Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Само кога тебе ќе ти текне? Само по дома со тие куршуми. Не дека ги силам работиве, али не е фер.
Лупнија тиквата од ѕид! Да ти се врати паметот назад.
 

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Конечно сфаќам дена навистина те губам срц...
Неможам да го поднесам тоа навистина :(
Сакам само едно да знаеш срц.Колку и подалеку да одпатуваш од кај што си сеа јас сепак ќе бидам тука и секогаш ќе те сакам.И ќе видиш...не си само ти таа што може да има крила да лета.Ќе дојде и моето време,па тогаш ќе нема да можеш да ми бегаш во далечините. Те Сакам
 
С

Сатори

Гостин
Понекогаш ги мразам сопствените моменти на комплетно препуштање и емоционалност која што излегува од секоја пора, вечерва, на некој многу чуден начин, разбирам колку многу се контрадикторни, мојата природа, ладна и склона кон деструкција за повторно да добијам можност за создавање и онаа сила која што се прелива преку секој дел од мене додека постоиш.
Веројатно е премногу чудно и детерминирано за да се бориме со нешто, а да бидам искрена, единствената работа за која сум решена да се борам сме ние.

Love is the law,
love under will!
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.431
Поени од реакции
7.859
некако у последно време ти ја разниша мојата емоционална ситуација, што ме доведе да бидам збунет...
дали ме смени или што е работа... ама сепак, ТЕ САКАМ!!!
 

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Едвај чекам да помине време и да дојдам да се видимеееееее:vozbud::vozbud::vozbud: ТЕ САКАМ БЕБЕ МОЕ :back:
 

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Оф олку емоции во мене немало хехе или имало..Ама се чуствувамзбркано...Не знам и јас што ми се случува...Ама те мислам да знаеш, не треба , ама ТЕ МИСЛАМ..Се грижам, а не знам ни зошто се грижам за тебе..Сакам се да ти е погодено, а....Ај да не должам, тука има некој што ИМА што да каже.:kesa:
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нема причина што може да ме оддели од тебе.И да ме боли,ќе стојам покрај тебе,ќе те љубам,зошто незнам и несакам да знам за поинаку.Животот те фрли на мојот пат,јас сакам да го доодам со тебе.Имаме лоши денови,имаме кризи,но имаме и големо разбирање.Овој пат мене ми е тешко,но јас сум храбра,ќе издржам.Доволен ми е еден поглед и се да заборавам,ме познаваш како дишам.Те сакам и секогаш ќе те сакам,покрај се.
 

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.363
Поени од реакции
25.077
Драга моја, последнава една недела беше пеколна. Во врска со "љубовта" полесно е ако си напишам овде што мислам. Мсн муабетите се одамна оладени, така да овде мојот пост е неизбежлив.
Добро е кога во животот си имаш другари кои ќе ти ги отворат очите кога си најмногу заслепен. Не обвинувам никој од нив. На некој начин не те обвинувам ни тебе. Ама фактите се неизбежни, драга моја. Сопственото мислење треба да се потпира на одредени работи. Ако се лажни ќе покаже времето.

Знаеш зошто не успева ништо? Затоа што твојата цел е кревање на сопственото его. Не си ти виновна, јас сум виновникот во цела ситуација. Се доведов себеси во еден повторно проклет неубав четириаголник. Додека делиш совети те молам, советувај ја твојата врнежлива половина. Затоа што во еден момент си убав мајски сончев ден, во другиот се трансформираш во студена декемвриска ноќ.

Јас сепак ќе ти доделам совет, те молам - не си прави бајрам на умот.
На сите ни е убаво кога слушаме одредени зборчиња и за момент се чувствуваме дека сме доминантни врз некого.
Сфатив дека надежта е продолжување на маката. Ти ова протолкувај го најдобронамерно. Не сакам да направам да не ти биде добро.
Ама сепак, јас сум еден од низата обични луѓе. Не сум светец.
 
Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6
ааа.. и се наближува денот кога ќе те видам и ќе те гушнам најсилноооо.. :pipi: сакам да те видам.. премногу.. ти си мојата љубов... но нешто ме гуши во мене... чувствувам разочарување... незнам зошто.. незнам како... нејќам да биде како минатиот пат затворена сама дома.... а ти со мими и хонда... како и да е... не одам никаде...
 

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Мило сакам да те прашам нешто и ако сфатиш дека ова прашање ти е упатено тебе, знаеш каде да ме најдеш :helou: Дали си свесен колку ме правиш среќна, а што е уште поважно задоволна? Денот ми го разубавуваш....:back:
 
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
From every corner of the world I`ll let you know I`ll always be your girl...I`m still inlove with you...:back:
 
Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
sakam da ti kazam deka mnogu mi nedostigas mi nedostigaat tvoite pregradki tvoeto guskanje baknezite sto me obsipuvaat po celoto telo tvojatatopla snaga i vitko telo
 

Lanna

Taller, Stronger, Better
Член од
30 септември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
165
Уметност е да знаеш на луѓето да им го понудиш она што го заслужуваат. Бара исто онолку трезвеност колку и емоции да се спознаеш каков си себеси кога си во туѓото присутво. Велат дека е љубов само она што те прави подобар човек.

Ќе направам грев ако негирам "добро" кое го извлеков сакајќи те тебе - силната желба да бидам меѓу луѓе за полесно да те заборавам. Надвор од твојата школка, ти нема никогаш да дознаеш колку прекрасни мали луѓе со волшебни стапчиња ми го чуваат сонот и колку тоа јас навистина заслужувам да бидам центарот на многу светови.

Од сите кои поминале низ твојот живот јас ти побарав најмалку, затоа не знаеше да ме почитуваш. Ама уметност е да знаеш на луѓето да им го понудиш она што го заслужуваат, а твојата неспособност да ја совладаш ќе ја препишам на твоето суперего. И сега низ напливот на восхит и внимание од тие добри самовили кои овој Декември ми го прават најтоплиот во мојот живот, полесно ја сфакам твојата ништожност.

Уметност е да знаеш на луѓето да им го понудиш она што го заслужуваат. Затоа и јас ќе ја применам истата... ќе престанам да те сакам ...
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom