Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не ги ѕиркам соседите, имам и попаметни работи за правење.
Ама ги слушам. :pos: Не дека сакам, немам избор. nervozna:Повеќето комшии од улица се во филм дека се единствените што живеат овде и дека секој им е должен да ги слуша како си ги истураат фрустрациите додека гаѓаат со папуча по кучето у двор, или се дерат на син им/ќерка им на тераса, и притоа кршат вазни, саксии, метли, се што им е при рака, и тоа се со цел цело маало да дознае колку пари должат од кредитот што го земале пред 3 месеца, или со кого ја варал маж и`, додека она била на семинар од работа...

Ах, не е лесно да си во моја кожа. :pos:

Член од
17 април 2007
Мислења
51
Поени од реакции
0
аууу, денот не ми почнува ако не застанам со двоглед на балкон и не испитам терен...кој, како, со кого, кога,:pos2:

B u S a V

It's clue to madness
Член од
17 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
4
Ne mora da stojam i da gledam dovolno e samo da si legnam u soba i da slusam!!! Dzidovive mi se od hartija baska toa ne e kulturno da zjapas!!! Ama ima dosta interesni raboti na koj mozes komotno da se izdisis od smeenje pa zatoa koga nemam sto da pravam i ke nacekam nekoja takva desavka sedam i gi slusam kako se raspravaat za gluposti i mnogu normalno im go zbiram seirot!!!!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Се случило некогаш минувајќи да видам или слушнам нешто што можеби нетреба да слушнам , ама тоа е случајно.
Инаку ја почитувам туѓата приватност како што сакам да уживам во својата.

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Ниту ги ѕиркам нити сакам да ме ѕиркаат!
Тие си имаат свој живот,а јас свој!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Ја почитувам туѓата приватност така да не ме интересира што прави соседот.

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Me sirkaat redovno i mnogu me nervira covek u dvor da ne moze da sedi pa toa vampirite stari so me nerviraat lel da se zatvori covek so dzid

ГоКи™

ИнСпИрИрАнА БуДаЛа
Член од
19 април 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0
pinki напиша:
Me sirkaat redovno i mnogu me nervira covek u dvor da ne moze da sedi pa toa vampirite stari so me nerviraat lel da se zatvori covek so dzid
е да има и тоа треба да се направи за да се зачува приватноста :)

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
овај gotfather ми е комшија, не можам да го поднесам секој ден со оние бугарски песни, веќе досаден е

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
ne lazete more luge site dzirkate
A uste ako e nekoja dobra sosedka:drk: i nesto vakvo moze da padne

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не гледам, во куќа живеам и немам некој поглед кај комшиите ама затоа се слуша! Има ситуации од типот "Mитеее НЕМОООЈ!!! Го утепа детето!!! (детето има 22 години)" или па ја слушам сестра му на "детето" како и тропа креветот кога ќе и дојде на гости дечко и.

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Најпрвин тргнувам од себеси мразам да ме штиунираат, па така и јас избегавам да навлегувам во приватноста на моите соседи....

ГоКи™

ИнСпИрИрАнА БуДаЛа
Член од
19 април 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0
Волшебник напиша:
Најпрвин тргнувам од себеси мразам да ме штиунираат, па така и јас избегавам да навлегувам во приватноста на моите соседи....
па сеа ти избегаваш ама веројатно си се нашол во таква ситуација да проследиш некоја "акција"?????

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Ne shpiuniram, javno gledam :pos2:

Ne be izbegavam takvi raboti, osven koga sami u oci mi idat
so da prais

Kajgana Shop