- Член од
- 17 февруари 2013
- Мислења
- 575
- Поени од реакции
- 481
Не
Ова во Imaginationland или?Жените треба да простуваат затоа што природната функција на мажите им е да го просеат семето во што е можно повеќе женки, а женката треба да најде еден алфа мажјак за да има потомство ... едноставно е, џабе комплицирате.
Од GetFuckin`RealLand е ова, древните хипстери ја ебаа работата па сега вие као не простувате неверствоОва во Imaginationland или?
Како ги вадите од ракав виновнициве, чудо некое.Древните хипстери биле виновни...И сонцето можеби е виновно што изгрева и заоѓа.Од GetFuckin`RealLand е ова, древните хипстери ја ебаа работата па сега вие као не простувате неверство
Треба да се гордеете ако мажјакот боцка други жени на страна а вас ве сака како за везден на посебен начин...
Јас на пример сакам харем полн со голи машки робови, кои деноноќно ќе ме служат и ќе ги задоволуваат моите хедонистички потреби. Неприродна ли сум?Жените треба да простуваат затоа што природната функција на мажите им е да го просеат семето во што е можно повеќе женки, а женката треба да најде еден алфа мажјак за да има потомство ... едноставно е, џабе комплицирате.
А зошто и мажите и жените треба да се оптоваруваат со непотребниот христијански ритуал на верност?
Па уште и го мешаме со простување
Ајде бе не лај!Ете ги гледате ставовите на жените, затоа внимателно извршувајте си ја природната машка потреба без да ве фатат...среќно!