Дали знаете со кого навистина "муабетите"!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
30
Локација
Струга
Во Марсеј - Франција некој дечко (Daniel Anceneaux) редовно шест месеци со ред си чатал со некоја сензуална жена на интернет пред да си закаже романтичен состанок со неа на некоја далечна осамена плажа. Се било супер се до моментот кога тој ја видел одблизу "девојката на неговите сништа" (таа му имала пратено слика од некоја убава девојка).... таа била неговата мајка!

"Одев забрзано по плажата мислејќи дека ке се видам со девојката на моите сништа....и ете.... тука беше пред мене.... на себе носеше бели шорцеви и розево блузиче... баш како што рече дека ке биде облечена.... но... кога се доближив, таа се сврте..... се што можев да помислам беше ЛЕЛЕ БОЖЕ МОЈ, ТОА Е МАМА!" Рекол Даниел.

Како да не им бил доволен овој малер.... им се десило нешто уште полошо.... во истиот момент им пријдол полицаец... и ги прашувал што бараат тие на таа плажа бидејќи тој дел бил забранет во вечерни часови. Мајката испанеча ја раскажала целата приказна на полицаецот, тој запишал све во извештајот (нормално), локална ТВ станица некако дошла до тој извештај и наеднаш нивните слики се вртеле по локалните вести а сите нивни сограѓани покажувале кон нив и се смееле на улица. :lud:

Еве уште неколку коментари на Даниел:

"Навистина почнав да се заљубувам во неа бидејќи беше чувствителна и нежна. Нешто што ретко се наоѓа во девојка"

"Морам да признам во неколку наврати имаше и понекој жежок муабет"

"Ми прајќаше поеми што таа ги имаше пишувано, ми ги кажа нејзините сништа и желби, беше многу романтична"

"Вистината е, увидоф страна на мојата мајка што никогаш немаше да ја видам и благодарен сум за тоа"

"Тато беше фрапиран едно одредено време и и забрани на Мама да контактира со било кој друг на интернет" :icon_lol:

Сите ние секојдневно контактираме на интернет со луѓе кои што никогаш не сме ги виделе.... дали навистина знаеме кои се тие :raz: ..... искрено не мисе има нешто ниту слично на оваа ситуација.... но те тера да се помислиш...:icon_lol:

"Вистината е, увидоф страна на мојата мајка што никогаш немаше да ја видам и благодарен сум за тоа"
:pop: :pop: :pop:

Па моментално на форумов знам горе-доле со кого правам муабет.Затоа јас и инсистирав да правиме повеќе забави и собиранки,за да ги запознаам сите луѓе и за да знам со кого си имам работа

Eko1 напиша:
"Тато беше фрапиран едно одредено време и и забрани на Мама да контактира со било кој друг на интернет" :icon_lol:
:pos:
Што се нема да прочиташ.

Немам некои стравови со кого правам муабет на интернет, но дефинитивно не би се залетала (барем во денешно време кога има и камери) да се видам покрај плажа со некој виден само на слика ... иако баш и не комуницирам многу со непознати ...

абе ја зашо практикувам мсн и одма пуштај камера камера си е камера

темава не е за у чек дис аут?
јас се изнасмеав:pos:

ThA-BiTcH напиша:
темава не е за у чек дис аут?
јас се изнасмеав:pos:

Не е. Ова е страшно Бич, ич не е смешно ... особено како изкулирано си го решиле проблемот сите по ред ... :pop: :icon_lol:

divine напиша:
Не е. Ова е страшно Бич, ич не е смешно ... особено како изкулирано си го решиле проблемот сите по ред ... :pop: :icon_lol:
Мене ми е смешно пошо збореле 6 месеци, он вика дека запознал дел од мајка му кој никогаш не го знаел, договориле средба на дива плажа, а уствари не си ги знаеле ни правите имиња...
Јас прво за име ќе прашам, па после каде живее, што прави у животот...6 месеци не е малку време...значи они се лажеле уствари...

ThA-BiTcH напиша:
Јас прво за име ќе прашам, па после каде живее, што прави у животот...6 месеци не е малку време...значи они се лажеле уствари...

Ииии плавуша значи што ти е а? :)

Фанки ситуација. Keep it in the family у стилу :)

Ма дајте луѓе, ја би го препознала син ми у втора реченица. Мислам дека би. И сигурно знам дека не би се лизнал на ефтини финти со интернет сликици. И уште посигурно, јас не би праќала фејк сликици.

Сине, марш у кревет, утре имаш хемија прв час!

Hahahahahahaha Sum cul sekakvidesaanki ali kao ova definitivno ne ...
Sto se odnesuva do mene obicno znam so koj pravam muabet ..ne deka nekoja nem i stavila slika od top model (ali posto ednas se izgorev koga otidov na sostanok na slepo) neveruvam na nistoosven koga ke ja vidam u zivo :)
Majka mu be ... pa trebal da se dogovori so maski da se najdata da se plesnat na plaza i posle da vidi deka ustvri se pleskal so majka mu .. ebate :D lol

da definitivno znam mislam defumno znam so koj praaam moabet upoznaf mnogu luchnosti na netof ovaa godina i bar so 30%od lugeto se znam ovie drugive 70% valjda nelazat mamata

Ja zosto ne idam na mIRC...yes deka nemozam da se "zakacam" so majka mi bidejki ne znae da barata na internet...ama moze da me snajde uste poloso....da se "zakacam" so necija druga majka.....zatoa...odustajem.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom