Па и неам некои комшии... едните нешо мафиози не ги глеам често, амбасадор иам комшија- увек има спуштени ролетни и некои си странци од нато имам комшии ама не се интересни...
Не е фер. Живеам у куќа. И да сакам не можам да ги ѕиркам комшиите. Ама има едни бабетини, коа ќе се развикаат ан сред улица, жив шоу. А башка комшика ми коа ке простира алишта на тераса. Од мојата тераса погледот е фантастичен. мх мх мх
а шо ке кажете за организираното комшитско оговарање??
во моето мало е тоа честа појава
:star: ќе се соберат бабите и оговарат до бесвест, разни муабети се изнаслушав! :nerv: :icon_eek:
кај мене има еден (од многуте "забавувачи"), ќе си се поднапие чашка ракија и сите му се криви, па ќе излезе на улица и се дере, а освен што се дере некогаш ќе му текне и да мава по плех (чоекот си прави фешти). После тоа имам еден кој постојано и се дере на мајка му и кога и да седиме на улица си сеирџариме . Сега имаме нови "гулапчиња" и женава почна нешто да му се лути на мажот и, а он за да го прикрие тоа си пушта музика нешто од лудите '50 години ама џабе му еееееееее
Не.Фала богу си имам ролетни а и тие си имаат,а и шо да глеам,стари луѓе се претежно.Само насабајле ги слушам кога ке се разгракаат како чавки пред продавницата под мене.
Epa koj saka da tepa vreme ko mene ke trkne do pazar ke dade 200 den ke si zeme ne tolku PROFI dvogled i ke se meraci ama fintata e treba da najdete pogodna pozicija ako ne ke vi stegnat ko na mene prijava za SEXUALNO PSIHICKO VOZNEMIRUVANJE i kazna od 1800 i otvaranje na dosie a sreka se izvadiv deka sum cekal nekoj retka ptica da ja slikam mi trebalo za u skolo
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.