Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
sakam da ti kazem deka te sakam najmnooogu na svet!!!sekoj moment so tebe e povekje od sovrsenstvo!!!te sakam

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
[FONT=&quot]Пролевав безброј созли по љубов која не ми беше судена. Толку пати се топев на твоите ледени усни. Те имав многупати, но ниту еднаш не го добив твоето срце. Сега на сè ставам крај, повеќе не сакам да те паметам, не сакам да те сакам. Сакам да исчезнеш како што се појави.Како што ги читаше претходниве постови се надевам дека и овој ке го прочиташ и се ке ти стане јасно!!
[/FONT]

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Да видиме.
Љубов, фудбал, фудбал, љубов. Хм, хм, хм. Фудбал?..
Ма ајде ти се молам.

Имај убав помин, не мора да се видиме воопшто :)
Те сакам.

Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6
те сакам!!... зошто да не... покрај мене си... имаш срце... имаш љубов.. едноставно само те сакам... зар не е доволно? :pipi:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
врати се побрзо...ми фалиш веќе!!!
како ќе издржам толку време без тебе...
те сакам..

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
And if a double-decker bus
Crashes into us
To die by your side
Is such a heavenly way to die
And if a ten-ton truck
Kills the both of us
To die by your side
Well, the pleasure - the privilege is mine

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
I MISS YOU in every beats of heart,
In every blink of my eyes,
In every second of Time and...
In every moment of the Day !

J LOVE YOU

С

Сатори

Гостин
Ќе си ја треснам главата од ѕидот два пати и пак ќе те сакам! :icon_lol:
Не, сериозно, те сакам, исконски, до срж!

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
За малку ќе ја направев најголемата глупост и ќе се каев цел живот, среќа шо сфатив дека ти си уште потврдоглав од мене, па навреме попуштив.
Злато, не вреди да се караме за глупости, знам дека бев крива, зато од денес, ветувам, не прам појќе глупости, и ќе издржам уште 1 месец, за тебе.
Те сакам! :back:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you but I know you won't be there...

Член од
14 октомври 2008
Мислења
45
Поени од реакции
2
bez naslov

sto da ti kazam ,se osekam ko prazna tikva,te imam , te nemam ,neznam ni jas dali seuste sakam da te imam ....se nesto sum staena u pozicija ....ko na beganje, se razminuvame sekojdnevno vo stanov.....sabajle stanuvas ,odis na rabota,ja stanuvam sednuvam na kantava.... i tipkam.....mozebi praam rucek,moze i da ne napraam oti ima od vcera....ke dojdes ke rucame,legnuvas polsaat so daljinskoto vo raka....ja pak na kantata cukam li cukam....e pieme kafe u 18:30...obavezno i toa so kolac...toa obavezno go prajme mislam toa e edinstvenoto so go prajme zaednicki.....potoa pak so srasnatoto daljinsko se parkiras pred televizor:tv: ,a ja so moite izgrickani nokti pred kantata da se druzam so virtuelnite mi prijateli,ke pocnam i da se seksam use malku so niv..kakao bese ona sajber seks..aha,da i toa ke pocnam. ne deka nedovolno go dobivam....tuku od zelba da te povredam,da vidis kako se osekam ,i deka dozivuvam emocionalni padovi, i bukvalno ke pocnam monitorot da go guskam:kesa:...za seksot neznam kako ke mi odi,ama mora da probam ,neznam samo koj del ke go koristam ko srce ,noga ,penis....usni, DUSA.....
EEEE DO KADE DOJDOVME....
use ne sum zavrsila so ritualite poleka....sega stanuva veke 21:00 doagas i vikas ,ja sam umoran...ke dojdes ? da srcic ke dojdam ...ostavam kantava i prijatelite ,zamislete gi ostavam prijatelite za nego....odam se oblakam na brzina se tusirnues se nabrzinski....odam u krevet,:back:mi vika aj gusni me da zaspijam polesno....se vrti i vo sekunda zaspiva.lezam 10 minuti ,mozebi i 20....moram da se vratam ,prijatelite me cekaat...kantata ja slusam ding,ding,dig ding...se ukljucuvaat noknite pticki na mesinger....
odam vo kujna si varam kafe i sednuvam na kantata ....prijateli i :drk:manijaci kolku sakas....mesingerot mislam eden den ke mi se raspadne hihi
i sedam taka do niedno vreme koga ke go cujam spasot od spalnata soba srcich...ajde be ,te cekam!!! ha koja ironija ...ahahhaah,taka se pribiram negde u 3-4 u krevet,se guskame ,mozda malku i seks na brzake da ispadne,zavisi kako me potpalil nekoj na mesinger kikikikiki...a i nemora da bide....zaspivam...sabajle stanuvas odis na rabota,ja stanuvam i sednuvam na kantata.........:kesa:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
попај10 - латиница :vozbud:

И те сакам највеќе на светот! Никогаш нема да сфатиш дека си ми единствена и незаменлива..Се си ми ти..Доста ме караш..Сакај ме !

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Out of my life, Out of my mind,
Out of the tears that we can't deny,
We need to swallow all our pride,
And leave this mess behind,
Out of my head, Out of my bed,
Out of the dreams we had, they're bad..
Tell them it's me who made you sad..
Tell them the fairytale gone bad!..

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Добро кај си ти?! Те нема нигде...највише што мразам е вака кога ќе ми се изгубиш. Се залажував дека не е ништо како порано, дека сум оладена и дека ми е сеедно, но сега сфаќам колку само цело време се залажувам и нејќам да се соочам со реалноста. Разни мисли ми се вртат во главава...Кај си? Со кој си? Што правиш? Добар ли си? Мислиш ли на мене? Да не си дознал нешто? Има ли некоја? Што се случува??? Како може вака одеднаш да изчезнеш???????? Мислам дека ќе полудам:uvo:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Dali znaes kolku te sakam?Dali znaes kolku mi nedostasuvas?Dali znaes kolku mi znacis?Epa mora da priznaes deka za nekoi raboti pojma nemas!

Ljubovta sto ja ziveam so tebe ne e son,tuku realnost,kakva sto mu ja posakuvam sekomu.Ako po koja bilo slucajnost e son,togas ne budete me!Te sakam Alex soncicko moja ti si mi eden i edinstven ti si mi mene se i zasekogas ke te sakam.Kisses

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom