Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ја нема да должам многу :) Си поминав НАЈУБАВО :) Со исклучок на тоа што ми се скина ланчето... Стварно беше супер, се изнаиграв :) Се запознав со многу нови членови, јесда и многу гу пропусштив, ама ветувам нареден пат нема :pipi: Али, само една факинг слика има од мене :lut: Дај ставајте ги сликите од Фликсот :)
П.С. Се надевам набрзо ќе има уште некоја собиранка, ми се денса уште :vozbud:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Значи Ацид ме излажа! Ми кажа дека јас со фустанчето сум елегантна, а една друга x форумџика е секси, а тоа и јас сум била.:kotek:
Фала Сусаро на комплиментот или на тоа што ми ги отвори очите, а Ацид ќе си види ...:podsmev:

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Прво со за-паметњаците бевме у Ганза на мезе и ми јас свиреа Налеј, налеј, налеј, крчмарице налеј (Трно ми фалеше у тој моменат). После тоа на домача 57% хоум мејд жта. Во Динамик беше фул или што би рекла Сека У дискотеци право лудило. Запознав многу луѓе си помуабетив за се и сешто од Кабала до Размус концерти и порипав троа. Не ни ја пуштија Southern Sun. На Диме конечно му се оддолжив пијачка. Криво ми е што не ги упознав Долфин и Мандрак и др старогардаши ама не ги ни видов. Правото лудило беше у Маракана со бонус ракија и стандардна пеколна атмосфера што само маестро Даме и компанија можат. И ми ја свиреа Sandman. Со Јоцо збеснавме на Alive а со Скај Дог и Виктор на Uber Makeonishe.

Најсекси моменти-Деколтето на Сатори и фустанчето на Дивајн (сори Ортак)

Најтажен момент-мобилниот мој кој не вреди ни 100 ден на пазар и имав само 40 ден. импулс ама кој има длабоки вредности за мене.
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1056780&postcount=6422
Сите броеви и пораки џенем. И денес осетив како е да си без мобилен. Ко без к*р (со секое поштовање на софра).

Најмомент-Се двоумам помеѓу настапот на Серпико и Даденце од една страна и збеснувањето на Гижо до стадиум where no (wo)man has seen him before.

До следниот пат.
Јас сепак се понадевав дека моето фустанче беше најсекси, ама бидејки со Дивне ние двете заедно сме си најубави, не се лутам!!!!:smir:

Но сепак е убавода се снајдеш на барем некое нај нешто, иако мислам дека постоеле и подобри настапи, па и баш не бевме у нај форма вчера.....

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Беф... Видоф.... Победифме :helou:

Све си беше супер, не се ни сомневав дека може да биде нешто помалку од совршено.

Местото... музиката... балоните... краватите... гитарите... пивата... се најмалку важни кога се од сите страни окружен со толку убави луѓе... едноставно СОВРШЕНО!

ПС: Очекувам некако магично (па макар преку БЛУ-ТУ) да ми се најде Live Performace Music Видеото на: Серпико со Други Глас Даденце & Нивниот Бенд (таканречени по мое "Јужни Ветар")

ППС: Ке коментирав и за фустанчињата... ама нема простор... на Даденце и реков со два збора: "Зошто не носиш црвено?... Повеќето кајганџии сме Бикови во подзнак"...

Среќен роденден Кајгано.... уште 101 да ги славиме заедно.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Ај да не си ласкаме за афтерпартито, сепак може си дал идеа за Маракана ама јас бев таа која се потруди нашето прекрасно друштво да биде сместено во предниот дел од клубот и да ги добиеме најсеирџиските маси пред бендот.....
добро бе даденце, па не си резервирала во Риц Карлтон мајкому, многу е тешко во маракана да се резервира :icon_roll
b.t.w. одушевена сум од Серпико и уше неколку шо беа највесели вчера
пак ќе кажам, супер журче, како и секое до сеа :vozbud::smir:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Многу насмеани, весели и убави луѓе на едно место, одлична организација, еуфорија...значи супер забава:)
Не се упознав со многу нови форумџии овојпат, али затоа тие малку шо ги упознав ми оставија ептен добар впечаток:smir:

Криво ми е само шо Тончи не вибрираше позитивно со маичката овој пат, и шо изгорев со цигара еден куп луѓе(несакајќи беше, чесен форумџиски збор:():icon_razz
Srsly, едино нешо шо ме онерасположи беше шо Сусаро си го изгуби мобилниот:nesum:
Со исклучок на тоа, се беше баш онака роденденски и весело:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
А мори Мери Џејн, се поголема и поголема мрчаторка стануваш!!!

Ада пишаф 100-200 поста наназад... или во друга тема, дека ВИБРИРАМ ПОЗИТИВНО беше планирана за Тикви4ка да ја носи, ама таа не дојде :(

Сусаро, машко, има една работа што се прави и се нарекува БЕК-АП.
Јас го правам тоа еднаш на месец или два, и сите телефонски броеви ги префрлам во една тетратка кој повеќе ја пазам од очите во главата.
Ај со нови сили, со ноф телефон, и со надеж дека на овој или оној начин ќе си повратиш голем број од броевите кои досега ги имаше.

Еве сеа веќе трезен, да напишам дека се беше одлично. Запознаф многу убави нови форумџики, неколку нови кул форумџии. Се видоф со голем број стари.

Ај за четвртиот роденден нека биде уште помасовно.

п.с. Битолчанки лезбејки (нели кој не дојде на роденден е геј).

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Многу насмеани, весели и убави луѓе на едно место, одлична организација, еуфорија...значи супер забава:)
Не се упознав со многу нови форумџии овојпат, али затоа тие малку шо ги упознав ми оставија ептен добар впечаток:smir:

Криво ми е само шо Тончи не вибрираше позитивно со маичката овој пат, и шо изгорев со цигара еден куп луѓе(несакајќи беше, чесен форумџиски збор:():icon_razz
Srsly, едино нешо шо ме онерасположи беше шо Сусаро си го изгуби мобилниот:nesum:
Со исклучок на тоа, се беше баш онака роденденски и весело:)
Kolku surovo od tvoja strana, toa bese telefon od 100 den. a ...
Дивајн напиша:
Крајот не беше сјаен дека на брат ми некој му ја украде јакната,
jaknata sto me cinese 4 i ipol den. :( ... kako mozese pored tolku kajgandzii nekoj da dojde do nasite jakni i da si se posluzi kako na nekoj free shop, i uste nesto sto ne e spomanto tuka vo odelot za krazbi se na Eko1 cigarite sto mu gi ukradoa od palto? zosto nikoj niv ne gi spomana?Eko1 brat zal mi e ama da znaes deka mene mi bese mnogu krivo:pos2: ...

Dobro da ostavime toa na strana, bidna sto bidna, <ada> toa sto gore ti replicirav bese mala sala, sega da si kazam jas kako si pominav, poso vo predhodnite postovi toj del go zaboraviv, .... znaci vaka: se ama bas se bese dobro smisleno i dobro realizirano, vo Dinamique koga vlegovme od prv pogled pomisliv deka celata taa tolpa se nekoi bez veza lujge koi nemaat nikakva vrska so sobirankata, ama mnogu me izraduva sto ne trebase mnogu vreme da pomine za edna kajgana zurka da bide organizirana vo diskoteka i deka taa diskoteka ke bide napolnata so tolku mnogu kajgandzii, toa e golem napredok, da prodolzime vaka i da dade gospod sto vika Eko1 uste 101 vakvi rodendeni da slavime.

ps. Provodot vo Marakana ne go komentiram zosto mi budi jaki bedotii za MOJATA JAKNAAAA:devil2:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
конечно се освестив после два дена :) и почнаа да ми текнуваат многу работи.

се на се супер сабота беше, посебно кајгана собиранката. Морам само да кажам дека имаше најубава атмосфера до сега од сите претходни собиранки на кои сум бил, можеби многу активни фаци фалеа (или така мене ми се чинеше) малце бевте премногу поделени на групи и никој неќеше од сепаре да стане малце да се пожурка доле до веце, да поскока на скалите, да ги заебава дечките од обезбедување, да го троши течниот сапун во вецето иако го немаше :pos: и пред се ми недостигаа лудите фрки со Ин Мемориам реметџиите, единствена фрка што ја направија, т.е. не ја направија јас и незнам уште кој ја направи ама они не потикнаа е балонсо вода го пукнавме во најголема гужва кај сепарињата :) исто така жалам за тоа што вирус ми кажа дека по 30 денари биле текилите ако преку него сум ги земал а јас плакав по 80 денари :( него ајде доста се жалам...
годинава ептен лудо ми почна, ептен луди работи ми се случуваа...
датуми за памтење ќе ми бидат првите два дена од новата година, стара нова година и дефинитивно празникот на педерите + кајгана 3тиот роденден... :) да има уште вакви кул собиранки, т.е. дека ќе ги има тоа е сигурно, да ги има полуди од оваа... и бидете малце поразмрдани и диџеите друг пат помалце електро да пуштаат појќе ретро!!! :)

а текила парти праеше некој де? (мислам освен мене и Јаска?)

ај сеа малце биографија шо праев у сабота:
  1. петокот вечерта бев во тетово, ја лупнав колата од тротар и ми се скрши зглобот, го скинав мењачот и ме влечеа 2 саати до Скопје, накај 2 часот дојдов и се ижуркав во кастро и сабајлето му кажав на татко ми дека ја уништив колата и цел ден ми беше ужасен, тотален хаос (напротив моите ништо не ми мрчеа туку сам си праев бедно да ми биде оти знам дека сум направил грешка) како и да е сатори од сабајле ме расположи :pos: и покрај тоа што ништо не изедов од доручекот.
  2. пред забавата накај 19.30/20 часот се собравме некое мало друштво, тетовчанё, јас и жените + вирус и некаде позади автобуска почнавме да мешаме црвено вино со бадел со кока кола со швепс и ракија мислам? ненене... невермајнд... па потоа седевме пред кастро и се обидував краватата да ја врзам, втор пат во мојот живот ставам околу врат кравата (првиот пат беше кога сум имал 4-5 години кај чичко ми на свадба) и некако на ана фети и текна со беџ да ја наместам и ептен лошо ми стоеше ама кој ме глеа мене? хахаха :pos:
  3. влеговме на кратко во Динамик, се испоздравив со тие што ми беа при рака беше масовна гужва а и неможев многу да се шетам оти каде и да идев само гребев луѓе со килерките :pos: па потоа типкиве ме натераа на Смат да одиме у кастро, се изжуркавме и таму иако малце ми беше на мене тапа хард кор атмосфера ама сепак Пеце плачешееееее!!! луда журка напраја смат па потоа...
  4. во динамик почна главното, алкохол, бетмени, гушкање, француски бакнежи на пријателска база, гризање, денсање, правење глупости...
И...одеднаш се уклучија светлата... :( тргнавме потоа накај маракана ама оти само јас и скај дог имавме л.карти а другиве не ги пуштаа јас не влегов само скај дог влезе и почнав да ги дружам останатите личности иако технички глеадно они ме дружеа оти бев земја - алкохол - воздух и отидовме кај една другарка од ресен дома т.е. кај неа во стан, глеаме лап топ и прво што праиме е http://forum.kajgana.com и се разбира да се пофалам... :) хахаха...

лудо,лудо,лудо,лудо... и пак ќе напоменам... жалам ептен!!! за сите фаци што не ги запознав а требаше да се запознаеме, освен тоа и не бев баш у некоја нај ОК состојба за запознавање... аххх и жалам што не се сликав со најблиските...:wink:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
А мори Мери Џејн, се поголема и поголема мрчаторка стануваш!!!

Сусаро, машко, има една работа што се прави и се нарекува БЕК-АП.
Јас го правам тоа еднаш на месец или два, и сите телефонски броеви ги префрлам во една тетратка кој повеќе ја пазам од очите во главата.
Ај со нови сили, со ноф телефон, и со надеж дека на овој или оној начин ќе си повратиш голем број од броевите кои досега ги имаше.

Еве сеа веќе трезен, да напишам дека се беше одлично. Запознаф многу убави нови форумџики, неколку нови кул форумџии. Се видоф со голем број стари.

Ај за четвртиот роденден нека биде уште помасовно.

п.с. Битолчанки лезбејки (нели кој не дојде на роденден е геј).
Тончи,мило зашо имаш потреба да ми реплицираш на секој пост, де mind ur own business ...
а за телефончето на сусаро, јебига и мене пред три дена ми дрпнаа на Битпазар кај Појол телефонче и тоа бааги добро :place:али тоа е..
а вечерта во динамик и го снема саконцето на дани, шо значи две јакни беа киднапирани :lol:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Пази кактус...Касно палишшшшш-(два балони у пустина)
На работа бев,ми текнуе пошто честитав на доста луѓе празник:nesum:
Ај нареден пат:toe:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
posto se uspav.....stignav tek u marakana a tamu ne mi godese bas guzvata...zatoa mozda nekoi ne me videa.....:jaj:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Се шеткав наваму - натаму со пивото и се запознав со МНОГУ луѓе само музиката беше мн гласна и не се правеше асален муабет, сепак тоа требаше да го искористам за да ви го покажам моето денсање:kesa:
+ Не дојдов у Маракана јебига:toe:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Најпрвин честитки за целата организација.. Можам да кажам дека беше најдобро организирано и декорирано до сега :)
Собиранка како собиранка..Многу луѓе со кои се знаеш, многу нови кои ги запознаваш..Преубави, комуникативни, насмеани...
Штета не дојдов во Маракана..ама и овде беше супер.
Се гледаме на наредната собиранка:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom