A
AnFem
Гостин
И јас сакам да ја гледам како ја ебе друг.jas sakam da ja gledam kako ja ebe drug
И јас сакам да ја гледам како ја ебе друг.jas sakam da ja gledam kako ja ebe drug
дојси ја и гледај, ќе ти земам пиво, переци, чипс....jas sakam da ja gledam kako ja ebe drug
Да отворам анкета и да ја затворам темава. Ова може и на другите теми да го применам, што има да пишуваме другоИјаааааааа... Фантастични 106 страни на темава! What the hell is wrong with you people!? ДА или НЕ се постоечките одговори, што побогу има тука да се филозофира. Да помогнам... НЕ!
Добра идеја , исклучиво за сите оние теми што почнуваат со "дали" .Да отворам анкета и да ја затворам темава. Ова може и на другите теми да го применам, што има да пишуваме друго
ne fala, ne svakate deka e ironija i nekoj vid konsekvenca.дојси ја и гледај, ќе ти земам пиво, переци, чипс....
ne fala, ne svakate deka e ironija i nekoj vid konsekvenca.дојси ја и гледај, ќе ти земам пиво, переци, чипс....
sakas ama nema, posto so mojot iskaz bev ironicen i pak ke kazam izvedov konsekvenca u vezi neverstvo, kao ako veke go pravi neka go pravi za jas da znam...И јас сакам да ја гледам како ја ебе друг.
иронично гледај не, не ми пречиne fala, ne svakate deka e ironija i nekoj vid konsekvenca.
abe ili zbori dobro ili molchi!иронично гледај не, не ми пречи
ili zbori dobro ili molchi! Ili ne ja skonta poentata ili sakas do beskraj da se inatime civ zbor ke bide posleden. Rekov ironicno za iskazot a ne za gledanjeto, gledanjeto e del od iskazot ili dzabe ova e previse komplicirano da go svatis.иронично гледај не, не ми пречи
Изгледа не се разбравме добро, ти рече:abe ili zbori dobro ili molchi!
--- надополнето: 13 март 2013 во 05:14 ---
ili zbori dobro ili molchi! Ili ne ja skonta poentata ili sakas do beskraj da se inatime civ zbor ke bide posleden. Rekov ironicno za iskazot a ne za gledanjeto, gledanjeto e del od iskazot ili dzabe ova e previse komplicirano da go svatis.
јас се нафатиф да ти помогнам во тоаjas sakam da ja gledam kako ja ebe drug
е сега велиш не си мислел така само си бил ироничен со тоа “гледање“, нема проблем луѓе сме, те сфаќам, не е обавезно да гледаш. Можеш да прошеташ за тоа време.дојси ја и гледај, ќе ти земам пиво, переци, чипс....
aj tvoeto neka e posledno epten si interesen.Изгледа не се разбравме добро, ти рече:
јас се нафатиф да ти помогнам во тоа
е сега велиш не си мислел така само си бил ироничен со тоа “гледање“, нема проблем луѓе сме, те сфаќам, не е обавезно да гледаш. Можеш да прошеташ за тоа време.
клај лајк бе ако сум ти интересенaj tvoeto neka e posledno epten si interesen.
pak ne svakas ironija nema veze batali.клај лајк бе ако сум ти интересен
Дали би простиле неверство во врска и во брак?И доколку би простиле под кои услови?