Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Како да ne живеам на оваа улица, никого не познавам зашто несакам, едно ,добро утро, и толку денот продолжува, а не па да го ѕиркам, нема друга работа. Не ги ни познавам, џабе, од кај да знам кој со кого и зошто:pos2: а дали ме ѕиркаат, незнам, ама мислам дека не, затоа што ни јас не им давам повод да го направат тоа. Само знам дека навечер кога се враќам дома обавезно тој карши ќе го видам на прозорецот како ѕирка, дали човекот неможе да спие или нешто друго не ме интересира.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Го ѕиркате ли соседот додека има активности кај него како на пример има расправија а вие сте застанале и фаќате сеир?
Не.
Прво е неверојатно глупо,а како второ е непријатно.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
0
Соседот НЕ.само сосетката(помладата) :pos2:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Ако се најдам успат, туф, зашо да не, коа се работи за сељандурите кои ми е чест да ги имам за комшии, малограѓанка сум еден тон.
Ионака не ширам после на цело маало, жими очи! :pos::pos:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Хе хе, како помал(негде од 3то до 7мо одд) со другарите се збиравме и ги ѕиркавме комшиите од маало и си правевме сеир....сега поретко(само ко ќе се имат шо да се видит)

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Само кога ќе го прочитам насловот ми доаѓа една смеа. Јака тема, ама има и појаки одговори во стил - не, жими очи, не е мој тип идруго. :pos::pos: Не ѕиркам, а како што рече Пеперурката, незнам дали мене ме ѕиркаат. Ама ако приметам дека некој ме ѕирка, одма му правам едно :drk:, па да видам друг пат дали ќе ѕирка. :pos::pos::pos::pos::pos:
(Се извинувам, се шегувам - интересна ми е темава)

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
абе не дека сакам да ги гледам што прават или да ги слушам...ама кога се дерат, сакала, нејќела морам :toe:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
ни ги знам, ни ги познавам комшиите. знам 3-4ца, ама, неам попаметна работа, ќе седам и ќе ги гледам...да имав дурбин и така и така, ама далеку ни се куќите:pos2:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
pa.....ima edni studenti na prv sprat kaj mene v zgrada i ponekogas nekoj taze kapen si se seta po krpa niz stan... ili nekogas po bokserici :pipi:
i jas okokorena cela :vozbud:
a inace poinaku ne ne sum takov coek da se mesam vo tugi zivoti..... si gledam za mojot zivot nemam zivci da gledam i za drugi zivoti....:nenene:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Порано пред 5-6 год ја ѕиркав комшиката, и после зид ставија. :(

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
не!
не е моја работа...срамно, не е културно и ред др, работи

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
:(концепцијата на зградата ми е многу глупа и не можам да бидам воајер иначе многу би сакал да ѕиркам некои мои комшивки(шо се гром,гром се)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Ne nejkam takvi raboti sekoj ima pravo na privatnost.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Imam popametni raboti,pa nemam vreme za vakvi aktivnosti...a i da imam,mnogu mi e glupo-taka da NE,nikogas.

Kajgana Shop

На врв Bottom