Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Секој ден со тебе ми е се поубав и поубав.Друго се е кажано.Не е битно дали 10 реда или 1 реченица.:smir:

Те сакам.:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Фала ти што направи да се чувствувам како фикус на само еден ден од нашата годишнина. Од секогаш ми било сон да сум фауна.
Фала ти што немаш време за мене, што ја криеш својата незаинтересираност позади купот книги, што не гледаш колку ме повредуваш и што мижиш пред фактот дека веќе не си истиот. Фала многу. Зборовите нема да сменат ништо.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Далечината ме убива знаеш ли ? Само колку посакувам да си тука во овие мигови кога се чуствувам несрекно, изгуубено во некаква депресија.......:(На некој начин си блиску до мене, но сепак далеку:back:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Те сакам.
Во твоите очи блеска добрина,како сонце во бескраен океан.
Во твоето срце да се стоплам,тоа е она што ми треба.

Ми требаш и тука си.

J

Johnny Stulic

Гостин
Цвето не оди мори со Осман бег за тие пусти апликации и жетони врати се да го вадиме расадо знајш дека мерако ми е по тебе.
Спасе не одам јас море либе од ќеиф туку од пуста севда по тебе ќе ми те оперит Осман - Бег ако не му дам останавме без банка дома.
Ах куче касапско Осман - бег остави ја Цвета дали малу ти се сите анки шо ги напрај пуздер.

Стрико Мојсо ја грабаја Цвета со апликација давај кубурот да го операм Осман - Бег.
Полека бре ѓаури кај сте закренале во оваа држава има закон и Цвета не сакат да се вратит ена ја вади бавчата на фејсбук.

Лажеш Орхан песу смрдљив те заслепе и тебе со неограничен даунлоад Осман - бег и сега се заврте против нас.

Мојсо ќе ја убијам и неа не ја давам да ојт на друг сервер. Спасе полека во мое време се лажеа со Левис фармерки сега други се времињата, ќе се врати Цвета титни и на мобилен.

И пишав порака на месинџер не враќа, ох до срце ме жегна стрико Мојсо морам да наместам вајрлес рутер и плазма Сони Бравиа ама од пусти тутуње не останува татко ми не беше бег да ми остај имање.

Одам да видам дали имам уште пари на тексас холден, ќе пробам да ја вратам од таму стрико Мојсо ако не уште бавчата заедничка ни остана ама ќе се испусти и таа.

Ќе одиме до валијата ваа работа не ја бива Спасе. Адни го на скајп ако не сигурно игра дота на турскиот сервер.

Полека Спасе ова работа не ја бива не се сили знајш дека само 2 гига имаме платено само со ум ќе се врати Цвета.

(Цвета навалена на компјутер плачи)
Ох Спасе гигабајтите се трошат, апликациите се кинат ама љубовта трае вечно до гроба.
Спасе не можам повеќе ќе се убијам честа да остана неизвалкана само да знајш Спасе дека не потрошив ниту еден долар од тексас холд-ем и не го кажав пасвордот умирам Спасе за тебе. Цвета драматично притиска delete current profile

Завеса

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Можеби ќе прочиташ можеби не..
Извини што се однесував безобразно и идиотски кон тебе. Тек сега совршено те разбирам што сакаше да ми кажеш сето време кога бевме заедно. И писмото кое не верував кога ми го даде дека искрено си мислел се што напиша во него. Тек сега разбирам колку болно било за тебе моето однесување. Тек сега разбирам многу нешта. Колку се однесував како кучка кон тебе. Не сум горда, знаеш дека сум попаметна од тоа. Сега разбирам колку всушност сум била заљубена во тебе и се би направила да те вратам. Но се е против мене периодов, а пред се престојната далечина која ќе не раздели засекогаш. Те молам прости ми! И не ми викај дека е доцна, знам длабоко во тебе дека ме немаш заборавено. Не се забораваат туку така одредени работи сето минато и се што проживеавме заедно. Знам дека си изнервиран и имаш право за тоа, но бар уште еднаш, само уште еднаш заборави на се и гушни ме силно како што знаеше!
..бар за последен пат, my friend, my best friend, my brother, my lover and my love...
Те сакам!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
I'll marry you one day..

Слушај сега песните.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Иронично мило, што денот на независноста, нас не` направи зависни еден од друг. ,,Среќен 8ми септември", има поинакво значење за нас:pipi:.

Обично, редам бомбастични настани:
-Три Norlevo
-удесот во школскиот двор во Аеродром, еднаш одамна
-првиот пат
-вториот пат
-секој нареден пат:).
-Нозете во иста положба, чекорите паралелни, километри изминати.
-Заедничко повраќање во Охрид
-облечена ко кловн додека шетаме на минус двеста.
-паѓањето во парк кога те повлеков врз мене:pos:
-паѓањето од точак
-сите останати паѓања
И сите пати кога ме креваше! Не е можно да се заборави. Не е можно да се избрише. Не е можно! Те сакам таков каков што си! Секогаш до мене! Освен кога не си. Среќна 2 годишнина! Вечер не си свесен што ќе ти се деси:zlo:...:wub:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
сакам да ти кажам дека во овој момент ме нервираш премногу знаеш???
али пак те сакам и баш би сакала и ние да си дочекаме 2 годишнина како новинарка и нејзиниот љубен...
ама здравје боже пред нас има уше многу додека да дојдат тие две години...
и дај те молам јави ми сеееее кај си цел ден денеееееееес????????:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
. Рамислувам за мене и тебе додека несов ми мава у глава.Се присетувам на деновите кога бев копиљ (не дека сега не сум) и кога те мањачев секој пат кога и да влезеше во ~Инсомниа~ .... со црниот дукс и секогаш уредно наместената косица...недостижно хард-кор типче за повеќето кои не те познаваа,а всушност едно мало сонце.Се топев на секој твој случајно залутан поглед кој го пресретнуваше мојот и скришум сонував за нас двајца и сите оние моменти поминати заедно.Конечно тој сон ми се оствари ... на најсовршен и прекрасен начин....
. Се сеќавам и на денот кога го добив твоето мсн, и на деновите кога станувавме се поблиски и поблиски.Чуден ми беше начинот на кој допре до мене и ги извлече сите оние нешта за кои никој не знаеше.
. Абе ... а се сеќаваш на денот кога ти ја посветив ~ Keep holding on ~ од Аврилката? - Јас да, совшено, бидејќи од тој ден знаев дека кога-тогаш ќе бидеме заедно.Колку и да одбивав да признаам дека чувствувам било што спрема тебе, длабоко во себе знаев дека има нешто посебно кај тебе, што мене на некој начин ме привлекува.
. ... И ... ФАЛА ЗА СЕ!!
. За тоа што не се откажа од мене и кога се однесував ладно спрема тебе,кога ти ги кажав/направив тие одвратни работи .. кои да би можела сместа би ги сменила со прекрасни моменти поминати со тебе!
Се навраќам назад и гледам што се имам пропуштено и се каам .. среќа не е предоцна.
Фала и за оние прекрасни мигови поминати со тебе ( :back: ) за кои сум сигурна дека ќе ги има уште безброј.

. И запомни ..
. ... with every kiss and every hug, you make me fall in love with you ... more and more each day ...

. Те сакам МАЛО!!!
. НАЈВЕЌЕ!!!
. :wub:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Навратував неколку пати во темава двоумејќи се дали да оставам свој пост.Епа,Поќерфацата ме поттикна за да и јас си кажам што и како чувствувам сега,во моментов.
..Никогаш не сум мислела дека ќе сакам некој волку,барем не на овие години.Оние скоро два месеца додека бевме скарани не ми беа доволни за да успеам да те заборавам конечно,слушајќи секојдневно разни глупости кои што требаа да ме утешат,а не успеваа.
Жал ми е,жал ми е затоа што знам некогаш да бидам ужасна со тебе,затоа што знам да ти се налутам и за најмала ситница и после да си ја трескам главата од ѕид,затоа што знам да бидам многу напорна и пребирлива баш во моментот кога има најмала потреба од тоа.Извини,не заслужуваш ама некако посилно е тоа од мене.:(
Како и да е..последниов месец со тебе ми е најубав во животот.Фала што ми ја овозможи онаа прошетка на дождот,фала што имаш разбирање за поголем дел од работите и фала што се смени од голем дифтар (Mali's word) во прилично озбилен човек.
Едноставно кога сум со тебе,ми лета времето,не мислам на никој друг и не гледам никој друг.Тие моменти кога сме заедно ми се бесценети и за ништо/никој на светов не би те заменила.Гњави ме колку сакаш,знаеш дека немам ништо против.:pipi:
Те сакам.Премногу.:back:

Член од
15 јуни 2009
Мислења
86
Поени од реакции
8
I ain't got a fever got a permanent disease
It'll take more than a doctor to prescribe a remedy

I got lots of money but it isn't what I need

Gonna take more than a shot to get this poison out of me
I got all the symptoms count 'em 1,2,3

First you need

That's what you get for falling in love

Then you bleed

You get a little but it's never enough

On your knees

That's what you get for falling in love

And now this boy's addicted cause your kiss is the drug

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Љубовта е Предизвик секој ден да напредуваш !!!

* Да даваш повеќе.
* Да сакаш повеќе.
* Да учиш повеќе.
* Постојано да се движиш, да одиш чекор напред, да бидеш подобар, посовршен, секој ден подвиг.
* Љубовта е нежна.
* Љубов е одлука безусловно да даваш нежност.
* Љубовта е тивка, мирна, послушна. Љубовта шепоти, љубовта верува, љубовта се надева.

*
Љубовта е вечна и неразделна.

*
Љубовта е одлука да бидеш верен
.
* Љубовта е одлука да бидеме бескрајно блиску до оние што ги сакаме, да им го подариме нашето присуство и близина
.
* Само вистинска и совршена љубов може да соединува, од повеќе да направи едно, од целото создание прави едно !!!

Член од
15 јуни 2009
Мислења
86
Поени од реакции
8
That day on the beach? That evening at the blues club? Remember? Great. Now forget it. Memories are sweet, but they have nothing to do with your current reality.:toe:

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Не ги знам границите на моето кралство,но знам дека ти си кралот.

Те сакам!!!:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom