Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Станувам од спиење само да го пишам ова -> Ја не можам да се мрднам, укочен сум ко 100 годишен старец :).Но,навистина убаво поминат ден, а особено убава вечер покрај кеј, со тебе. Но сепак неспоредливо е задоволството да бидам со тебе, и едно обично укочување на мускули. Тоа со укочувањето знаеш дека го пишувам ради зафрканција, и знаеш дека намерата ми е да ти кажам дека те сакам...:back:.

*back to sleep...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
И на крај сите среќни и задоволни.....Фала ти што толку се трудиш околу мене и ме сакаш таква каква што сум,понекогаш и лоша.Да знаеш дека и покрај сите гњаважи ти остануваш мојот најмил и некој кој ќе ми остане во сеќавање уште долго долго...Можеби сум тешка,но никогаш немој да се посомневаш во мојата љубов!Една година со тебе ми беше уживање,се надевам уште долго ќе бидеме заедно и ќе поправиш се што ми пречи,а и јас по прв пат ќе се потрудам:wink:
Те сакам искрено и силно како никој до сега ....:back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
I like you and I don't want to loose you...but you are driving me crazy.
Hope that this is just a period and it will pass...
Само сакам да ти кажам дека можеш да ми веруваш...И тоа што имаме посебни проблеми не значи дека треба да си ги решаваме сами...
Едноставно ми фалиш, побогу...ме збудалуваш...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Сакам да кажам дека многу те сакам..awwwwww:pipi:
И патем оваа прилика ја користам да ги поздравам мама, тато и родителите...

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Дроља.

Разочаран од све? Да! Признавам.
Очаен? НЕ! Никоаш!
Не сум ја ко тебе таке очаен за пичка т.е у твојов случај кур!
-чек чек што пишуеш?
Нема ,,чек,, више не се ебаам. Ќе ти каем све што мислим за тебе. СВЕ!
Па вака...
...првин те сакам без оглед на све. Запамтиго тоа!
Бидејќи толку многу те сакам не моем да бидем реален и реално да ти ги каем работете како стоја. Но сега сум исфустриран и сега се е подруго. Сега се излегува на виделина.
Па да почнемо со ова... да ти каем навистина не сум веруел дека и ти си како и останатите. Очајни!
У животов имамо многу падоој и разочаруања но у никој случај не смеемо да бидемо очајни!
Ми викаше дека си у потрага по љубов. Но не мислев дека вака си у потрага. Вака очајно. Сваки кур што ќе ти пројде по пут го земаш низ уста, а на крајот викаш дека си невина. Ма немој! Сама се лжеш.
А најтрагичното е тоа што никој од тија куроој не те заслужуе. Боли ова што ти го кажуем, а ? Па фала богу дека боли. Научен сум свекоаш да ја кажуем вистината иако боли. Па и тоа го праем сеа.
Не си спонзоруша. Баш тоа знам т.е мислим дека знам. Но пак сигурен сум дека си дроља. Некои велат дека со постапкете што ги праеш тоа си. Па ако са тија у право тогаш ти си дроља со тапија. Најдобра од сите!
Ќе се навредиш и наљутиш со ова што ти го пишуем? Па што! Без секого се може.

P.S Од првин ти кажав дека те сакам без оглед на све. Но не сум сигурен многу за тоа сега. Без свекого се може па таке и без тебе би моел.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Ти благодарам за прекрасната вечер , вечер на која сите би ми позавиделе.Вечер во која и звездите танцуваа со нас.Убаво беше да те видам после долга една недела.Навистина ми недостигаше.ОСекам дека вечер ке биде исто дури можеби и подобро од вчера.Само едно ке кажам ми недостигаш и ја мразам таа далечина.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Сакам едно да ти кажам денот поминат без тебе, без да те видам на било кој начин, Е ЕДЕН ОД НАЈУБАВИТЕ ВО МОЈОТ ЖИВОТ!

Денот кога ке те видам ми е изгубен ден, а јас без трошка енергија, дали си свесен колку си НЕГАТИВЕН и колку НЕГАТИВНО ВЛИЈАЕШ НА МЕНЕ, како да си некој вештер... замисли се малку што имаш во себе и колку е тоа добро?

ЕДНО Е ЈАСНО НЕСАКАМ НИ ДА ТЕ ВИДАМ!!!

M

miss Lebedica

Гостин
Од се на светот тебе те сакав, тоа од тебе не го ни видов,
се што добив е сеир, потсмев на тоа што го имав спрема тебе
и покрај се те сакав и понатаму, а ти и понатаму беше рамнодушен и ладен ко санта лед,

порано сакав да знам што мислиш за мене и еден ден од тебе да слушнам ТЕ САКАМ, сега НЕСАКАМ НИ ДА МЕ САКАШ
И ДА МЕ САКАШ НЕСАКАМ ДА ГО СЛУШНАМ БИДЈЕЌИ ПОВЕЌЕ НЕ МИ ЗНАЧИШ!

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Убаво одбележана една цела година со тебе...Не убаво туку одличнo!Цел живот ќе ја памтам вечерта зошто стварно беше нешто необично и нешто најпрекрасно!Те сакам да знаеш:pipi:Фала за се`:back:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Samo se molim na Boga da e vistina sve toa sto mi go kaza....ne bi sakala da doznaem nesto sto ne treba zatoa sto toa uzasno go mrzim...ama kako i da e kje se doznae sve ako nesto imalo i togas kje se vidi koj zborel vistina a koj ne....ne vredi da se zamaram

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Пет месеци заедно. Wonderful. :back: Стварно незнам што да кажам, освен тоа што сум пресреќен секогаш кога сум со тебе... Girl, you make me feeeeeeeeeel... Ќе може да направиме 5 на квадрат? :pipi:

Те сакам, будалко. :back:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Was it obvious that everything will end one sunny morning? Yes. Despite all the things that made us separate, all the moments that made us remember, all the hugs and kisses that showed who we really are, I`m greatfull. It just worth it to be someone`s summer love.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Кажи ми каква корист имам од најдобриот парфем, ако ти не го мириснеш?
Каква корист имам од густата сјајна коса, ако ти не ја помилуваш?
Каква корист имам од прекрасните фустани, ако ти не ме видиш облечена во нив?
Каква корист имам од зелените очи, кога ти не си тука за да потонеш во нив?
Каква корист имам од меките и нежни раце, кога не можам да те допрам?
Каква корист имам од сочните усни, кога не можам да те бакнам?
.
.
.
Каква корист имам од илјадници луѓе, кога оној што вистински ме исполнува и прави среќна е далеку?

Те немам, а ми требаш премногу...:nesum: Длабоко си ми во потсвеста, а тоа ме плаши...
До кога ли ќе пишувам на оваа тема обраќајќи се на тебе? Сепак, подобро овде да пишам, отколку да направам некоја лудост додека сум вака очајна.
Се надевам ќе биде последно...:nesum:

С

Сатори

Гостин
My lover's gone,
His boots no longer by my door,
He left at dawn,
And as I slept I felt him go.

Би се обидела со целата болка која што ја чувствувам во себе да ти ја опишам мазохистичката ситуација во која што западнавме, но, навистина не сакам да доаѓам до гранични ситуации на свесноста.Она што ќе се обидам да го пренесам е важноста и силата, би сакала да ја имав во поголеми колични, да бев способна се да надвладеам, се да сменам и да го сменам животот и текот, но не можам, признавам дека сум немоќна.
Знаеш дека те сакам и ќе те сакам, се додека се сеќавам, а никогаш нема да можам да заборавам, дека се имаш вгнездено во сржта, исконски, до суштината.
Но со онаа мала минорна желба што ја имам во себе, ти ја посакувам целата среќа на светот, дури и онаа мојата.Знам дека ќе се помине преку себе, но бар засекогаш ќе ни остане годината.
Те сакам сонце и никогаш нема да престанам, знаеш каде си и таму ќе останеш.
Биди ми добар, само те молам со се во себе, остани ми добар.

Немам повеќе солзи ... за никого.

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Сакам да ти кажам дека... ни самата не знам што сакам да ти кажам.Не знам како се чувствувам само знам дека навистина ме повреди.:icon_conf

Знаеш дека...:
...не сум "нормална" како другите.
...си ми најголемата слабост.
...мразам кога сме скарани.
...ми ја даваш сета сила што ми е потребна.
...те сакам!:wub:
Се' знаеме, а сепак ги правиме истите грешки.Претпоставувам дека си станаваме досадни еден на друг па затоа продолжуваме да се караме за истите ситници.

Си ветив минатиот пат дека нема да се расплачам пред тебе дека ќе бидам силна,но се смени само за 2 секунди.Не ми беше ништо поважно од тебе додека ти глумеше воздржан и го истакнуваше твојот инат.Не знам како ти беше во моментот но знам дека мене ми беше премногу тешко за да бидам таква каква што беше ти.Можеби пак не ме сакаш,можеби сум само навика.Тоа не го знам...

За крај ти ги посветувам следниве стихови:
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you :pipi:

Те Сакам!
Извини за детските илзиви и лигавења!!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom