi,mobilen i novcanik so pari.

B

black angel

Гостин
dvata tocaci mi gi ukradoa vo eden mesec,ne mi e do tocakot tuku bese poklon od draga licnost.

D

DeviL_32`

Гостин
Фала богу не сум...да не се подречам :helou:

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Кога бев мала често ми снемуваше молив, гума, пенкало...
А нешто повредно да ми земат, нема шанси. Секогаш парите и телефонот ги носам во преден џеб, иако носам ташна.
Ако некој сака кјотек, слободно нека дојде да ме ограби.
На крајот и ке му дадам стотче, за претрпената болка
:pos2:

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Леле...до сега не! :se_ molam Јас стварно не би знаела како да реагирам во таква ситуација. Ок да ми украдат нешто ама да не биде во мое присуство, ама да сум присутна и + да има вклучено нешто нож, лажица...:ija: ...уствари ми украдоа пред 3 години сијалички од елката што ми беше накитена во двор! Маме им ебам....:violent1:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Еднаш ми имаат обиено дома, редовно ми снемува чорапи и гаќи од тераса, ок ги разбирам, на приземје сум, али нејсе, ионака се поретко се случува ова.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Другарка ми ја ограбија и ја однеле во полиција да разгледа книги со „регистрирани криминалци“, за случај да не препознае некој да се мотал околу куќата... Нејзиниот коментар беше :„Леле умрев од срам, 80% ги познавав од град...“

Член од
25 март 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
мене не ми украле ништо до сега...
а ако збориме за ситници...ехехеее колку работи ми украле
:pos2:
едитирано од модератор: голем фонт

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Ми го украдоа Радиото со ЦД во Југото уште кога го имав од пред куча во двор беше колата и нов точак една недела немаше од кога ми го купија и ми го украдоа го чував вдучан кај таткоми и влегле вдучан и ми го зедоа точакот и уште неколку тренерки

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
ДА....ми украдоа цела ташна....се имав внатре.....пари,картички,клучеви....слушалките од мобилниот, среќа мобилниот си беше во мене....:nesvest:

M

Mr.InF3ction

Гостин
фала богу не сум би ограбен и се надевам дека нема да бидам зш ако го фатам тој што ме ограбел тешко нему :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom