Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ова беше лудило...каков дојдов нинџа...најпрвин во кафана,па во гепек кај Гижо :pos: отидовме во Динамик...абе лудило пријатни луѓе смеење до крај...за на крај да пееме во Маракан,додуша ја играв Серпико и Даденце пееја :pos: најдобра собиранка дефинитивно....ве сакам сите топ сте!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
А кога ќе ни се наполни галеријата да ѕиркаме лепоти? :dudl: :kesa: :pos2:

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1
Super bese se mi se svigase i gi zapoznav tie sto odamna sakav da gi zapoznaam i si pominav super i vo Dynamique i vo insomnia bese zakon :D poz do organizacijata fenomenalno bese poz do sitee

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Тапа беше.
Нишо не смував.
Сепак.
Си поминав супер.
топ беше, незнам што смував! ама знам дека летааав... :D

п.с. (после се сетив) до ликвид тир, абе другарките не требало да се бацуваат во уста :pos: преварант!

п.п.с. мн ми е мило со сите нови фаци што се запознав, посебно со оние кои неколку пати се имаме промашено како мери_џејн, нина89, Ива_скорпија, Андроник етц...

ееееееее да! Ф*к!!! не се запознав со girllllllllllllllll :( дури онака коа влегов кај вирус у тенкот ми текна на неа, него исто така јавно да и се извинам на micika што не и го поправив телефонот а дури и штрафцигер понесов, нека помине утре кај мене на работа :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Тамарче за да си пукниш од маки ете затоа. И сите други што не дојдоа да си пукнат од маки. Лелеле само сликите да се стават еј :):):)

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Сите што не дојдовте ке се каетееее,НАЈЗАКОН БЕШЕ,инаку најубав впечаток ми остави Серпико,многу закон тип,позитивен,комичен и голем шармер :):).

Бај д веј gazibabli надвор се степаа некои,сакаа да влезат не ги пуштаа се нанервираа и лупуси почнаа да маваат,после тоа и желките се стрчаа и немаше кај да бегаат,тоа е тоа.

R

reactive89

Гостин
The post is not avaible for you! хахаха

се зезам, т.е. да нема што да се пише, топ вечер, прекрасна забава, нови фаци, денсање, мавање сеир, мавање чврги (хаха), малку набивање на кондиција по скали горе-доле и многу многу лудувањеееееее :)

ВЕ САКАМ СИТЕ!!! КАЈГАНО МОЈА НАЈМИЛА ФАЛА ТИ ЗА СЕ!!! :back:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мило ми е што сте си поминале супер, ај наредната собиранка ваљда ќе дојдам.:)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Ama pa jas ne uspeav da s zapoznam so nikoj od forumot,imase taka dosta guzvi4ka,ali u sekoj slu4aj bese top,a bas sakav da zapoznaam nekoi luge...........
Thanks Kajgana

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Гледам на сите ви се допадна во маракана...еее тоа беше моја идеја и по моја вина бевте сите таму и топ си поминавте:pos:...не бе озбилно да не бев јас немаше таму да биде афтерпартито.

Иначе на собирканката си поминав убаво, со смеење пиење...не се запознав со многу членови ама тоа не ми беше ни целта така да се на се супер вечер.
Ај да не си ласкаме за афтерпартито, сепак може си дал идеа за Маракана ама јас бев таа која се потруди нашето прекрасно друштво да биде сместено во предниот дел од клубот и да ги добиеме најсеирџиските маси пред бендот.....

Инаку забавата беше супер во целина, во Динамик повеќе се моабетеше сликаше и се запознаваа луге, доколку во Маракана мислам дека се случи вистинското лудило на играње и пеење....

Најдибра собиранка досега!!!!!!

да не должиме многу сликите ке зборуваат сами за себе!!!!!!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Едно прашање:Собиранки има само за родендени еднаш годишно или ке има пак собиранка оваа година.За жал оваа собиранка не дојдов али ако има други оваа година дефинитивно доаѓам и со сите сакам да се запознаам.Поздрав надам се дека убаво сте поминале сите што бевте синоќа :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom