Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Bebence moe ostarevme zaedno so nasata ljubov za uste eden mesec.Do sega zaedno sme 16 meseci odnosno godina i 4 meseci i toa e najubaviot period od mojot zivot.Kako i da e da znaes deka te sakam najmnogu na svet, deka premnogu mi znacis i deka ti si mi si.Ostani takov kakov sto si.Te sakam

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Te сакам разбираш

ОК...не те сакам/не те ни знам/уште не сум те запознал тек не ти ни знам име, ама ќе те најдам некогаш и негде разбираш

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
8 месеци darling! :wub:

I know that i'm truly in love with you,because all can i do is be speechless and stare at you,amazed that i have found this incredible person!

I love you~!~

I love you so much~!~

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Еј...седи мирна!!...ми влагаш под кожа алоо....Ах ти играш прљаво те знам ја...сакаш да се заљубам у тебе и да не помислам на шмек со никоја друга....
Епа..добро ти иде да знаеш :)...кај те запознав бе....аххх....гледај шо праиш! пишувам на форум...споделувам чувства...и ми го читаат постов....па ти знаеш ли и размислуваш дека ми рушиш имиџ со тоа шо си со мене...знаеш дека шмекот ми е се што имам и најмоќно оружје?..знаеш ли?..па да знаеш....е кога знаеш зошо ми влагаш под кожа...и ја толку убаво се осеќам...и не се бунам...тука те мислам по милион пати во текот на денот...и тоа само тебе...Абе пред тебе на милион шмекерици сум мислел...сеа сите ги забораив поради тебе...Зашо ми праиш бе да се чувствувам толку убаво?...ме освои бе...ме шмекна...Еејј ти мене ме шмекнаа..:)..не јас тебе туку ти мене...ц ц ц ц...човек шо го чита постов треба да се запраша...Дали тука престанува магијата на Шмекерот?...
едвај чекам да те видам.....

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Играта не завршува овде. Таа ќе продолжи понатаму но во подруг облик. Не ги заборавам личностите кои некогаш ги љубев. И сега ги љубам но на друг начин. Сега тие ми се пријатели. Те љубев тогаш... те сакам денес, нно никогаш не те заборавам. Не тебе, не ти која знаеш секогаш да се појавиш и да ме ослободиш од црната монотонија. Затоа се и пријателите, нели?

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
Frankly my dear, I don't give a damn...ee bas ova sakam da ti kazam....
nemozam da se zamaram vise,sega samo ke si gleam mene da mi e ubavo da pravam toa sto mene mi se prai,koa ke sakam da te vidam-da te vidam...taka si se postavi samiot,epa taka neka bide!:salut:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Feeling in your kiss,
I can see you in the stars.
I don't believe in magic
But I know just who you are.
I'm not gonna leave you
Cause you've giving me a reason to stay, to stay, to stay...

Се гледаме у школо за пола саат. :back:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
se osekam tazno dusata mi e prazna tolku mi e prazno sto nemam ni zborovi da napisam nesto,:kesa:samo znam nisto ne e i nema da bide kako porano

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
година и 9 месеци сме заедно.благодарам за секој прекрасен момент!

ќе ми фалиш кога ќе одиш..ќе те чекам...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Можда не е баш прикладна песнава али... на поприкладна не ми текнува во моментов...

Фала за времето што го имаше за мене...

С

Сатори

Гостин
После ова, ме имаш засекогаш.
Од почеток до крај.
Не можам да бидам поблагодарна и посреќна што те имам!
Те љубам!

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth
In your eyes
The only thing that I want
Is to be with you
And watch the sunrise

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
I will never bother you
I will never... promise to
I will never follow you
I will never bother you

Never speak a word again
I will crawl away for good

I will move away from here
You won't be afraid of fear
No thought was put into this
I always knew it would come to this

Things have never been so swell
I have never failed to fail

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
[FONT=&quot]Мерката на љубовта е кога сакаш без мерка. Во животот ретки се шансите кога љубиш личност која ти ја возвраќа љубовта, затоа кога еднаш ќе ја добиеш не ја испуштај затоа што таква шанса можеби никогаш повеќе нема да се појави на твојот животен пат!:back:[/FONT]

Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6
да.. ти си тука но толку далеку.. зошто така ми правиш? имаш чувства? да.. ми кажуваш ти фалам а таа е поблиску до тебе од мене... ми кажуваш има причина... сфаќам.. проблематичен си... кладбата... ја мразам што си се согласил на нешто такво... не очекуваше да се појавам.. оправдано... те мразам... најмногу.. зошто воопшто постоиш??? но сепак... те сакам најмногу.. и не верувам дека тоа ќе се промени ни утре, ни задутре...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom