Во Марсеј - Франција некој дечко (Daniel Anceneaux) редовно шест месеци со ред си чатал со некоја сензуална жена на интернет пред да си закаже романтичен состанок со неа на некоја далечна осамена плажа. Се било супер се до моментот кога тој ја видел одблизу "девојката на неговите сништа" (таа му имала пратено слика од некоја убава девојка).... таа била
неговата мајка!
"Одев забрзано по плажата мислејќи дека ке се видам со девојката на моите сништа....и ете.... тука беше пред мене.... на себе носеше бели шорцеви и розево блузиче... баш како што рече дека ке биде облечена.... но... кога се доближив, таа се сврте..... се што можев да помислам беше
ЛЕЛЕ БОЖЕ МОЈ, ТОА Е МАМА!" Рекол Даниел.
Како да не им бил доволен овој малер.... им се десило нешто уште полошо.... во истиот момент им пријдол полицаец... и ги прашувал што бараат тие на таа плажа бидејќи тој дел бил забранет во вечерни часови. Мајката испанеча ја раскажала целата приказна на полицаецот, тој запишал све во извештајот (нормално), локална ТВ станица некако дошла до тој извештај и наеднаш нивните слики се вртеле по локалните вести а сите нивни сограѓани покажувале кон нив и се смееле на улица. :lud:
Еве уште неколку коментари на Даниел:
"Навистина почнав да се заљубувам во неа бидејќи беше чувствителна и нежна. Нешто што ретко се наоѓа во девојка"
"Морам да признам во неколку наврати имаше и понекој жежок муабет"
"Ми прајќаше поеми што таа ги имаше пишувано, ми ги кажа нејзините сништа и желби, беше многу романтична"
"Вистината е, увидоф страна на мојата мајка што никогаш немаше да ја видам и благодарен сум за тоа"
"Тато беше фрапиран едно одредено време и и забрани на Мама да контактира со било кој друг на интернет"
Сите ние секојдневно контактираме на интернет со луѓе кои што никогаш не сме ги виделе.... дали навистина знаеме кои се тие :raz: ..... искрено не мисе има нешто ниту слично на оваа ситуација.... но те тера да се помислиш...