Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
P

parvati

Гостин
леј ама тема : )
Па пред мноо године, околу петсотини(Глоријан певач) haha
па девеес четфрту изглеами, собира сликичиња NBA и доби си точак, 18 брзине бајк, убаф, зелено црн
Е да, украдесфа ми га од подрум за два три месеца
Деца у рикверц да ги одиф без ретровизори на тија што ми га украдесфа

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Последен пат бев ограбен кога плаќав за огревни дрва во синдикатот, а фирмата отиде во стечај и ни дрва ни пари...Поврзано со ова, ФЗО ме ограби 10 000 денари за породување на приватно бидејќи немав сини картони (фирмата немала платено), а поврзано со ова,за последните 5 месеци немам добиено плата (не само јас, вкупно 320 луѓе).

Онака за континуирани грабежи еве денес на пример пристигна сметката за комунални услуги (за вода) која изнесуваше 2466 денари. Па каде бре потрошив 50 метри кубни вода??? Од 2011 имам пишано до директорот на водовод за проверка/замена на водомерот...

Онака на улица или дома некој нешто со сила да ми зел (разбојништво), не се сеќавам, може и не се работи веќе така, туку само систематски.

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Ме имаат ограбено кога бевме на шопинг со брат ми ми го зедоа новчаникот а и телефонот внатре дека новчаник и можи и за телефон внатре ама после го фатија виновникот и не знам од тогаш ништо ама се викал Стефан КАКВА ГНАСА и сега се нервирам коа ке му се потсетам на ликот :mad:

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
леј ама тема : )
Па пред мноо године, околу петсотини(Глоријан певач) haha
па девеес четфрту изглеами, собира сликичиња NBA и доби си точак, 18 брзине бајк, убаф, зелено црн
Е да, украдесфа ми га од подрум за два три месеца
Деца у рикверц да ги одиф без ретровизори на тија што ми га украдесфа

What language is this?

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Мене од шо не пазам како ја носев чантата , само претрча и од рака ми ја грабна , срејча шо не носев лична карта со мене , па за то шо беше внатре немаше толку да се малтретирам.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Џуптин ( ДА, џуптин, не ром, џуптин ) дома ни влезе арно ама не начека сами со таткоми и ми вика "да не продавате сено" и му реков Да да јас пред него стариот зад него затворив вратата и ондак следеше нешто шо многумина би го нарекле Нечовечки и Претерано. Поздрав.

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Од Т- срање пред две години, кога бев на пост пејд. Поголем грабеж амин.
А инаку вака, не. Али еве сеа се молам да ме ограби некој и така случајно да ми го земе кантава од телефон, оти инаку неможам да го убедам татко ми да ми купи нов. :icon_lol:

Море, поарно да не се молам многу, оти како шо ми е проклета устава, ќе не начека некој утре во тесно.....

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Ednaska mi se sluci obid na grebez vo avtobus no osetiv deka nekoj se zakaci za mojata tasna i normalno burno reagir i brzo,brzo izleze od avtobusot posto vo toj moment zastanavme na av.stanica.
Sakam da kazam za eden drug slucaj koj mozebi ne bese grabez vo bukvalna smisla,ama jas taka go doziveav.Dojde eden gospodin,vikam gospodin zatoa sto bese vo sekoja smisla gospodin,i mi se pretstavi kako sosed na mojot soprug koj jas ne go poznavav i mi pobara 2000 den.so izgovor deka soprugata mu e vo bolnica i treba da ja zeme ama nema pari i deka do vecer ke gi vrati parite, jas naivno poveruvav i mu dadov.Se ispostavi deka,toj e sosed na mojot soprug no soprugatanne mu bila vo bolnica,duri i deka veke edna godina bil razveden....normalno parite ne gi ni vidov a i nego ne go vidov....pred 2-3 godini slusnav deka ne mu bilo prvpat,bil vo zatvor a potoa pocinal:(
Naravoucenie...nemam verba vo nikogo...grabez e grabez,dali nasilno,dali dobrovolo..na lepe oci:mad:

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Искрено до сега не ме ограбиле... НЕ за џабе рекле од КРАДЕЦ не се КРАДЕ! :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Мене ме ограби комшијата со кој се дружевме цел живот се додека не почна да се боцка. Ми украде два папагали, бурма од стариве и мобилен телефон за на крај да си го заборави неговиот телефон во ВЦ, сигурно се има боцнато тука или има мочкано :))) Ѕвонеше мајка му го бараше абе гревој, ни на душман да не му посакаш наркоман в куќи.
Стариов сакаше да го пријавува едвај го разубедив, тој пријавен од раѓање е, жалосно...

B

Blade Torch

Гостин
иам среќа што сум мутна фаца , па никој не ме чепка .
Мада и онака не носам повеќе од 1000 денари кај мене никогаш , ни пак иам картичка полна со пари .

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Да , пред едно 10 години од наркоман. Дете ко дете имав 20 денари в џеб и ми ги собра.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ми фалело некое пенкало :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.848
Поени од реакции
21.653
еднаш во стан, 3 пати на викендица, 50 пати во подрум ( точакот отиде јабана ) и колата сега скоро од паркинг !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom