Кој ќе те буди сега, мислам дека потешко нешто од тоа не правам во денот. Дури и дипломскава толку не ме нервира колку тебе да те расонувам. Знаеш дека минимум 15 минути во денот губам за таа работа? Да, толку во просек. Скоро секогаш на крај завршуваш со вода по лице, секако кога после сите молења и не толку сериозни мерки нема посакуван резултат.
Интересно е кога тропаш за љубов на прв поглед. Јас дефинитивно ни се заљубив, ни те засакав на прв поглед. Изгледаше ко некое преплашено детенце, мислам јас знам дека сум паметна, убава, згодна и неопходна, али не дотолку.
![Си свиркам :свиркам: :свиркам:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/smilies/whistling.png)
Фино што веќе не те плашам до тоа ниво.
Покрај тој изгледот на детенце, иронично но вистинито, имаше некое стварно машко држење, мислам дека тоа беше првата работа што ја заприметив. I liked that.
После некое време, запознавајќи те, си викав како е можно детево покрај се да е толку зафатено, активно, желно за живот, амбициозно?
Ти се восхитував. Мислам дека си единствена личност на која и сеуште се восхитувам.
Ти сеуште си турбо, а јас сеуште не правам ни десетина од тоа што ти го правиш дневно.
Негде измеѓу сево ова, плус пропратни работи, бидна то шо бидна.
Фала ти што ти текна сам да си станеш.
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)