Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Член од
6 март 2008
Мислења
21
Поени од реакции
1
lele go zirkam eden sosed epten e seksi:nesvest:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Koa ke pusham cigara na terasa togas inace ne.. so znaci ponekoas :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
понекогаш ама сосетката, кога ќе начекам

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
мојте соседи се ‘‘ЗАКОН‘‘, стар брачен пар околу 75 години се двајцата... секој ден се караат ... :pos2:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Sosedot ne, ama sosedkataaaaaaa :vozbud::vozbud::vozbud:

M

**MEMORY**

Гостин
Распоредот на становите во зградата не е таков за да ѕиркам било кој од соседите. А и нема нешто посебно за ѕир...

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Они мене ме ѕиркаат, маме им е@!
И поштарот ме шпионира, жими три очи.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па мн нормално!

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Они мене ме ѕиркаат, маме им е@!
И поштарот ме шпионира, жими три очи.
И јас го имам тој проблем со комшиите а со поштарот не се ни знам.Ама комшиите ми се упм.Еднаш зборам на тал и вратата од тераса беше отворена и комшиката прво "културно" ѕиркаше од позади завеса па потоа излезе на тераса да ми го слуша муабетот.Имам многу вакви приказни ама ај да не ве замарам.

R

Rikiboy

Гостин
Во нашето маало(пред да се преселиме)едни комшии нон стоп се караа!Најинтересно беше летно време 2-3 саатот полноќ ке зема(пази летно време)да цепа дрва!!!Па ке го запали моторот(нормално ке ја разбуди жена му) и од 2-3 до 4-5 саатот"ноќна програма" следуваше!!!:pos2:!!!А бе смех!!!Или ке му текне нешто ке се издереше ААААААЛЕЛУЈА!!!:pos2:А најсмех е кога ке стане кавга и секој од неговото семејство си додаваа епитети!!!хехехе:pos2:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Lele luge kaj mene so sosedive komunikacija krsh edniot e do mene soba do soba sme i se se slusa standard znaci da zirnam preku prozor i on da zirne slobodno moze da se prefrli i nie komunicirame po msn mislam krsh, a so drugiot sosed shoe pod mene i so nego komunicirame na msn :pos2:

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Нема ништо интересно да ѕиркам.Комшиите се баба и дедо + 2 внучиња.Не се караат а и да се соблекува дедото не би го гледала :toe:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.235
Поени од реакции
957
Од мојот прозор не гледам ама баш на никаков сосед т.е всушност гледам на балкон и понекогаш се појавува сосетката која ќе испуши цигара и се враќа внатре :)

Од таква страна на зградата ми е прозорот и гледам директно на улица само :)
Во секој случај, не би фаќал сеир освен ако премногу гласно се слуша па јас сакал-нејќел морам да присуствувам на таквиот мјузикл. Ама веќе тоа преоѓа во нивна вина и јас не сум крив што сум слушнал :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Не сум воајерка по природа,никогаш не ме интересерало што праат комшиите.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.687
Нема што да ѕиркам кошии све тумор до тумор,додуша тој едниот имаше една ќерка солидна нејзе ја зјапнунвав така ама се омажи сега во ништо не гледам..

Kajgana Shop

На врв Bottom