bez naslov
sto da ti kazam ,se osekam ko prazna tikva,te imam , te nemam ,neznam ni jas dali seuste sakam da te imam ....se nesto sum staena u pozicija ....ko na beganje, se razminuvame sekojdnevno vo stanov.....sabajle stanuvas ,odis na rabota,ja stanuvam sednuvam na kantava.... i tipkam.....mozebi praam rucek,moze i da ne napraam oti ima od vcera....ke dojdes ke rucame,legnuvas polsaat so daljinskoto vo raka....ja pak na kantata cukam li cukam....e pieme kafe u 18:30...obavezno i toa so kolac...toa obavezno go prajme mislam toa e edinstvenoto so go prajme zaednicki.....potoa pak so srasnatoto daljinsko se parkiras pred televizor:tv: ,a ja so moite izgrickani nokti pred kantata da se druzam so virtuelnite mi prijateli,ke pocnam i da se seksam use malku so niv..kakao bese ona sajber seks..aha,da i toa ke pocnam. ne deka nedovolno go dobivam....tuku od zelba da te povredam,da vidis kako se osekam ,i deka dozivuvam emocionalni padovi, i bukvalno ke pocnam monitorot da go guskam:kesa:...za seksot neznam kako ke mi odi,ama mora da probam ,neznam samo koj del ke go koristam ko srce ,noga ,penis....usni, DUSA.....
EEEE DO KADE DOJDOVME....
use ne sum zavrsila so ritualite poleka....sega stanuva veke 21:00 doagas i vikas ,ja sam umoran...ke dojdes ? da srcic ke dojdam ...ostavam kantava i prijatelite ,zamislete gi ostavam prijatelite za nego....odam se oblakam na brzina se tusirnues se nabrzinski....odam u krevet,:back:mi vika aj gusni me da zaspijam polesno....se vrti i vo sekunda zaspiva.lezam 10 minuti ,mozebi i 20....moram da se vratam ,prijatelite me cekaat...kantata ja slusam ding,ding,dig ding...se ukljucuvaat noknite pticki na mesinger....
odam vo kujna si varam kafe i sednuvam na kantata ....prijateli i
manijaci kolku sakas....mesingerot mislam eden den ke mi se raspadne hihi
i sedam taka do niedno vreme koga ke go cujam spasot od spalnata soba srcich...ajde be ,te cekam!!! ha koja ironija ...ahahhaah,taka se pribiram negde u 3-4 u krevet,se guskame ,mozda malku i seks na brzake da ispadne,zavisi kako me potpalil nekoj na mesinger kikikikiki...a i nemora da bide....zaspivam...sabajle stanuvas odis na rabota,ja stanuvam i sednuvam na kantata.........:kesa: