Па имам микро-сим картичка на ајпадов само што немам појдовни повици како кај ајфони,туку го користам само за интернет од микро-сим,а најчесто го користам со Wi-Fi .Ајпад 3 ја колку шо сум едуциран нема картица, шо значи пораката треба да ти стигне на телефонот на кој ја користиш картицата, ако не стигне има еден линк го следиш и го пишуваш бројот, и ти ѕвонат на тој број - следиш секретарка автоматска и ти даваат код за активација.
Eпа пораката треба да ти стигне преку картицата преку нормална мрежа ама ете не стигнала не знам зашто.Па имам микро-сим картичка на ајпадов само што немам појдовни повици како кај ајфони,туку го користам само за интернет од микро-сим,а најчесто го користам со Wi-Fi .
Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD
Мислам дека Не мораш да одговориш на повикот...кај мене звонеше 3 пати и прекина и веднаш потоа стига кодот.Ајпад 3 ја колку шо сум едуциран нема картица, шо значи пораката треба да ти стигне на телефонот на кој ја користиш картицата, ако не стигне има еден линк го следиш и го пишуваш бројот, и ти ѕвонат на тој број - следиш секретарка автоматска и ти даваат код за активација.
Да да, треба од интернет провајдер од оператор да побарам да активира тоа ќе да еEпа пораката треба да ти стигне преку картицата преку нормална мрежа ама ете не стигнала не знам зашто.
Битно си средил, а за тоа дека треба провајдер интернет за активација не треба![]()
За 2 секунди стигнува кодот сега го активирав јас, да не си пишал грешка број или форматот да е грешка?Никако не стига глупиот код![]()
Не.дали може да се симне вибер за самсунг гт 3770?
--- надополнето: 13 мај 2013 во 22:37 ---
дали може да се симне вибер за самсунг гт 3770?