Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Hey you, for all I care...
Hey you, for all I care for you...

Невино детенце на хардкор транс журка со голтнато две-три екстази... Така ме правиш да се чувствувам кога сум со тебе. Може да се издерам? Да извикам? Океј, што ми гајле. :twisted: Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ме правиш да се чувствувам исполнето, среќно, најсреќното суштество на планетава, како ништо друго да не ми треба. А и всушност не ми треба, кога сум со тебе... Сум ти кажал безброј пати... Пак ќе кажам... Ќе се издерам... Нека ме слушнат сите. Нека се малку љубоморни, затоа што никој нема да те сака толку како мене. No one. :pipi: Те сакам! Најмногу на овој fucked up, проклет свет! Ти си мојата инспирација, мојата светлина во темнината. Единственото нешто за кое вреди да живеам. :back: Многу, многу, најмногу! Те сакам, малечко бебенце... :back:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
У две различни држави сме!
Јебига. Али не те заборавам :)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Едвај чекам да дојде мигот коа ќе дојдеш.... се повеќе се наближува тој момент и се повејќе чуствувам како ми се насмевнува срцево што после долги месец дена да те видам на раат ... ТЕ САКАМ БЕБУШ МОЈ :back:

а да и меѓу другото ти ки посветувам стиховиве:
Ponedeljak je pred vratima,
al' niko ne sme, ni da ga pomene,
i ljubimo se, ljubimo se satima,
sve dok nas jutro ne opomene,
Boze, koliko je volim.

Spavas na mome ramenu,
umesto jastuka sam ti ja ponudio,
ja se ne usudjujem da disem
da te slucajno ne bi probudio,
Boze, koliko je volim.​

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Сто години да бидам со вас, пак ќе ми биде незаборавно. Секој следен ден ми го правите полесен и правите да се чувствувам посебно. Знаете се` за мене, а сепак ме сакате подеднакво, како кога не би знаеле ништо. Не се ни сеќавам каков ми бил животот пред вас. Ако некој ме праша со кој ќе си за 10 години, јас знам што ќе му кажам. Во вас ја гледам мојата иднина и сегашност. Пријателот во лошо се познава, во добро-уште повеќе... Љубов. :pipi:
Сто пати сме се смееле на глупости, сто пати сме плачеле на тужноќи. Кога и да спомнеме било каков хинт, двајцата телепатски знаеме за што се зборува.
Сакам да ви кажам дека ве сакам и дека сте совршени!
За Матеа и Аце

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
уште еден ден, а? до кога вака... јас ќе си ќутам, не се бунам, само ич не ја бива работата вака.. барем да можам да ти кажам дека и другачие ми одговара. нареден пат немој пак тараба, Те Молам! и краденото е добро, не се бунам, ама ми треба барем еден разговор со тебе!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Te sakam.....znaes deka te sakam,no ne svakam zosto mora site tie gluposti da gi pravis??Mora li sekogas da me povreduvas pa da svatis kolku mi znacis.....I sekogas se spasuvas so samo edno "izvini"...Sorry ne mozam veke taka...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
сакам да бидам што поблиску до тебе, да те бакнувам...
бакни,бакни,бакни ме нежно ова ноќ гушкај ме милувај ме ти шепни ми тихо љубена
ти си ми се....
и да ти си ми Се мил мој
тттттеееее ссссааааааккккккаааааммм

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Знам дека те сакам (иако незнам какво е тоа сакање ама сигурна сум дека е) и дека можам да не се нервирам и да не се караме и се тоа...ама незнам што е тоа што ме праци нервозна,НИКОГАШ немој да се сомневаш во мојата љубов кон тебе:back:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Pogledaj me u oci
one ce ti sve reci
zaviri u moje srce
dotakni me

Vodi me negde daleko
gde je uvek nebo zvezdano
vodi me negde daleko
gde ce more
da svira samo za nas dvoje
vodi me negde daleko
i samo me ljubi
ljubi kao sto niko nije

Podeli samnom
svoje snove
podeli samnom
sve sto je tvoje
da jedno postanemo
nas dvoje

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
vecerva mi nedostiga tvojata blizina ,mi nedostigat dopirite i neznite pogledi .Mi treba pregratkata tvoja zosto samo togas cuvstvuvam vistinska sreka samo togas se cuvstvuvam ziva ,dojdi i zaprigi vozdiskive koi sekoj cas se se pogolemi i podlaboki . pomisluvas li na mene sega koga si daleku od mene nekolku iljadi km ,ti falam ,ti nedostigam,e ova se prasanta koi cela vecer si gi postavuvaf no ocigledno e ne najdof odgovor :toe:

M

miss Lebedica

Гостин
сакам да ти кажам дека заминав со нова љубов далеку од тебе, се е сега минато далечно и мрачно, но среќа што постојат многу подобри луѓе од тебе!

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
кога и да те погледнев
ти го вртеше погледот од мене

кога и да те сретнев
ти скршнуваше

кога ке те здогледав трчав по тебе одбилиску да те видам
а ти, ти бегаше од мене...

сега јас од тебе бегам, бегам да не те здогледам!

бегам во прегратките на некој друг, бегам од тебе да се опоравам.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ми подари незаборавна вечер, ми подари бакнежи и прегратки топли, ми подари љубов...
сега ја сум на ред кажи што да направам за тебе???

D

devojcence

Гостин
vo 5 saat sabajle nemozam da zaspijam i sakam samo da ti shepnam tivko deka sum isplasena, nesigurna i krotka ko srna i spremna za tebe ... nemoj da ja upropastis ljubovta i da me povredis posto neznam sto ke pravam so sebe :( sakam da uspee ova nasevo i da bide vecno. te sakam mnogu mnogu

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
тотално ми го промени животот , ме извлече од дното и ме однесе на прав пат , благодарам за секоја секунда што ја поминавме заедно цели 3 години , се надевам ке останеме другари засекогаш ... јас морам да продолжам со животот понатаму а тебе ти посакувам се најубаво во иднина ... Take care ...

Kajgana Shop

На врв Bottom