Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

ГоКи™

ИнСпИрИрАнА БуДаЛа
Член од
19 април 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0
Dark Angel напиша:
Ne shpiuniram, javno gledam :pos2:

Ne be izbegavam takvi raboti, osven koga sami u oci mi idat
so da prais
е богами тогаш кога ти идат у очи правило е да не избегаваш :)

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
неам соседи да ѕиркам таа до мене има 90 години (сериозно сеа треба да пуни 91 кај и да е :)) а другите се се такви стари а и не сум по ѕиркањето многу :)

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
Си земав двоглед (од оние што ги продаваат циганите за 400 денари :pos:), меѓутоа поинтересно ми е да гледам куќи и објекти, него луѓе.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Соседот не ама сосетката ако се пресоблекува :pos::pos: Не се зезам никогаш не гледам онака со намера ама може случајно да погледнам понекогаш.:)

ГоКи™

ИнСпИрИрАнА БуДаЛа
Член од
19 април 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0
А ако има па некоја комшика да се пресоблекува тоа не се пропушта. Порано имавме една комшика кога се бањаше го оставаше оставен прозорот од купатилото и ние од кај еден другар на скали следевме сé ама сеа нé научи па си го затвара прозорот

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Многу,многу не сум по таквите работи,но понекогаш знам да дзирнам накај комшиите од спротива.Посебно кога едниот од нив,кој е така прилично привлечен дечко,ке излезе на балконот само по боксерици.Е тогаш трчам на мојот балкон и седнувам,демек ке пијам кафе надвор на воздух и уживам во глетката.:icon_lol:
:pipi:.......:poss:........:cheeky2:.......:devil3:........:smeshko:........:pipi:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Нема ништо интересно и атрактивно за да ѕиркам

Пред 7-8 години на комшијата му беше хоби да седи на кров и да посматра што се дешава низ маало... со двоглед :pos:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
ја ѕиркам соседката

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Море имам една сосетка како ја меркам ке одам некоја вечер кај неа ко некој мањак

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
A jас конечно си ставив венецијанерки на сите прозори во новиов дом, така да претставата за комшиите заврши :)

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
не никогаш едноставно не се замарам со нив како да не постојат само едно добар ден и толку. да ви кажам ке беше многу поубаво и тие да не се замаараа со мене зашто од нив неможам глава да кренам секогаш се по прозорците само ѕиркаат и потоа оговарање колку ти сака душа

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Мистичен напиша:
A jас конечно си ставив венецијанерки на сите прозори во новиов дом, така да претставата за комшиите заврши :)
офтопик - Чекам слики :)

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Е как да не, со него ќе се замарам.. :):):):)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Koga mi e dosadno izlagam na terasa i go gledam stariot malko glup sosed so negovoto ku4e haha

Kajgana Shop

На врв Bottom