Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Едно јунско утро 2008 година одев на факс да си земам оценка и на влезот од факултетскиот двор кај Мавровка внатре во дворот здогледав двајца генетски модифицирани шипци како си стојат под едно дрво, и јас поминувајќи покрај нив тие од позади ме нападнаа ми го скинаа златниот ланец, ме удрија силно со тупаница во вратот дури ми се стемни пред очи до дека да се завртам избегаа.....потоа ги пријавив во полиција ама не бев оптимист дека ќе биде нешто и така си остана....

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Два мобилни (ајфон и хтц), цел новчаник со сите документи, карти и 80 евра, точакот пред недела дена (досега трет) вака од поболните работи...за ситници и не се сеќавам веќе :icon_lol:
Значи магнет за крадци сум :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Да не се урочам,али не...

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
ednas tocak mi sobraa
i pred nekolku godini radioto od kola i opremata mi ja sobraat od kaj grand hotel

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Не никад лично...Ако се рачуна дома, некои мои парчиња облека....Претпазлива сум многу..Пазам на ташничката,паричник и мобилен кај оставам..

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Летово во Охрид на плажа ми здиплија ранец со две стотки,крпа и крема за сунчање во него. Само заради бељата од рак на кожа да цркни тој шо го зеде

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Да.
Во автобус. Цел паричник.
Со здравје нека си ги трошат парите.
Што друго да кажам...

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Да, вечерта на Нова година, кантата за ѓубре...и тоа сосе ѓубрето во неа :facepalm:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.342
Поени од реакции
84.549
Едно јунско утро 2008 година одев на факс да си земам оценка и на влезот од факултетскиот двор кај Мавровка внатре во дворот здогледав двајца генетски модифицирани шипци како си стојат под едно дрво, и јас поминувајќи покрај нив тие од позади ме нападнаа ми го скинаа златниот ланец, ме удрија силно со тупаница во вратот дури ми се стемни пред очи до дека да се завртам избегаа.....потоа ги пријавив во полиција ама не бев оптимист дека ќе биде нешто и така си остана....
Ако не беа Албанци, до сега три пати ќе ги фатеа.
Секој со барем два гарама мозок, денес во Македонија, треба да е внимателен и спремен, кога има присуство на Албанци.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Ако не беа Албанци, до сега три пати ќе ги фатеа.
Секој со барем два гарама мозок, денес во Македонија, треба да е внимателен и спремен, кога има присуство на Албанци.
... гледам дека имаш два грама мозок.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Два мобилни (ајфон и хтц), цел новчаник со сите документи, карти и 80 евра, точакот пред недела дена (досега трет) вака од поболните работи...за ситници и не се сеќавам веќе :icon_lol:
Значи магнет за крадци сум :D
Украшчуте Маре...кад, тад.

2

~2A

Гостин
Да.

Во 8мо одделение, за време на часот по Физичко. Ги оставив парите во фармерките, а двајцата најјаки батки (впрочем едниот беше слабак ама се дружеше со најјакио и така и тој најјак) видоја каде ги оставив парите и ми ги украле.

Kajgana Shop

На врв Bottom