Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Добро.
Ќе продолжам да дознавам се за тебе од други луѓе, зашто нели ти немаш уста....
А и доверба у мене-луксуз....
Само да видиш какви работи дознавам и од кои луѓе дознавам и на каков начин дознавам.
Пате-fucking-тично.
Дете, да си на мое место до сеа...не знам...

У секој случај...-.-:
Aбе ај!

А таман помислив дека ја поминавме таа фаза..ама не, зашо би ја...веѓа.
I do not like you! Аt all....

-----------------------

A ти...
Фала шо на секој можен и не можен начин ми покажуваш дека сум твое најголемо разочарување..срам..резил...
Еднаш во живот да ме пофалиш зашо давам ебано се од себе да бидам најдобро нешто во твои очи..ЕДНАШ!
Нема да те убие да кажеш дека сум твоја гордост...
Сега сфаќам дека се што не си ми пружил ти го барам на места кај шо нема потреба...
Си ми кажал некогаш во животот дека ме сакаш?
Освен ако било коа сум била бебе-не се сеќавам...
Да...
Сега мојот живот има друга смисла...

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Те сакам толку многу, што на моменти чувтвувам дека ме боли душата...од љубов, од убавина, од среќа што те имам, што ме имаш...Те сакам и покрај сите твои маани. Те сакам поради тоа што си! Те сакам поради тоа што сум кога сум покрај тебе. Те сакам поради начинот на кој ме гледаш. Те сакам затоа што ме чекаш и веруваш во мене. Те сакам зашто ме засмејуваш, ми угодуваш иако понекогаш ти се кинат нервите додека го правиш тоа. Те сакам поради искреноста и човечноста во тебе. Те сакам заради тоа што ме правиш да се чувствувам единствена...неповторлива...секси... Те сакам и поради милион други причини, но најмногу те сакам затоа што ми ја возвраќаш љубовта десетпати повеќе и затоа што сакаш да го поминеш остатокот од твојот живот со мене...А тоа не е малку...

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Зошто секогаш од кога прилично ќе ми заздрават сите рани нанесени од тебе ти повторно се појавуваш?Зошто сега кога се обидувам да бидам среќен со друга, а ти глумиш дека ти е преубаво со него? Ми значиш, премногу ама нашето одамна помина...ти си едно 16 годиншно ѓубре што треба да сфати дека повредувајќи ги сите околу нас нема да дојде до мене..не се криви оние што сега се обидуваат да не направат среќни, самите дојдовме до оваа ситуација. Да двајцата..не те обвинувам тебе иако цел свет го направи тоа. тоа е дел од твојот проклет карактер што го засакав. ме болат ноќите кога не можам да заспијам мислејќи како можеше да биде...но снемав сила да задоволувам се што ќе посакаш, ради тебе изгубив другари кои ќе ми помогнеа да го издржам времето без тебе..боли секој поглед кога ќе поминиш покрај мене..боли малечка боли ! кој копиљак бев кога те засакав...а и ден денеска се мачам да те преболам :tapp: дали сме сеуште оние деца кои ги прегазија сите пред себе за да бидат заедно...можда и испаѓам будала пишувајки на форум за чуствава...но немам каде на друго место,немам...немам веќе ништо! можеби треба поинаку да гледам на тоа..ја имам малечката со најубава насмевка. која се труди да направи да те заборавам...иако знае дека секогаш кога спијам до неа те сонувам тебе, го прифати тоа само за да ја засакам...мејби еден ден :S а до тогаш (некогаш)мое плаво,шмизлесто,амбициозно,најубаво жал ми е што лагите и парите те направија ваква каква што си денес...уште повеќе се мразам што мене ме боли тоа што тебе ти се случува.се откажувам од сите чувства на светов, и да ако вечер повторно седиш на шанк само за да ме боли секое твое погледче и движење..немој, оди и прифати ја сета љубов и среќа која ти ја пружи он..мојата ти онака ти беше премалку...а јас одам да го гушнам ќебето и да пробам за прв пат да не те сонувам

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Сакав да ти кажам дека те сакам

Жал ми е за идиотското однесување денеска,не знам што ми е.Жал ми е и што не успеавме да се видиме,ајде можеби утре.:pipi:

Уживај во филмот сега :smir:

Те сакам!:wub:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Sakam da ti kazem nesto pred da izlezem: Ti ne si deteto vo koe se zaljubiv, ti ne si deteto koe go sakav povekje od sve na svetov,ti si nekoj stranec sto ne go poznavam...ne znam uste kolku kje mozem da izdrzim vakva situacija zasto ja ne sakam da bidem u vrska u koja samo nekoj me laze i prae budala od mene!!!Ako ne znaes da go cenis toa sto i pokraj sve sum uste so tebe, toa e tvoj problem, mozebi nekoas kje se najde nekoj drug sto kje go ceni moeto prisustvo i pred se kje me ceni i pocituva mene kako licnost za koja vredi da se boris.....a ti produzi da lzes i da se druzis so nekoi ljudi sto te promenija za 360 stepena, a mozebi i tebe toa ti odgovara da sedis so niv poradi toa sto na niv im se pikaa nekoj lesni zenski sto gledaa da se sobiraa so kogo kje stigna i sto sakaa da se umesaa megju nas dvajca ...ubav pomin vecerva ti poskauem na sony ili "negde" na drugo mesto....

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека ги мрзам твоите и моите испити:pos2:.
И сакам да ти кажам дека ќе блудничам врз тебе во кола:pipi:. И во парк и секаде. Ко мачка у февруари сум. Фалачаопријатно. ТЕ сакааааам. И имаш големи трепки многу слатки! И цел си сладок и и и и јас сум заљубена и така и тоа.:):pipi:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Почнувам да заборавам дека нешто се случува и се обидувам да го негирам тоа. Тешко е кога сè е толку очигледно. Е токму во такви моменти мразам да сум во твоја близина. Не сакам знаците кои ги гледам да постанат реалност.
Можеби од страв да не ги откријам истите знаци и кај мене. Чудно е во секој случај. Ни треба време на двајцата.

M

marsovka

Гостин
Ах ...
Мажи...оние сусштества со кои редовно се караме кои е подобар : мажот или жената?
Вадиме статистики, изјави на оваа или оној ама на крај да си признаеме не можеме еден без друг , колку и да не сакаме. Колку и да сметаме дека другиот пол е инфериорен споредба со нашиот пол, знаеме дека не можеме да го замениме. Незаменлива е другата наша половина, ако беше заменлива зарем тогаш ќе имаше ли толку песни, поеми и романи напишано ? За некоја недостижна љубов? за мажот или жената на нашиот живот?
Искрено кој напишал нешто што не оставило без здив а тоа нешто било во вркса со кола или чорба?Сериозно ?
Мажи вас ве обожавам, вие сте тие сусштества кои сте толку едноставни а, толку комплексни . Морам да признаам представниците на машкиот род на ова поднебје подалеку од дупка во креветот и телевизорот не знаат што сакаат, океј освен тоа да бидат сакани.
Уствари кој од нас знае што сака освен Љубов и Мажот или Жената на нивниот живот кој го чекаат.
---------------------------------------------------------------
Ти , да ти. Оној кој успеа да ме натера да се осмелам да пишувам, ти музо моја, инспирацијо која ме потсети што треба да барам и што навистина сакам. Вчера направи да се осетам бедно.
Три дена бев во заблуда дека не сакаш да бидеш со мене, не после кога ме слушна каква сум во криза .Кога виде каква сум во моите најмрачни моменти кои се трудам да ги сокријам од сите .Оној момент кога сметам дека никој не ме сака и дозволувам мојата мрачна фантазија да ме проголта, Кога тонам . Мислев дека потоа никогаш повеќе не сакаш да ме чуеш.
Кога го слушнав твојот глас и колку си повреден, се осетив подоле и од најдолното ѓубре.
Извини ....
Уште ме параат сликите кои ми ги опиша ,се трудам да не мислам.
Во секоја мисла си ми ти, во секој здив. Се трудам да го исклучам мозокот, ама не можам.До пред три дена не можев да јадам а сега се прејадувам до болка . Ме излудува самиот факт што не си до мене .
Ме излудува што не си само мој.
Да можев ќе те сокриев во најтемното ќоше, далеку од сите, и ќе беше само мој.
Не можам ни да те поделам со ниедна макар и да ти била само другарка, ако можев тогаш немаше да ми значиш. Тогаш немаше да го пишувам ова .Сеа ја знаеш мојата болка и што ме излудува .
Да сум посесивна посебно кога се чуствувам вака спрема некого.

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Поминаа 11 месеци.Период во кој научив многу нешта за љубовта и за тебе.Сакав само да ти кажам благодарам за се’ што направи за мене во овој период.
Зборовите се премногу сиромашни за да ти опишам што навистина чувствувам за тебе.

Те Сакам!:pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Аман бе.
Дали знајш како ме пресече денес? Таман ко помислив дека те заборајв, оп, ете си. И секогаш најмалце ко ке те очеквам. Дали знајш дека секогаш ми прајш збунки во глава, паника ме фаќат ко ке те видам, незнам како да изреагирам, одма се црвенам. Ми фалиш, ми фалет секојдневните заебавања со тебе, љутењето и мирењето, ми фалет коктелите. Ми фалиш ти. Али хеј, ко некогаш да си бил мој. И пак останвиш нејзин и таа твоја. Или така е само формално. Не знам, а се плашам дека никогаш нема да дознам. Енивеј, грешката вечерва сакам да ја испрам многу, многу ми е криво шо испадна така, али ајде, јебига. Не ми е прв пат. :back: за тебе, кај и да си, со која и да си...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Голема бич сум ама што да правам кога така се редат работите...:tapp: Ја верујем у нас,само да знаш.Верујем да кад се средим све че бити у реду.И намерно ово пишем на српском,мораш да се навикнеш на то.Научичу те немој да се секираш,цео живот је пред нама:helou: и шта год да се деси знај да увек имаш мене јер сам довољно и ја а и ти сјебали ствар.Волим те !!Не види се то али и не мора...ти то знаш!Сви то знају:back:

И кад љубав водиш с њим ,и тада те осетим
Све ти опростим,постојим и ја!
Кад ти вече пропадне
да ти суза не падне
само јави се постојим и ја...:pipi:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Љубена моја

Сакам уште еднаш да ти се извинам поради тоа што те изгубив во гужвата, не знам како допуштив да те одзеде толпата безизразни лица. И иако на моменти не изгледа така, јас навистина те љубам и никогаш нема да те заборавам, па колку сака факултети нека не делат.

:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom