Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Ако ме превари најпоштено ќе и кажам дека неќам очи да и видам више.А јас ако го направам би и кажал,пошто неможам да бидам среќен кога лажам некој,едноставно неможам да се понашам ко ништо да не сум направил,па што биде нека биде :D

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Ијаааааааа... Фантастични 106 страни на темава! What the hell is wrong with you people!? ДА или НЕ се постоечките одговори, што побогу има тука да се филозофира. Да помогнам... НЕ!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ијаааааааа... Фантастични 106 страни на темава! What the hell is wrong with you people!? ДА или НЕ се постоечките одговори, што побогу има тука да се филозофира. Да помогнам... НЕ!
Да отворам анкета и да ја затворам темава. Ова може и на другите теми да го применам, што има да пишуваме друго :)

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Да отворам анкета и да ја затворам темава. Ова може и на другите теми да го применам, што има да пишуваме друго :)
Добра идеја (y) , исклучиво за сите оние теми што почнуваат со "дали" . :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
дојси ја и гледај, ќе ти земам пиво, переци, чипс....
ne fala, ne svakate deka e ironija i nekoj vid konsekvenca.
--- надополнето: 13 март 2013 во 01:16 ---
--- надополнето: 13 март 2013 во 01:20 ---
И јас сакам да ја гледам како ја ебе друг.
sakas ama nema, posto so mojot iskaz bev ironicen i pak ke kazam izvedov konsekvenca u vezi neverstvo, kao ako veke go pravi neka go pravi za jas da znam...

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
иронично гледај не, не ми пречи
abe ili zbori dobro ili molchi!
--- надополнето: 13 март 2013 во 05:14 ---
иронично гледај не, не ми пречи
ili zbori dobro ili molchi! Ili ne ja skonta poentata ili sakas do beskraj da se inatime civ zbor ke bide posleden. Rekov ironicno za iskazot a ne za gledanjeto, gledanjeto e del od iskazot ili dzabe ova e previse komplicirano da go svatis.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
abe ili zbori dobro ili molchi!
--- надополнето: 13 март 2013 во 05:14 ---

ili zbori dobro ili molchi! Ili ne ja skonta poentata ili sakas do beskraj da se inatime civ zbor ke bide posleden. Rekov ironicno za iskazot a ne za gledanjeto, gledanjeto e del od iskazot ili dzabe ova e previse komplicirano da go svatis.
Изгледа не се разбравме добро, ти рече:

jas sakam da ja gledam kako ja ebe drug
јас се нафатиф да ти помогнам во тоа

е сега велиш не си мислел така само си бил ироничен со тоа “гледање“, нема проблем луѓе сме, те сфаќам, не е обавезно да гледаш. Можеш да прошеташ за тоа време.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Изгледа не се разбравме добро, ти рече:

јас се нафатиф да ти помогнам во тоа

е сега велиш не си мислел така само си бил ироничен со тоа “гледање“, нема проблем луѓе сме, те сфаќам, не е обавезно да гледаш. Можеш да прошеташ за тоа време.
aj tvoeto neka e posledno epten si interesen.

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Ако двајцата се договориме да се сексаме со други уреду е...може и групњаци со селектирана група да организираме. Онака како спорт 3/3 баскет...а може и на мали голчиња. За публика се наплаќаат карти и задолжително со навивачка опрема и шалчиња.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom