Дали знаете со кого навистина "муабетите"!

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
sekogas mislam deka onie so koi zboram ne me lazat..imalo i slucaevi..ednas koga trebase da se zapoznbaam so eden tip od stip so koj si pisuvavav kratko vreme,tipov izleze deka e najlosoto neso na svetot,ne ni otidov da se zapoznaam poso bese stvarno uzas!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
eci^^^ напиша:
sekogas mislam deka onie so koi zboram ne me lazat..imalo i slucaevi..ednas koga trebase da se zapoznbaam so eden tip od stip so koj si pisuvavav kratko vreme,tipov izleze deka e najlosoto neso na svetot,ne ni otidov da se zapoznaam poso bese stvarno uzas!
па од кај знаеше дека е ужас??:lud:
Ти затоа ли не дојде на семафори кога те чекавме!!!:vozbud:

Lord Vader

The dark side
Член од
10 јуни 2006
Мислења
95
Поени од реакции
0
Abe ima sekakvi luge i so sekakvi moze da si imas rabota ama mislam deka poveketo so koi zboram(ne samo tuka)se vo red.Pa sega ako ima isklucoci i ne se potresuvam nesto mnogu iako prikaznava so majkata i sinot e epten smotana.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
јас појма неам како изглеате, т.е. појма неам кои сте. знам еден другар кој на мИРЦ за малце со брачеда му ке се спанџаше

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Abe zatoa i vise ne komuniciram so nepoznati, podobro kazano ne cetuvam poveke na internet. Zatoa sto kolku i dolgo da pravam muabet jas so nekogo, kolku i da mislam deka go poznavam covekot, ne poznavam eden golem del od nego.

Нате

УџУџУ
Член од
7 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
Се се случува,ми се има случено и мене! На мирц со другарка. Седевме во исто неткафе и си мирцавме, после саат време прашав од кај мирца и ми го кажа истото место, сакав да ја убијам! Изгледаше дебилно, испадна дека ми се пушта. :pos2:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
BeBe11 напиша:
А во други земји таков проблем има заради романтични намери кон тие што зборат, педофили бараат 15 годишни, итн.
Во други земји?!? Верувај ми, македонија е една од најманијачките држави кога се работи за педофилија и слични такви срања.
Лично не се баратам многу со мирц и такви ствари, али дефинитивно не би идела на мирц за да наоѓам партнери за врска/секс/не дај боже брак:ija: и слично, ако сакам дечко ќе си фатам у живо не на некои вакви састанци на слепо. Допишување на Нет(и на мирц и на форуми) е чисто ради забава и ради ширење познанства доколку би дошло до средба.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
чатувањето на мирц не е за љубов туку за забава.не мирцам никогаш затоа што не верувам дека можеш да запознаеш некој вистински ако не го гледаш во очи.знам многу што се имат зезнато со средби и такви ствари ама секогаш испагало дека кога ке се сретнат не се еден за друг.додека не го видиш во очи и не му ги следиш гестикулациите неможеш да знаеш со кој си имаш работа.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...abe i ja taka si mislev na vremeto, ama sea ko bukvarici gi chitam curive...na msn...nemozat da se sokrijat...ako gi isforsirash i izprovocirash asalno so sekakvi trikovi...na kraj ke izleze neshto od personalnosta garant kako pojava vo realnosta...

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
во последно време многу ретко додавам нови непознати луге на мсн.. мирц никогаш не сум ни користела и можам да кажам дека Да знам со кого зборувам. Што се однесува до запознавање со некој од Chat секогаш ми била таа ствар некако дебилна, сум се видела така само со 3 личности од кои едниот испадна дека ми е колега, вториот ми е во моментов доста добнар другар а третиот е дечко ми.. сеуште неможам да поверувам дека сум скоро година со некој кој го запознав на тој начин.. пресрекна сум што налетав на него и го сакам најмногу:wub: п.с. Не се плашам дека ке налетам на моите или на нечив родител он лајн LOL

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ех, затоа го мразам MIRC глупа програма... Си користам мсн месинџер, и адресата ја давам само на познати лица. А мислам дека се поголем и поголем е бројот на лица кои што бараат партнери он-лајн.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Имаше еден случај после кој престанав да користам програми за чат,како Мирц на пример.
Се запознав со некоја девојка,и за чудо имаше слични мислења како моите.Мислам,ретко се наогаше такво нешто.И најубо од се,она беше многу отворена и ми предложи да се запознаеме.
И се запознавме.И цела вечер ја поминав у барање начин како да избегам.И на крај ми текна.Облечен,стегнат и се тоа,отидов да играм фудбал во сабота навечер,само колку да се тргнам од неа.Абе,не сакам да ценам по надворешниот изглед,ама,одвратна беше.А коа на тоа ке се додаде постојаното неартикулирано викање сред луге,мислам дека ми било оправдано да бегам.
Оттогаш не се запознавам со никој,освен ако не е тоа очи во очи...:kesa::kesa::kesa:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Муабетам на МСН и Скајп со луѓе кои лично ги познавам, или со кои на друг начин си го имам муабетот, а не се познаваме лично, т.е. не сме се виделе во живо.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Do sega mnogu pati sum pravela muabet so nekoj sto ne go znam po po izvesno vreme sme dogovorile sredba za da se zapoznaeme,mi se nema deseno vakov incident ili nesto nepozelno zosto prvo prasuvam osnovni raboti "kaj zivee,sto pravi vo zivotot" pa potoa se osmeluvam za takov cekor.Site moi drugari i drugarki koi gi imam zapoznaeno od net bile normalni i super luge i srekna sum sto gi zapoznav pa makar i na vakov nacin....Se sluci i ljubov no neuspesna ama stom se slucila znaci vredelo da se proba...Posle ova sto go procitav ke se podzamislam malce pred....:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom