Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување
Член од
24 март 2013
Мислења
64
Поени од реакции
61
Ако им простиш еднаш, тие знај дека ќе те изневерат повторно... и повторно, и повторно... :) Еднаш те изневерил -ќе те изневеруе цел живот:pipi: Така да, простување нема!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.602
Жените треба да простуваат затоа што природната функција на мажите им е да го просеат семето во што е можно повеќе женки, а женката треба да најде еден алфа мажјак за да има потомство ... едноставно е, џабе комплицирате.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Жените треба да простуваат затоа што природната функција на мажите им е да го просеат семето во што е можно повеќе женки, а женката треба да најде еден алфа мажјак за да има потомство ... едноставно е, џабе комплицирате.
Ова во Imaginationland или?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.602
Ова во Imaginationland или?
Од GetFuckin`RealLand е ова, древните хипстери ја ебаа работата па сега вие као не простувате неверство :cautious:
Треба да се гордеете ако мажјакот боцка други жени на страна а вас ве сака како за везден на посебен начин...

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Од GetFuckin`RealLand е ова, древните хипстери ја ебаа работата па сега вие као не простувате неверство :cautious:
Треба да се гордеете ако мажјакот боцка други жени на страна а вас ве сака како за везден на посебен начин...
Како ги вадите од ракав виновнициве, чудо некое.Древните хипстери биле виновни...И сонцето можеби е виновно што изгрева и заоѓа.
Ја би се гордеела со мажјакот, ама и тој би можел да се гордее со мене на пример ако ќаруем други мажјаци.;) И јас и понатаму ќе си го сакам и почитувам на посебен начин.И не почнувај со муабетот маж ако „боцнал“ 10 жени е фраер, а жената ако била со 10 мажи е курва.I just don't buy that bullshit.

A

AnFem

Гостин
Јас на пример сакам харем полн со голи машки робови, кои деноноќно ќе ме служат и ќе ги задоволуваат моите хедонистички потреби. Неприродна ли сум?

Член од
19 август 2007
Мислења
941
Поени од реакции
302
А зошто и мажите и жените треба да се оптоваруваат со непотребниот христијански ритуал на верност?

Па уште и го мешаме со простување :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.602
А зошто и мажите и жените треба да се оптоваруваат со непотребниот христијански ритуал на верност?

Па уште и го мешаме со простување :)
:cuc:

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
И да сум простила и не...исто ми е. И онака никогаш не би се вратила кај него.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.602
Ете ги гледате ставовите на жените, затоа внимателно извршувајте си ја природната машка потреба без да ве фатат...среќно!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.542
Поени од реакции
11.519
многу се силат ко точак на удолница демек ако ме извара ке и го пукнам носот, мамицата ке и ја аааа бла бла бла а коа ке дојдат тие моменти некако ко да заборавиле што кажале претходно од тоа што се заљубени изгубени па си легнуваат на брашното - 2 мои другари више се истакнаа за жал :)
затоа битен е моментот тоа кога ке се деси па и од самата личност дали ке се залажува и ке бара компромис за да прости или не :)

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Глеам доста се уште заостанати во камено доба со муабетите за "ширење на потомство и семе" како да сте мајмуни. Дај барем пријавете се во зоолошка да гледаме циркузи.

П.С. со кондоми не се шири потомство :D

Kajgana Shop

На врв Bottom