Дали би прифатиле да се смените за некого?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Би прифатил да се променам за некого само ако таа личност ми даде голема сума пари во денарска противвредност.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
абе јас ќе прифатам, ако ми е личноста драга нормално ... само шо ќе биди производ од таја промената (ако уопште се деси промена:)) , е то не знам :)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ако вреди да се променам за него ќе се променам.Еднаш,се променив од таканречено дифтарско дете во цивилизарано...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
јас не би прифатил да се сменам за некого. каков сум таков сум ако ме сакаат во друштво арно ако не ќе си најдам други.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Прашањето е добро поставено, а одговорот лежи во несвесното и постојано прифаќање да се промениме за некого. Ако тежнееш некого да ја/го придобиеш во љубовта и да стигнеш до саканата/иот, промената е факт кој ние постојано ја правиме, за да ја/го придобиеме. Така е и со останатите нешта во животот, друштвото, работата и се она што не интересира и што сакаме да го добиеме. Самото општество наметнува такви услови што ние потсвесно постојано се менуваме, но тоа не го забележуваме.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Само во случај да мислам дека таа промена ке ми биде мене добра, и ми одговара.:)

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Не се менува лесно карактерот на човекот,но сепак со различни друштва неможе исто да се понашаме и да постапуваме....мора да се дојде до некоја промена во зависност со кои луѓе сме :pipi:

U

UniqueGirl

Гостин
Vuk dlaku menja, ali cud nikada.. Можеби некоја мала промена, доколку некоја особа го заслужи тоа:smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ако знам дека со таа промена би станал подобра личност,ако таа критика која што ми ја дале е негативна,но со цел за мое подобрување и поправање,да со тек на време би се сменил.
И да,ако сметам дека ја добивам од личност која што ми е важна во животот.За секого,не,не би се сменил.

ace-pzs

Пжс
Член од
3 август 2009
Мислења
23
Поени од реакции
7
Би прифатил да се променам за некого само ако таа личност ми даде голема сума пари во денарска противвредност.
не бе за пари јас не би се сменил .. пари можеш да заработиш амаличноста неможе така лесно да се смени :helou:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Би променила нешто што сметам дeкa може да се промени, тоа може да биде некоја мана, манир и сл, но комплетно сигурно не,оној кој сака со мене да биде треба да ме прифати таква каква сум,

take it or leave it...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Ti znaci ama ti zameruva za banalni raboti akkona prime so sum im vikala stalno gi sakam
ДЕНЕС ЛУЃЕТО НЕ СЕ НАВИКНАТИ НА ТАКОВ НАРОД НАВИКНАТИ СЕ НА ЛИЦЕМЕРНОСТ, ЗЛОБА И ПАКОСТ...
А ДРУГО СО ТОА ШТО ИМ КАЖУВАШ ДЕКА ГИ СКААШ ГИ ПРАВИШ НЕСИГУРНИ ВО СЕБЕ, МОЖЕБИ НЕ СЕ ТОЛКУ СКЛОНИ КОН НАРОДОТ, ТЕБЕ И КОН ТОА ДА САКААТ НЕКОЈ... МОЖЕ СЕ ДРУГ ТИП НА КАРАКТЕР А ТИ СЕ УШТЕ ТОА ГО НЕМАШ ПРИМЕТЕНО,

МОЈ СОВЕТ БИДЕЈЌИ И ЈАС СУМ БИЛА ТАКВА ПА СВАТИВ ДЕКА НЕ ВРЕДИ, СВОИТЕ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ ДРЖИ ГИ МАЛКУ РЕЗЕРВИРАНО ЗА НЕКОЈ ШТО ЌЕ УВИДИШ ДЕКА ЗАСЛУЖУВА...

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Најчесто промените не се дефинираат како состојба на „решеност на умот“; многу повообичаено е да се смените а да не го ниту приметите тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom