Дали знаете со кого навистина "муабетите"!

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
The_Grim напиша:
...ama moze da me snajde uste poloso....da se "zakacam" so necija druga majka.....zatoa...odustajem.. :)
И може да те (с)најде најлошото, односно мужот на нечија друга мајка. Чоекот мој, на пример, кој мирца со женски примамливи никови има обрлатено еден куп машки нараштај. Е, сеа прашање еколку и тој нараштај е машки.:raz:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Е тоа ти е директна последица од незадоволството од сопствениот живот и немоќта да промениш нешто за да го направиш поквалитетен.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Целата случка на почетокот на темата е премногу полна со „дупки„ што лично сметам дека малку е можно тоа да се случи. Инаку со оние кои муабетам, одлично ги познавам!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Интернетот некогаш и си мислев да го користам за наоѓање некоја женска али тоа беше краток период , сега преферирам по интернет да создавам нови пријателства(не интимни), а за интимните во сајберспејсот за мене нема простор, интимните само во посредна реалност.
А за муабетот што си го терале мајката и синчето и само со слики се индетификувале читав негде пред две три недели и морам да кажам или биле тупи или сакале да познати по својата тупост во општеството со самото тоа што се му раскажале на џандарот.
П.С.
Златни вебкамери дал господ па да можеш да се видиш со тој што муабетиш.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
go imam citano muabetot od pred dve tri godini...vistina e...mislam deka beshe postaven isto taka na nekoj od stranskite forumi tekstot ili na nekoj sajt neznam...vo muabetot pishuvashe i deka redovno imale sajber sex najocigledno kreatorot na temata ne go napisahal celosno tekstot...
sega e polesna rabota da znaesh so kogo pravish muabet poradi kamerkite...no nitu togash nemozesh da bidesh siguren so kakvi nameri e ...ima dosta slucaevi koi zavrshile tragicno...cuvaj boze, no i takvi koi zavrshile so happy end...netot e poln so lazgovci i prevaranti, no i so sikreni luge koi se tuka za zabava, muabet i druzba...nikogash 100% ne treba da se veruva na drugata strana...na net sum bila sekogash iskrena, no ako sakam da go prikrijam identitetot toa e moja rabota...a i pocituvam ako toa go saka drugata strana...pravam muabet so chat prijateli veke so godini, so nekoi od niv se poznavam licno so nekoi samo na chat..no ako ni odi muabetot ne e vazno koj e...bijdeki sekogash ostanuva samo chat i druzenje preku net...retko se opushtam da zapoznaam nekogo...toa sekogash se luge koi kontaktiram so godini...

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Ne gledam nisto cudno vo izlozenata prikazna, a nitu pak vo mnogute prikazni sto se slucuvaat sekojdnevno na internet.A se slucuvaat.
Ne sum imala neprijatni slucki od takvata komunikacija i druzenje,no, znam lugje koi imale.
Vo sekoj slucaj mislam deka veb-kamerite ne se bas najpozelno sredstvo koga so nekogo komuniciras preku pisan zbor. Nitu pak razmenata na sliki.Vo toj slucaj ne komuniciras pismeno tuku i vizuelno.
A znaete,najcesto vo zivotot se slucuva ona sto sme go naucile, ocite da ni go diktiraat i nekoja dobra i vpecatliva licnost da ja promasime,samo zatoa sto na ocite ne im se dopagja kako taa izgleda od nadvor. Ocite go znaat ona sto go znaeme i nie,sto sakame a sto ne,sto ni se dopagja a sto ne ni se dopagja.
Cesto se slucuva bas zaradi toa sto nekoj ne mi se dopagja kako izgleda, da ne go slusnam sto zboruva,da ne mu obrnam vnimanie,a zamisli ima bogatstvo vo dusata.Toa bogatstvo moze da se osoznae samo vo slobodna komunikacija,nepoprecena od nadvoesni vlijanija kako sto e fizickiot izgled.
Ocite lazat,gledaat vo ubavoto,a ne i vo vrednoto.
Koga citame tugji pisani misli, go zapoznavame kako covek,kako licnost, kako razmisluva, sto krie vo sebe,sto ima vo dushata.Zapoznavame nesta koi inaku "oci vo oci" nikogas ne bi gi videle.
Dushata na coveka e dlaboko vo nego,a likot mu e na achik. Sto sakate poveke??? (zboruvame za internet komunikacija,da ve potsetam).
Ako otkrijam deka nekoj ima bogatstvo vo dusata,da, sakam da go zapoznaam i togas ne mi e vazno kako izgleda,zatoa sto znam kako razmisluva.I toa e toa sto mi se dopagja.
Imam mnogu net prijateli so koi sum se zapoznala i ne sum pogresila do sega.Srecna sum sto gi zapoznav tie lugje. Da ne bese netov nemase da bidam pobogata za tolku,kolku sto prijateli steknav.
Ne se plasam deka ke naletam na tatko mi ili na majka mi ili na necii drugi roditeli.
Se zavisi od toa kolku si umesen vo prvicnata procenka na licnosta so koja ostvaruvas pisana komunikacija.A i vo nacinot na koj ja dozivuvas net-komunikacijata.
Jas licno ja dozivuvam kako "dopisuvanje so nepoznato drugarce" i bas e zabavno i interesno.:):):)

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
bibika напиша:
Jas licno ja dozivuvam kako "dopisuvanje so nepoznato drugarce" i bas e zabavno i interesno.:):):)
Да си жива и здрава, ме врати во детството :)

Ова го правевме како деца :)

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
боже мајко мила луди работи има

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Мислам дека ние Македончињата сме си претежно искрени. Онака на заебанција на нет сигурно некои по малку и лажат, али од кога веќе ќе се зближат и гледат дека им тргнал муабетот, тогаш веќе се излева на виделина. А во друго земји таков проблем има заради романтични намери кон тие што зборат, педофили бараат 15 годишни, итн.
Така да сега за сега верувам на луѓе коа ми кажуваат кои се што се, без ни да помислам два пати. И со оние што се имам среднато такви биле како што кажале на нет. Сигурно да ми се деси нешто слично вакво, би си сменила мислење подитно :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ne veruem mnogu mnogu koga mircam,zatoa mircam samo so luge na koi so im veruem a za drugive,svaka im cas na sobirankite

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
незнам зашто али се наежив!Незгодна ситуација!
Скоро сите што праам муабет ги знам лично така да не верувам дека би ми се случило вакво нешто!А тие што не ги знам кај и да у брзо време ќе ги запознаам!

Kajgana Shop

На врв Bottom